Sale Keratinos hővédő spray festett hajra

Fényűző hajformázás!

A TianDe termékkínálatában megjelent Keratinos hővédő spray, festett hajra: hajad védelem alatt áll!

Hajszín + védelem

A kulcsprobléma – a lehető legkisebbre csökkenteni a korszerű eszközök ártalmas hatását! Ebben lehet segítségünkre a Keratinos hővédő spray, festett hajra. A szer védelmet nyújt hajad számára a forró hajvasaló és a hajszárító ugyancsak forró levegőjének ártalmas hatásával szemben, frizurád pedig továbbra is a csúcson lesz! Amellett gondoskodik hajfürtjeid ragyogó színéről is – speciális formulájának köszönhetően a spray meggátolja a színek kimosódását a festett hajból.

 

 

 

A Keratinos hővédő sprayt a te számodra találták ki, amennyiben:

– gyakran használsz hajszárítót, hajsütővasat vagy hajvasalót;

– hajad száraznak és élettelennek néz ki;

– állandóan kísért a „pitypanghatás” – hajszálaid szerteszét állnak és sehogy sem akarnak normális frizurába rendeződni;

– rendszeresen fested hajadat és szeretnéd a lehető leghosszabb ideig megőrizni hajad dúsan telített színét.

Miért van szüksége hajunknak hővédelemre és az hogyan működik? Először is, egy ilyen szer legfőbb feladata – hogy ne hagyja „kipárologni” a nedvességet a hajszálak szárából, ha azokat magas hőmérsékletű behatás éri. Segítséget nyújt abban, hogy a hajszálak még a hajszárító vagy a hajsütővas rendszeres használata esetén is egészségesek maradjanak. Ezért aztán ha frizurád kialakításához a korszerű elektromos eszközöket használod – mint állandó segédeszközöket, hajad hővédelmére úgy van szükséged, mint egy falat kenyérre. Különben egy szép napon egyszer csak úgy ébredsz fel, hogy haj helyett egy „szénaboglya” van a fejeden, s azt helyreállítani egyáltalán nem lesz egyszerű.

A Keratinos hővédő spray, festett hajra nagyfokú hővédelmet biztosít és a lehető legkisebbre csökkenti az elektromos styling eszközök hajszálakra gyakorolt ártalmas hatását. Dús összetételének köszönhetően mélyen hatóan hidratálja, simává és selymessé varázsolja a hajat. Most már biztos lehetsz benne: hajad minden egyes szála egymásra fog simulni, kizárva a „pitypanghatást”! A spray semlegesíti a sztatikus elektromos hatást és „ellenőrzés alatt” tartja hajfürtjeidet! Aktív összetevői ápolják a hajat és meggátolják a festék kimosódását. Így aztán hajad mostantól mindig ragyogó és fényesen csillogó lesz!

 

A hővédő spray összetételében megtalálható komponensek:

Keratin – a hajszálak szerkezetének helyreállítása a sérült részek regenerálása révén, megbízható védelem

A- és E-vitamin, D–panthenol – egy „aranytrió” a haj számára! A hajhagymák erősítése, sima hajszálak gyökerüktől a végükig

Mandulafehérjék – a hajszálak védelme a hőhatásoktól

A selyemben található aminosavak – ragyogó csillogás és sima állag

Csalánkivonat – a hajszálak növekedésének serkentése és a hajhullás meggátolása

Rozmaringkivonat – a meggyengült hajszálak erősítése

Maracujakivonat – a száraz és törékeny hajszálak hidratálása

Parabéneket nem tartalmaz

 

A Keratinos hővédő spray, festett hajra segít, hogy hajad mindig száz százalékig tökéletesen nézzen ki! Aktív összetételének köszönhetően megbízható módon védi a hajat a hőhatásoktól, valamint meggátolja a haj színének kimosódását.

A keratin – egy olyan természetes fehérje, amely hajszálaink anyagának 80-90%-át alkotja. E fehérje összetételében meglehetősen sok cisztein aminosav található. Ez az aminosav biztosítja a hajszálak teljes hosszában a fehérjestruktúrák igen szilárd és mozgékony megerősítését, amely csak igen agresszív behatások következtében sérülhet (például a haj szőkítése vagy a hajat rendszeresen érő hőhatások során). Mindezek eredményeként a hajszálak visszafordíthatatlan sérülésével találjuk szembe magunkat. Ennek elkerülése érdekében adják hozzá a keratint a hajvédő kozmetikumokhoz.

A keratin molekulái nagyszerűen fejtik ki hatásukat kívülről – lerakódnak a hajszálak felületén, ily módon egy védő hártyát képezve és kitöltve a hajszálak sérült részeit. Ennek eredményeként száríthatjuk hajunkat hajszárítóval és formálhatjuk frizuránkat styling eszközökkel anélkül, hogy roncsoló hatásoknak tennénk ki a hajszálakat. A szer vegyi összetétele, amely hasonlít a hajszálak és a bőr szerkezetéhez, azt a leghatékonyabb kondicionáló fehérjévé teszi.

A keratintartalmú szerek használatát követően a hajszálak puhává válnak, könnyebben kifésülhetők, a haj dúsabb tömegűvé válik.

Az A- és E-vitamin, valamint a D–panthenol – egy „aranytrió” a haj számára! Egymással szinergiában működnek, és visszaadják hajad szépségét és egészségét.

Az A-vitamint az élelmiszerekkel vesszük magunkhoz, ugyanakkor előfordulhat, hogy annak mennyisége nem elegendő, ami külsőnkön azonnal negatív módon jelentkezik – a haj színe tompává válik, a hajszálak elkezdhetnek kihullani. Hogy erre ne kerülhessen sor, hajfürtjeid ápolásához használd az összetételében e hasznos vitaminnal rendelkező szert! Annak eredményeként az alábbi pozitív hatásokban részesülhetsz:

– a hajszálak növekedésének serkentése;

– ragyogóbb, rugalmasabb és dúsabb hajfürtök;

– védelem az ultraibolya sugárzással szemben.

Az E-vitamin a hajszálakra fiatalító és regeneráló hatást fejt ki, serkenti azok növekedését. Mindamellett nagyszerűen regenerálja a sérült hajszálakat. A tokoferol, behatolva a sejtekbe, azok belsejében hatalmas mértékben végez regeneráló tevékenységet! A szervezet E-vitamin hiánya azonnal szembe ötlik: a hajszálak rendkívül törékennyé válnak, megjelenhet a korpásodás, de még a kopaszodás is. A szakértők mind az E-vitamin belső fogyasztását, mind külső használatát javasolják, úgy is mint közvetlenül a hajra, spray-k, samponok és pakolások formájában.

A D–panthenol – egy szintetikus B5 vitamin, amely a bőrre vagy a hajra kerülve a bőr felhámjának állapotát normalizáló pantoténsavvá alakul át. A haj ápolása során a panthenol minden egyes hajszálat, azok elnehezítése nélkül, egy vékony, védő hártyával von be. Ily módon védelmet nyújt az ultraibolya sugárzással, a magas hőmérséklettel és a környezet egyéb káros hatásaival szemben. Amellett könnyűvé, simává és frissé varázsolja a hajat, megkönnyítvén az által a frizura kialakítását. A hajszálak vastagsága akár 10 százalékkal is megnövekszik, a hajfürtök vastagabbnak és dúsabbnak néznek ki.

A mandulafehérjék nagyszerű védelmet nyújtanak a hőhatások ellen. Képesek behatolni a sérült hajszálak belsejébe, valamint minden egyes hajszálat egy vékony hártyával burkolnak be. Ily módon a regenerálódásra egyidejűleg belülről és kívülről kerül sor. A mandulafehérjék elősegítik, hogy a haj sima és könnyen kezelhető legyen, könnyebbé teszik a hajfürtök kifésülhetőségét és meggátolják azok összegubancolódását. A haj hihetetlen mértékben ragyogóvá, dússá és rugalmassá válik.

A selyemben található aminosavak képesek könnyedén behatolni mind a fejbőrbe, mind a hajszálak szerkezetébe, aminek köszönhetően megtörténhet a sérült részek meglehetősen gyors és hatékony feltöltése, valamint a kutikula pikkelyeinek kisimítása. Ennek eredményeként a hajszálak szövete ragyogóvá és hihetetlenül simává válik. Amellett, ezen aminosavak segítségével a hajszálak nedvességtartalma remekül megőrződik.

A csalánkivonatot már ősidők óta használják a hajhullás gyógyítására és a korpásodás ellen. Ez az összetevő elősegíti a hajszálak növekedésének serkentését, meggátolja a hajhullást, erősíti a hajhagymákat és javítja a hajszálak szerkezetét.

A rozmaringkivonat – egy felfedezés a meggyengült, élettelen hajszálak számára. Javítja a fejbőr vérkeringését, serkentve ez által a hajszálak növekedését. A rozmaring hajfürtjeidet ragyogóan csillogóvá és könnyen kezelhetővé teszi.

A maracujakivonat jól hidratálja a száraz és törékeny hajszálakat. Csodálatos szer a sorozatos festések során elgyengült haj számára – a maracuja visszaadja a hajfürtök csillogását, erejét és selymességét.

Használd a festett hajra kifejlesztett sampon-pakolást keratinnal, kombinálva a keratinos hővédő spray-jel és élvezd csodálatosan lenyűgöző hajadat! E két termék ideális módon kiegészíti egymást és jóval hosszabb időre biztosítják hajfürtjeid ragyogó színét!

A TianDe sampon-pakolása kétféle hatással is rendelkezik:

– helyreállítja a hajszálak szerkezetét (mélyen behatolván erősíti azokat; lesimítja a festékanyagok hatására kiemelkedett pikkelyeket);

– megőrzi az újonnan választott hajszín ragyogását, hosszú időre rögzíti a festékanyagot a hajszálakon.

 

A hagyományos samponok használata során a festék annál gyorsabban mosódik le hajadról, minél gyakrabban mosol hajat. A festett haj már a harmadik-negyedik hét után jelentős mértékben veszít színéből (nyolc-tíz hajmosást követően). A TianDe sampon-pakolása még húsz hajmosás után is 100 százalékos biztonsággal megőrzi a haj színét!

A TianDe sampon-pakolásának összetételében a hajszálak szerkezetének regenerálásáért a természetes eredetű keratin-fehérjék felelnek, a festett haj színének tartósságát pedig az innovatív Silsoft Q keveréknek köszönhetően érjük el. A TianDe sampon-pakolása nem tartalmaz szulfátokat, ami elősegíti a haj és a fejbőr kíméletesen puha megtisztítását, és további tényező a festett haj színének megőrzésében. A TianDe sampon-pakolása összetételének további előnye, hogy nem tartalmaz parabéneket.

A sampon-pakolás és a keratinos spray ideálisan alkalmazható bármilyen, világosabb vagy sötétebb tónusúra festett hajtípusra.

Használd ezt a párost a keratinos hajegyenesítés után, s így meghosszabbíthatod a sima és selymes haj hatását! A sampon-pakolás nem tartalmaz szulfátokat, vagyis az egyenesítési eljárást követően hajadból nem fogja kimosni a keratint. A hővédő spray keratint tartalmaz, amely minden egyes hajszálat vékony, de mégis szilárdan tartós hártyával von be, s tartósan megőrzi a hajegyenesítés hatását.

Amennyiben nem fested hajadat, azonban az mégis élettelennek hat, a keratintartalmú szerek segítenek, hogy helyreállítsd hajad korábbi csillogó ragyogását! Ragyogó és puha, selymes és erős – engedd meg magadnak és valósítsd meg álmaid haját!

 

Termékjellemző
Kiszerelés 200 ml
Összetétel 20148 Hővédő spray keratinnal, festett hajra, Aqua, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Sorbitol, Propylene Glycol, Glycerin, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PVP, Parfum, Benzyl Alcohol, Trideceth-9, Hydrolyzed Keratin, EDTA, Citric Acid, Silk Amino Acids, Ethylhexylglycerin, Urtica Dioica Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Limonene.

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

  • Központ
    1 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: