A Tiandebudapest elindította saját blogját, ahol terméktapasztalatokról tud olvasni!

Cikk címére kattintva az egész cikket el tudja olvasni!

„Arany Gyömbér” Sampon és Balzsam (21308, 21309)

 

Mindkét termék szulfát mentes, a benne lévő magas hatóanyagtartalomnak köszönhető, hogy a faggyúmirigyek szabályozásával a zsíros korpás fejbőrt „nagy darabos korpa” nagyon gyorsan helyre hozza, ápolja és gyengéden tisztítja a hajat, illetve javítja a fejbőr mikrokeringését.

 

Mivel a tianDe által forgalmazott összes hajbalzsamot fejbőrre is kell kenni, ezért még tovább hatnak a bennük lévő hatóanyagok, ugyanis a haj teljes száradási ideje 24 óra. Ezalatt az idő alatt is dolgozik a termék!

 

Termékeket a cikkszámra kattintva tudja megtekinteni!

 

  • ARANY GYÖMBÉR SAMPON (21308)
  • ARANY GYÖMBÉR HAJBALZSAM (21309)

Galaxy 5D szempillaspirál (80129)

 

Megosztom veletek a saját tapasztalatomat!

Nekem nagyon bevált a természetes hatása miatt. Sajnos a régi szempillaspiráljaimnál azt tapasztaltam, hogy nehéz lett tőle a pillám, mintha vakolat lenne rajta, illetve lemosásnál sok ki is hullott. Amióta ezt a szempillaspirált használom a pilláim megmaradtak, sőt még dúsult is tőle. Mikor felkenem egy olyan természetes hatást nyújt, hogy sokszor észre se veszik, hogy van rajtam, mégis kiemeli a szemem. Érzetre egy kicsit olajosabb hatása van, de nem kenődik fel a szemhéjra, és ámbár nem vízálló, mégsem olyan könnyű lesírni. Szépen szétválasztja a szempillákat és hosszítja is.

 

Ha hasonló problémákat tapasztalt érdemes kipróbálni ezt a terméket, garantált a hatása!

 

Terméket a cikkszámra kattintva tudja megtekinteni!

 

GALAXY VOLUME 5D SZEMPILLASPIRÁL (80129)