Pro Visage Cushion DD mattító alapozó korrektor zsíros bőrre
  • Pro Visage Cushion DD mattító alapozó korrektor zsíros bőrre
  • Pro Visage Cushion DD mattító alapozó korrektor zsíros bőrre
  • Pro Visage Cushion DD mattító alapozó korrektor zsíros bőrre
  • Pro Visage Cushion DD mattító alapozó korrektor zsíros bőrre
  • Pro Visage Cushion DD mattító alapozó korrektor zsíros bőrre
  • Pro Visage Cushion DD mattító alapozó korrektor zsíros bőrre
  • Pro Visage Cushion DD mattító alapozó korrektor zsíros bőrre

Pro Visage Cushion DD mattító alapozó korrektor zsíros bőrre

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 80913
2 Raktáron
14700 Ft
Kiszerelés
15 g

Összetétel
Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Titanium Dioxid, Isononyl Isononanoate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethiconol, Dimeticone Crosspolymer, Cetyl PEG/PPG-10/1, Dimethicone, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Acrylates/Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, Lauroyl Lysine, PEG-10 Dimethicone, Polyglyceryl-4, Isostearate, Sodium Chloride, CI77492, CI77491, CI77499, Tocopheryl Acetate, Betaine, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diazolidinyl Urea, Sodium Hyaluronate, Parfum, Buthylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone

Share:
A TianDe Beauty-trendje
Cushion zsíros bőrre!
Kifogástalan tónus és ideális matt hatás

 

pvalapozo.jpg

 

Zsíros a bőrötök és nap mint nap szembesültök a megfelelő alapozószer megválasztásának problémájával? Az egyáltalán nem esztétikus, zsíros csillogás a szó szoros értelmében néhány óra alatt megjelenik, arcbőröd tónusa pedig mintha egyszerűen elillanna? Ha ismerősek ezek a „tünetek”, akkor válasszátok bátran a TianDe új, zsíros típusú bőrre kifejlesztett mattító hatású cushionját!

A zsíros vagy vegyes típusú bőrrel rendelkező hölgyeknek érdemes fokozott gondossággal eljárniuk az alapozószer kiválasztása során. Az ilyen típusú bőr gyakran hajlamos a pórusok eldugulására és a gyulladásokra, s ezeket a gyengébb minőségű és nem megfelelő alapozószerek is kiválthatják. Az abszorbeáló anyagoknak köszönhetően a TianDe zsíros bőrre kifejlesztett cushionja segít ellenőrzés alatt tartani a T-zónát, nem tömíti el a pórusokat és az egész nap folyamán ápolja a bőrt! Válasszátok a legjobbat, ne menjetek bele a kompromisszumokba!

 

pvalapozo2.jpg

 

A zsíros bőrre kifejlesztett cushion ugyanúgy néz ki, mint „idősebb testvére”, a DD – az alapozó korrigáló szer, amely mostanra már csúcstermékké vált a TianDe termékválasztékában.

Cushion – az utóbbi évek egyik legfontosabb újdonsága a szépségiparban. Mint ahogy számos forradalmian új kozmetikai szer, ez is Koreából érkezett, ahol a szépség legfőbb ismérve az ideális kinézetű bőr. Mi is ez tulajdonképpen és mivel magyarázható, hogy a cushion egyszerre csak ilyen elképesztő népszerűségre tett szert? A magyarázat roppant egyszerű: a hatékonyság, megsokszorozva a sokkal kényelmesebb használhatósággal, megtette a magáét.

A TianDe által kínált cushion – egy kompakt tartó tok, amely minden szükségeset tartalmaz az ideális alapozáshoz. A stílusos dobozka belsejében találhattok egy könnyű alapozószerrel átitatott szivacs-párnácskát, egy speciális adagolót a szer egyenletes felhordásához, valamint egy kompakt tükröt, amelynek segítségével a smink bármely pillanatban kiigazítható.

A DD-krém, amellyel a szivacs át van itatva – egy új kifejezés a kozmetikai iparban. A DD – rövidítés, amely az angol Dynamic Do-All kifejezést takarja, azaz „dinamikus krém, amely mindent elvégez”. Mint már tudjuk, e szer minden előző testvére – a BB- és a CC-krémek összes előnyét egyesíti magában: hidratál, ápol, fiatalít és fedő hatású.

A TianDe által zsíros bőrre kifejlesztett cushion mindezek tetejébe olyan abszorbenseket tartalmaz, amelyek megbízható módon megkötik a zsírfelesleget és remekül mattítják a bőrt! Képzeljétek csak el: a reggel felvitt smink egészen estig „nem párolog el”.

 

pvalapozo3.jpg

 

A DD alapozó mattító szer mindjárt több irányba is kifejti hatását:

  • mattítja a bőrt, tökéletesen egyenletes alaptónust biztosítva még a T-zónában is
  • elősegíti a bőr megfiatalítását, csökkenti az apróbb felszíni ráncok láthatóságát
  • védelmet nyújt a bőr számára a káros környezeti hatásokkal szemben
  • kiegyenlíti a bőrt, ideális módon tonizál, ezáltal csodálatos arcszínt kialakítva; mélyen hatóan hidratál, energiával tölt fel és tónust kölcsönöz

Mindeközben a cushion mindjárt több termék funkcióját is ellátja: a púderét, az alapozó mattító krémét és a védő hatású korrigáló szerét.

 

pvalapozo4.jpg

 

A bőr csodálatos alaptónusa, mattító hatás és mindennapi kíméletes ápolás – s mindez megtalálható egyetlen elegáns dobozkában! Aktív összetevőinek köszönhetően a TianDe által kínált új cushion az egész nap folyamán nagyszerűen hidratálja s bőrt és védelmet nyújt számára az ultraibolya sugárzás ártalmas hatása ellen.

Az E-vitamin – erős antioxidáns, amely sikerrel veszi fel a küzdelmet a szabad gyökökkel és gátolja a bőr korai öregedését. A kozmetológusok nem is hívják másként, mint „a fiatalság vitaminja” – annyira hatékony a bőr korral járó elváltozásai ellen folytatott küzdelemben!

A betain – az egyik legegyszerűbb aminosav, a glicin származéka, amely néhány növény nedvében található meg. Mindenekelőtt hidratáló tulajdonsága miatt értékelik nagyra – a betain megtartja a vízmolekulákat a sejtekben és meggátolja, hogy azok a sejthártyán keresztül elszivárogjanak. Mindezek mellett még puhító hatású is.

A nátrium-hialuronát – a hialuronsav származéka, az emberi testben jelen lévő poliszacharid. Felülmúlhatatlan hidratáló tulajdonsággal rendelkezik. A bőrturgor észrevehető növelése révén a bőrt simábbá és rugalmasabbá varázsolja. Segít kisimítani az apróbb ráncokat.

UV-szűrő. A szer összetételében megtalálható a titán-dioxid, amelynek ásványi részecskéi mattítják a bőrt és visszaverik az UV-sugarakat, védelmet nyújtva ez által a sejteknek a sérülésekkel szemben.

Egy abszorbeáló komplex, amely megbízhatóan elnyeli a zsírfelesleget. Abszorbensnek minősülő lizin aminosavat tartalmaz, mindamellett serkenti a bőrben a saját kollagén kiválasztását és meggátolja a kollagén mennyiségének csökkenését.

 

pvalapozo5.jpg

 

 

Minden problémára – az annak megfelelő megoldás! A szépségiparban uralkodó trendeket saját szabályaik határozzák meg, s ha korábban az alapozószerek minden bőrtípusra megfelelő, univerzális szerként jelentek meg, manapság lehetőségetek nyílik arra, hogy kiválasszátok éppen azt, ami pontosan számotokra a megfelelő.

Milyen elvárásoknak kell megfelelnie a zsíros típusú bőr számára kifejlesztett alapozó szernek? Először is hosszan tartóan őrizze meg a bőrre gyakorolt mattító hatását, hogy miután reggel felvittétek az alapozót, legalábbis kora délutánig ne kelljen eszetekbe jutnia a mattító törlőkendőnek. Ezért aztán a TianDe által a zsíros bőrre kifejlesztett új cushion olyan abszorbeáló képességgel rendelkező összetevőket tartalmaz, amelyek elnyelik a bőzsírfelesleget, és lehetővé teszik, hogy a bőr hosszú időn keresztül megőrizze a matt hatást. A cushion nem tömíti el a pórusokat, nem vált ki gyulladásos folyamatokat és segít gondosan elrejteni azokat, amelyek éppen megtalálhatók az arcbőrön. Ugyancsak remekül megbirkózik a kitágult pórusok elfedésének problémájával.

Ha viszont normál típusú bőrrel rendelkeztek, használjátok a TianDe által kínált klasszikus cushiont és élvezzétek a smink divatos, enyhén nedves lezárását és a ragyogó bőrt, amely egyébként is annyira aktuális ebben a szezonban! Az egész napig tartó hidratálás és a védelem a napsugarak ellen – pontosan az, amire szükség van a forró nyár során!

 

 

 

pvalapozo6.jpg

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához