Sale 3D Masszírozógép az arc és a test bőrének feszesítésére

 

 

 

90187 3D görgős masszírozó készülék az arc- és a testbőr feszesítésére, 1 db

Kitűnő hatékonysággal masszírozza az arc és a test bőrét. Apró, háromszögletű éleinek köszönhetően a masszírozó készülék görgői a helyi mikrokeringés javítása révén finoman, körültekintően kezelik és kellemesen fellazítják az izomszöveteket és a bőrt.

Segít megdolgozni a test problémás területeit (a has és a derék környékén, a vállak, a comb és a csípő belső felületén), megelőzi a vizenyő és a narancsbőr kialakulását, elősegíti a zsírlerakódások fellazulását.

Hozzájárul a bőr rugalmas feszességének megőrzéséhez, az arcizmok liftingszerű feszesítéséhez, az áll vonalának korrigáláshoz.

Javítja a közvetlenül a használata után felvitt krémek felszívódását.

Alkalmazás: A masszírozás időtartama 10-15 perc. Az arc és a test masszírozását, a bőr megnyújtásának elkerülése érdekében, a masszázsvonalak mentén kell elvégezni. Amennyiben a masszírozó készülék alkalmazása során erős bőrpír vagy intenzív fájdalomérzet jelentkezik, a masszírozó készülék használatát abba kell hagyni!

Figyelmeztetés: Irritált bőr, bőrgyulladás, szívritmus-szabályozó esetén, menstruációs időszakban vagy várandósság idején, vérzékenység (a véralvadás problémáinak) esetén, érsérülési problémák, a magas vérnyomásra való hajlandóság során, a 24 órán belül való megfázás, illetve szőrtelenítés után nem alkalmazható!

Használati utasítás: Használat után langyos vízzel öblítse le és egy puha szövettel törölje le; a tusolás alatt történő alkalmazást követően fekvő helyzetben szárítsa meg bőrét! Szellőztetett helyen, a közvetlen napsugárzás elől védve tárolandó! Gyermekektől elzárt helyen tartandó!

Felhasználható: Korlátlan ideig.

 

 

 

Termékjellemző
Egységár 10 650 Ft/ db
Kiszerelés 1 db

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

  • Központ
    5 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: