Snake Oil Preventív lábkrém kígyóolajjal
  • Snake Oil Preventív lábkrém kígyóolajjal
  • Snake Oil Preventív lábkrém kígyóolajjal

Snake Oil Preventív lábkrém kígyóolajjal

5.00 ( 2 szavazat )
Cikkszám : 41106
25 Raktáron
1050 Ft
Kiszerelés
30 g

Összetétel
Aqua, Memushi Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Caprilyc/Capric Triglyceride, Isononyl Isononanoate, Dimethicone, Acrylamide/ammonium Acrylate Copolymer, Camphor, Menthol, Borneol, Tocopherol, Polyisobutene, Allantoin, Xanthyan Gum, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Parfum, Linalool, Citronellol

Share:

Megelőző lábkrém kígyóolajjal

 

A   Preventív lábkrém kígyóolajjal hidratálja és puhítja a lábfej bőrét, kiküszöbölheti a kellemetlen szagot, megszüntetheti a bőr irritációját és
izzadékonyságát, a bőrnek ápolt kinézetet kölcsönöz.

Alkalmas mindennapi használatra.

Aktív összetevők: 

  • Kígyóolaj

Puhító és fertőtlenítő hatást fejt ki a bőrre, azt táplálja, feltölti a bőr nélkülözhetetlen zsírsavakból álló tartalékát, serkenti a bőr regenerálódási képeségét, megszünteti a bőr szárazságát és az irritációt.

 

  • E-vitamin

Aktívan küzd a szabad gyökök romboló hatása ellen. Részt vesz a bőr immunvédelmének biztosításában és a sejtek anyagcsere-folyamatainak lebonyolításában, meghosszabbítja a sejtek élettartamát, aktivizálja a sejtlégzést.

 

  • Kámfor

Aktivizálja a szövetekben végbemenő anyagcserefolyamatokat, elősegíti az aktív hatóanyagok rendeltetési helyükre történő eljutását.

 

  • Allantoin

Regeneráló hatású, puhítja és nyugtatja a bőrt, védi azt az ártalmas külső tényezők hatásától.

 

  • Mentol 

Használata hűsítő érzéssel jár. Megszünteti a bőrirritációt, tonizálja a bőrt, frissítő hatású.

     

Alkalmazása: Napi egy-két alkalommal vigyük fel a szükséges krémmennyiséget a lábfejre, különös tekintettel a sarokra, majd masszírozzuk be a teljes felszívódásig.

Alkalmazását kúraszerűen ajánljuk.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
5.00
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
5.00
Milyen a termék
5.00

Felhasználói tapasztalatok

5.00

Fanni

Égési sérülésekre használom,(kisebb konyhai égésre) Tökéletesen begyógyul hólyagok hamar vissza húzódnak és 5-6alkalom után olyan mintha nem is égettem meg magamat.:)

5.00

Murányi Gáborné

Ez a termék is mindig nálam van, mert több mindenre használom. Lábáztatás után alaposan bemasszírozom a lábfej re és a talpamra. Hidratál, puhít, fertőtlenít. Segít csökkenteni a láb izzadását és megszünteti a kellemetlen szagokat. Összeérö belsö combok kivörösödését nagyon gyorsan megszünteti. Csípések, sebek fertőtlenítését, gyógyulását segíti.

Bejelentkezés tapasztalat irásához