Active Life ital Táplálékkiegészítő cukorral és édesítőszerrel

Active Life ital Táplálékkiegészítő cukorral és édesítőszerrel

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 195457
16 Raktáron
795 Ft
Kiszerelés
8 g

Share:

 

„Active Life” ital

Táplálékkiegészítő cukorral és édesítőszerrel

100%-ban természetes eredetű: füvek + gyümölcsök + bogyók!

Ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezékanyagok nélkül!

 

ENERGIA és TÓNUS

 

Az emberek már ősidők óta igyekeztek olyan italokat létrehozni, amelyek egészségmegőrzők lehettek, segítettek megőrizni a frissességet, a fiatalságot és a szépséget. Gyógyfüvekből és virágokból álló keverékeket állítottak össze. Mára pedig e téma igen aktuálissá vált – a hasznos és természetes eredetű italok rendkívül keresettek.

Egészségünk, természetesen, nem csupán attól függ, hogy mit iszunk. Egyéb tényezők is ugyanolyan mértékben fejtik ki rá hatásukat: a helyes táplálkozás, az észszerű mértékű fizikai terhelés, az alvás és a pihenés rendje, az emberek érzelmi beállítottsága stb. Mindamellett szervezetünket nagymértékben erősítheti, ha rászokunk az egészségünket erősítő, hasznos italok fogyasztására. Mely italok a legértékesebbek? A természetes eredetűek! Magas vitamintartalommal, gyümölcsökből, zöldségekből, bogyókból és egyéb növényekből előállítva. Az olyan italok, amelyek nem ártanak egészségünknek és alakunknak; amelyek nem tartalmaznak „kemikáliákat”, mesterséges színezékanyagokat, ízfokozókat… Minden tekintetben csakis természetesek és hasznosak!

A TianDe az „Active Life” termékcsalád termékei között méltó helyet elfoglaló italok sorát fejlesztette ki – az aktív és céltudatos emberek számára! A választék most kibővült egy további ízletes és hasznos itallal: a Tonikkal.

E termékek összetételét 100%-ban természetes füvek, gyümölcsök és bogyók alkotják. Az italok nem tartalmaznak ízfokozókat, tartósítószereket, mesterséges színezékanyagokat.

A TianDe ezeket az italokat azok számára fejlesztette ki, akik törődnek egészségükkel és általános közérzetükkel, s akik szeretik a finom italokat és fontos számukra azok összetétele!

 

TÖLTSD FEL NAPODAT TERMÉSZETES ENERGIÁVAL!

FRISSÍTŐ TONIK

Amivel a természetes adaptogéneket és fekete ribizlit tartalmazó ital megajándékoz:

  • frissesség,
  • életerő,
  • állóképesség.

Feltöltődés energiával reggeltől kezdve az egész napra!

Adaptogénekkel – a szervezetre általános tonizáló hatást kifejtő, komoly fizikai terhelés esetén annak állóképességét növelő anyagokkal.

A nap első felében fogyasztandó! Fogyasztása gyermekek számára nem ajánlott! Várandós vagy szoptató nők számára nem ajánlott! Magas vérnyomás esetén fogyasztása nem ajánlott!

 

A modern életvitel maratonfutása diktálja számunkra a maga szabályait és ritmusát. Olykor mindnyájunkon eluralkodnak a krónikus fáradtság, az aluszékonyság tünetei, megtapasztaljuk az állandó „levertség” érzését. Mit tegyünk és hova „menekülhetünk”, ha a gyengeség, a restség, a letargia és a lankadtság egyszerre támad, és erőnk katasztrofális mértékben lecsökkent, semmire sem elegendő? Mi módon lehetünk frissebbek, vidámabbak és aktívabbak?

A mai modern világban a divatos irányzatok a mindenféle egészséges és természetes dolog irányába mutatnak. Ugyanakkor, mind a mai napig, a fáradtság elkerülése érdekében sokan az energiaitalokra fanyalodnak… Gondoljatok bele, mi értelme drága, édes és szénsavas, a gyomrunkra valósággal az „atombomba hatásával” felérő összetételű löttyöket vásárolni, miközben ihatnánk természetes eredetű italokat is!

Először is érdemes tisztába tenni, mik is azok az adaptogének. Ezek a szervezetre általános tonizáló hatást kifejtő, komoly fizikai terhelés, bioklimatikus változások stb. esetén annak állóképességét növelő anyagok. Fontos: az összetételükben adaptogéneket tartalmazó italokat a nap első felében ajánlott fogyasztani! Magas vérnyomás esetén fogyasztásuk nem ajánlott.

A tonik – a mi válaszunk arra a kérdésre, hogyan legyünk frissek. Az ital élénk ízű, energiával tölt fel! Naponta fogyasztható, s egy eseménydús nap során, az érdekfeszítő és aktív életvitelhez folyamatosan új erővel ajándékoz meg!

 

AZ ITAL FRISSÍTŐ „CSOKRA”:

a fekete ribizli kivonata – hozzájárul a szervezet állóképességének erősítéséhez;

a tajgagyökér kivonata – természetes adaptogén – segít leküzdeni a fáradtságot és a stresszhatásokat;

virágporkivonat – tonizál, elősegíti az érfalak erősítését;

céklalé – az adaptogénekkel összhangban segít regenerálni erőnket a nehéz fizikai megterhelések után;

pektin – stabilizálja az anyagcserét, tisztítja a szervezetet.

 

A frissítő ital összetétele kizárólag természetes eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek mindegyike nemcsak természetes erővel és energiával tölti fel a szervezetet, hanem egy egész sor más „hasznossággal” is.

A fekete ribizli kivonata – a vitaminok egész gyűjteményét tartalmazza. A fekete ribizli hozzájárul a szervezet állóképességének erősítéséhez, valamint javítja az anyagcserét, sőt, mi több, elősegíti a fogyást, mivel gazdagon tartalmaz étkezési rostokat és az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükséges vitaminokat és mikroelemeket.

A tajgagyökér kivonata – természetes adaptogén. Összetételét tekintve a tajgagyökér közel áll a mindenki által ismert ginzenghez, s ugyanúgy mérhetetlenül hasznos az emberi szervezet számára. Remekül erősíti a munkavégző képességet, erősíti a fizikai és a szellemi állóképességet, kiküszöböli a kimerültség tüneteit. A sportolók ráadásul még tonizáló és regeneráló szerként is használják.

A virágporkivonat – képes erősíteni az emberi szervezetet. A virágpor nagyszerűen tonizál, erősíti a szervezet immunképességét, elősegíti az érfalak erősítését.

Céklalé – a céklalé hasznos tulajdonságait már az ókori egyiptomiak is ismerték. A céklalevet Hippokratész speciális diétaként írta fel az embereknek. A céklalé javítja az anyagcserét, fogyasztása eredményeként a bőr frissebbé és egészségesebbé válik. Az adaptogénekkel összhangban segít regenerálni erőnket a nehéz fizikai megterhelések után.

Hatásukat komplex módon, egymás kiegészítőjeként kifejtve az ital összetevői segítenek erősíteni a szervezet immunképességét, összpontosítani a figyelmet, megszüntetni a fáradtságot és az aluszékonyságot. Legyetek egészségesek és frissek!

 

A TianDe „Active Life” termékcsaládjába tartozó növényi italok

– Könnyű elkészíteni: egyszerűen adjál hozzá vizet!

– Kényelmesen magatokkal vihetitek: egy tasak = egy adag.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához