Hallottál már arról, hogy a keleti népek egészen másként tekintenek a szépség és az egészség megőrzésére, mint a nyugatiak?


Tetszene, ha egy cég, amellett, hogy igen magas minőséget kínál, mindenki számára elérhető árakat kérne?Gondoltál már arra,  milyen jó lenne a régi, akár több ezer éves tudást a modern világban hasznosítani, s vegyszerek, káros vegyületek helyett természetes módokkal érni el esetleg sokkal látványosabb eredményeket?

Számodra is fontos, hogy egy cég, amelynek a termékeit megvásárolod, nagy gondot fordítson a környezetünk védelmére, s amellett, hogy nem járul hozzá a további környezetromboláshoz, még aktívan annak helyreállításban is részt vesz?

Mi döntést kínálunk mindenkinek: ahelyett, hogy naponta ártanánk a szervezetünknek, segítsünk elkerülni a mind nagyobb mérvű szennyeződését!

A tianDe cég 2007-ben alakult fiatal, energikus és nagyon ígéretes, Oroszországban bejegyzett nemzetközi cég. Alapítói 3 vállalkozó szellemű hölgy és 2 férfi volt

Azt tervezték el, hogy Kínában gyártatnak kozmetikumokat és egészségvédő készítményeket kizárólag természetes, főleg érintetlen területről származó alapanyagokból, régi bevált kínai és tibeti receptek alapján.

Miért éppen Kínában?

Régebben, ha azt hallottuk egy termékről, hogy kínai, akkor azonnal a tucatjával gyártott, olcsó bóvlik jutottak eszünkbe. Ma már nem csak ezekkel tesszük egyenlővé a Kínában gyártott cikkeket. Az utóbbi 10 évben teljesen megváltozott a világban a vélemény Kínáról. A régi kultúra hagyományai egyre inkább egymásra találnak a korszerű, tudományos eredmények alkalmazásával. Számtalan új korszerű gyár épült, és termelésük egyre magasabb színvonalúvá válik. Ezek a gyárak igen kedvező versenyhelyzetben működnek: egyrészt a klimatikus adottságok miatti alacsony energia költség, ill. az olcsó munkaerő miatt. Így a jó minőséget is képesek sokkal olcsóbban adni, mint a nyugati gyártók.

A kozmetikai cikkek gyártása területén Kína jelenleg a világban a 8. helyet foglalja el.

A TianDe cég éppen a 2009-es világgazdasági válság előtt alakult meg, de nagyon gyorsan, igen magas ütemű fejlődést produkált – a 2. évben már megháromszorozta forgalmát, majd a következő két évben 400 és 450 %-os növekedést ért el. 2011-ben a forgalmazott termékek értéke elérte a 10 milliárd dollárt.

Ezen alapul a TianDe - a szépség és egészség nemzetközi cége!

A TianDe cég orosz, belorusz és kizárólag a legjobb kínai gyártókkal áll üzleti kapcsolatban. Mindegyik gyártónál az elsődleges követelmény, hogy a régi – akár több ezer éves - titkos receptek alapján, igen magas minőségű termékeket állítsanak elő, felhasználva a modern tudomány vívmányait. Stabil, nemzetközi bevizsgálás által bizonyított magas minőségű termékekről van szó, és mindegyik ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ellenőrzés az alapanyagok termesztésénél megkezdődik: csak ökológiailag tiszta környezetben termesztett és tiszta, természetes alapanyagokkal dolgozhatnak a gyártók.

Az is szigorúan meghatározott, milyen módon és mikor szedjék le a termést, amely feldolgozásra kerül. Az alkalmazottakat speciális képzésben részesítik, és a holdnaptárat követik az időpont meghatározásánál. Még a gyártáshoz felhasznált víz előkészítése is egyedileg történik: gyógyforrások vizét használják fel, melyet speciális memrán technológiával tisztítanak meg és dúsítják fel a víz mikroelem tartalmát. Az sem mindegy, milyen szempontok szerint választják ki az állati eredetű alapanyagokat. A többlépcsős ellenőrzési rendszer garantálja termékeink igen magas minőségét.

A tianDe márka ötvözi a hagyományos keleti gyógyászatot, az évszázadok során féltve őrzött kínai receptúrákat és a legújabb nanotechnológiát.

A tianDe termékei hamar a fogyasztók kedvenceivé váltak és a cég sikere töretlenül ível felfelé. E siker titka: a tianDe garantáltan a legmagasabb minőségű kozmetikumokat gyártja és partnereinek a legjobb üzleti feltételeket kínálja. A tianDe termékeknek a minőségen kívül (ami nem hagyja közömbösen még a legigényesebb vásárlót sem) másik nagy előnye az ára, ami lehetővé teszi, hogy a különleges termékek is sokak számára elérhetők legyenek.

A tianDe termékek nem csodaszerek, de a kozmetikumok összetételében megtaláljuk azokat a nélkülözhetetlen anyagokat, amik az idő múlásával ritkulnak a bőrben, így például a hiarulonsav, a kollagén vagy az elasztin.

A titok a cég különleges alapelveiben is rejlik: a tianDe termékpolitikáját öt alapelv szerint építették fel.

Az első: legyen ez egy szupermarket!
A 21. század vásárlója hozzászokott, hogy kiváló körülmények között, széles áruválasztékból választhatja ki a különböző minőségű és árkategóriájú cikkeket. A tianDe igen gazdag – több, mint 700 különböző termék megnevezést magába foglaló termékpalettája gondosan tervezett, minden kategóriában széles kínálatot nyújt, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes ápolást és védelmet nyújtó termékeket. Ugyanakkor a vásárlók kiszolgálása is felveszi a versenyt bármely másik márkáéval, hiszen folyamatos akciókkal, árengedményekkel, és elérhető árakkal állunk rendelkezésre. S mindehhez vásárlóinknak még az otthonukból sem kell a lábukat kitenniük!

A tianDe termékpolitikájának második alapelve: a kozmetológiai megközelítés

Termékeink igen magas minőséget képviselnek, ami annak köszönhető, hogy összekapcsoljuk a kozmetológiát és a modern tudományos megközelítést. A tianDe kozmetikumokban a bőr számára biológiailag aktív hatóanyagok találhatók, melyek aránya eléri a 15-20 %-ot is, ami vetekszik a professzionális termékek szintjével. A különböző gyógynövénykivonatok, vitaminok, mikroelemek, illóolajak nemcsak táplálják, hidratálják, puhítják, tonizálják a bőrfelületet, hanem sokkal mélyebbre hatnak: hozzájárulnak a sejtosztódás aktivizálásához. Ez magas hatékonyságot és a kozmetikumok célirányosságát eredményezi, hozzájárulva, hogy a felhasználó bármilyen korban legyen is, megőrizhesse fiatalos megjelenését és természetes szépségét.

Harmadik alapelvünk: az egyszerűtől - a bonyolultig

Attól függően, mennyire idős a felhasználó, mióta hatnak rá az ökológiai tényezők, a stressz, a munkából fakadó megterhelés, bőrének táplálékigénye más és más. Egy fiatal nőneknek a tianDe az Asian Beauty sorozatát ajánlja, melynek különleges hatóanyagai már hosszú évszázadok óta bizonyítottak.. Ugyanakkor a „Zhenfei” termékcsalád a 35 éven felülieknek való, és összetétele a füvek és növénykivonatok bonyolult kompozíciója, melyet vitamin-és ásványi anyag komplexekkel egészítenek ki.

A negyedik alapelvünk: a rendszerszerű, komplex hozzáállás
A tianDe cég szorosan együttműködik professzionális keleti orvos-kozmetológusokkal és fito-terapeutákkal, akik komplex programokat dolgoznak ki a különböző korosztályok bőrápolására. Célirányosan, más-más hatóanyagú termékek teszik lehetővé a magas színvonalú mélytisztítást, a napi tisztítást, a tonizálást, a hidratálást, a táplálást, a védelmet. Az aktív hatóanyagok, esszenciák más-más összetétele és koncentráltsága javasolt egy érett bőrre, vagy éppen a szemkörnyék ápolására. Büszkék vagyunk pakolásaink széles választékára, melyek helyes használata tovább erősíti a sorozatok alapcikkeinek hatását. S mindezen túlmenően, még expressz segítséget nyújtó termékeink is vannak különböző bőrproblémák esetére.

A tianDe ötödik alapelve: eredeti receptek
A tianDe kozmetikumok alapját az ősi Kelet népi bölcsessége és tudása adja. A kínai gyártók gondosan őrzik, és adják tovább a régi recepteket. A termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti és altáji recepteken alapulnak, s ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltjük életre, s ezek biztosítják a természetes anyagok eredeti minőségének megőrzését. Milyen anyagokról is van szó? Csak ízelítőnek: kígyózsír és csiganyál, juhplacenta, fecskefészek kivonat, vörös kaviár, selyem protein, ginzeng, ganoderma gomba, gyömbér, lótusz, zöld tea, noni gyümölcs,olajbogyó, jázmin, kollagén, selyem protein, tengeri gyöngy, arany, ezüst, stb. A tianDe termékekbe mintegy 3 500 féle különböző hatóanyagot dolgoznak be.

Oroszország után Ukrajnában is beindult a tevékenység, majd 2011 végén három ország, Moldávia, Belorusszia és Kazahsztán csatlakozott a tianDe közösséghez.

2012 elején indult el az európai piac megnyitása. Raktár nyílt Lengyelországban és Csehországban, utóbbi lett az Európai Unióban az elosztó központ. Magyarország volt a harmadik ország Európában. A tianDe termékek forgalmazása katalógusból és kiszolgáló központokból történik. A tianDe termékeknek a minőségen kívül (ami nem hagyhatja közömbösen még a legigényesebb vásárlót sem) másik nagy előnye az ár, ami lehetővé teszi, hogy a termékeket széles körben értékesíthessük.

A tianDe évente új katalógussal, rendszeres akciókkal és megfizethető árakkal jelentkezik.

A gazdag (több, mint 700 termékből álló) és a folyamatosan frissített termékpaletta lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes kozmetikumot. Az Európai Unióban minden egyes termék bevizsgált és engedélyezett, rendelkezik uniós regisztrációs számmal (CPNP).

Az út az egészség és a szépség megőrzéséhez, a jóléthez és boldogsághoz még soha nem volt ilyen egyszerű. A tianDe megadja az embereknek a szépség, a siker, a bizalom és az új életfilozófia lehetőségét, amely mögött a több száz generációt is megélt tapasztalat a biztosíték.