Active Life Táplálékkiegészítő ital cukorral és édesítőszerrel

Active Life Táplálékkiegészítő ital cukorral és édesítőszerrel

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 195457
10 Raktáron
1050 Ft
Kiszerelés
8 g

Összetétel
fruktóz, feketeribizli gyümölcskivonat – 632 mg, eleutherococcus gyökér kivonat – 560 mg, virágpor kivonat – 480 mg, maltodextrin, céklalépor, pektin (sűrítő), aszkorbinsav (antioxidáns), xantángumi (sűrítő), szilícium-dioxid (csomósodásgátló), szteviol-glikozid (édesítőszer).

Share:

 

„Active Life” ital

Táplálékkiegészítő cukorral és édesítőszerrel

100%-ban természetes eredetű: füvek + gyümölcsök + bogyók!

Ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezékanyagok nélkül!

ENERGIA és TÓNUS

Az emberek már ősidők óta igyekeztek olyan italokat létrehozni, amelyek egészségmegőrzők lehettek, segítettek megőrizni a frissességet, a fiatalságot és a szépséget. Gyógyfüvekből és virágokból álló keverékeket állítottak össze. Mára pedig e téma igen aktuálissá vált – a hasznos és természetes eredetű italok rendkívül keresettek.

Egészségünk, természetesen, nem csupán attól függ, hogy mit iszunk. Egyéb tényezők is ugyanolyan mértékben fejtik ki rá hatásukat: a helyes táplálkozás, az észszerű mértékű fizikai terhelés, az alvás és a pihenés rendje, az emberek érzelmi beállítottsága stb. Mindamellett szervezetünket nagymértékben erősítheti, ha rászokunk az egészségünket erősítő, hasznos italok fogyasztására. Mely italok a legértékesebbek? A természetes eredetűek! Magas vitamintartalommal, gyümölcsökből, zöldségekből, bogyókból és egyéb növényekből előállítva. Az olyan italok, amelyek nem ártanak egészségünknek és alakunknak; amelyek nem tartalmaznak „kemikáliákat”, mesterséges színezékanyagokat, ízfokozókat… Minden tekintetben csakis természetesek és hasznosak!

A TianDe az „Active Life” termékcsalád termékei között méltó helyet elfoglaló italok sorát fejlesztette ki – az aktív és céltudatos emberek számára! A választék most kibővült egy további ízletes és hasznos itallal: a Tonikkal.

E termékek összetételét 100%-ban természetes füvek, gyümölcsök és bogyók alkotják. Az italok nem tartalmaznak ízfokozókat, tartósítószereket, mesterséges színezékanyagokat.

A TianDe ezeket az italokat azok számára fejlesztette ki, akik törődnek egészségükkel és általános közérzetükkel, s akik szeretik a finom italokat és fontos számukra azok összetétele!

TÖLTSD FEL NAPODAT TERMÉSZETES ENERGIÁVAL!

FRISSÍTŐ TONIK

Amivel a természetes adaptogéneket és fekete ribizlit tartalmazó ital megajándékoz:

  • frissesség,
  • életerő,
  • állóképesség.

Feltöltődés energiával reggeltől kezdve az egész napra!

Adaptogénekkel – a szervezetre általános tonizáló hatást kifejtő, komoly fizikai terhelés esetén annak állóképességét növelő anyagokkal.

A nap első felében fogyasztandó! Fogyasztása gyermekek számára nem ajánlott! Várandós vagy szoptató nők számára nem ajánlott! Magas vérnyomás esetén fogyasztása nem ajánlott!

A modern életvitel maratonfutása diktálja számunkra a maga szabályait és ritmusát. Olykor mindnyájunkon eluralkodnak a krónikus fáradtság, az aluszékonyság tünetei, megtapasztaljuk az állandó „levertség” érzését. Mit tegyünk és hova „menekülhetünk”, ha a gyengeség, a restség, a letargia és a lankadtság egyszerre támad, és erőnk katasztrofális mértékben lecsökkent, semmire sem elegendő? Mi módon lehetünk frissebbek, vidámabbak és aktívabbak?

A mai modern világban a divatos irányzatok a mindenféle egészséges és természetes dolog irányába mutatnak. Ugyanakkor, mind a mai napig, a fáradtság elkerülése érdekében sokan az energiaitalokra fanyalodnak… Gondoljatok bele, mi értelme drága, édes és szénsavas, a gyomrunkra valósággal az „atombomba hatásával” felérő összetételű löttyöket vásárolni, miközben ihatnánk természetes eredetű italokat is!

Először is érdemes tisztába tenni, mik is azok az adaptogének. Ezek a szervezetre általános tonizáló hatást kifejtő, komoly fizikai terhelés, bioklimatikus változások stb. esetén annak állóképességét növelő anyagok. Fontos: az összetételükben adaptogéneket tartalmazó italokat a nap első felében ajánlott fogyasztani! Magas vérnyomás esetén fogyasztásuk nem ajánlott.

A tonik – a mi válaszunk arra a kérdésre, hogyan legyünk frissek. Az ital élénk ízű, energiával tölt fel! Naponta fogyasztható, s egy eseménydús nap során, az érdekfeszítő és aktív életvitelhez folyamatosan új erővel ajándékoz meg!

AZ ITAL FRISSÍTŐ „CSOKRA”:

a fekete ribizli kivonata – hozzájárul a szervezet állóképességének erősítéséhez;

a tajgagyökér kivonata – természetes adaptogén – segít leküzdeni a fáradtságot és a stresszhatásokat;

virágporkivonat – tonizál, elősegíti az érfalak erősítését;

céklalé – az adaptogénekkel összhangban segít regenerálni erőnket a nehéz fizikai megterhelések után;

pektin – stabilizálja az anyagcserét, tisztítja a szervezetet.

A frissítő ital összetétele kizárólag természetes eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek mindegyike nemcsak természetes erővel és energiával tölti fel a szervezetet, hanem egy egész sor más „hasznossággal” is.

A fekete ribizli kivonata – a vitaminok egész gyűjteményét tartalmazza. A fekete ribizli hozzájárul a szervezet állóképességének erősítéséhez, valamint javítja az anyagcserét, sőt, mi több, elősegíti a fogyást, mivel gazdagon tartalmaz étkezési rostokat és az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükséges vitaminokat és mikroelemeket.

A tajgagyökér kivonata – természetes adaptogén. Összetételét tekintve a tajgagyökér közel áll a mindenki által ismert ginzenghez, s ugyanúgy mérhetetlenül hasznos az emberi szervezet számára. Remekül erősíti a munkavégző képességet, erősíti a fizikai és a szellemi állóképességet, kiküszöböli a kimerültség tüneteit. A sportolók ráadásul még tonizáló és regeneráló szerként is használják.

A virágporkivonat – képes erősíteni az emberi szervezetet. A virágpor nagyszerűen tonizál, erősíti a szervezet immunképességét, elősegíti az érfalak erősítését.

Céklalé – a céklalé hasznos tulajdonságait már az ókori egyiptomiak is ismerték. A céklalevet Hippokratész speciális diétaként írta fel az embereknek. A céklalé javítja az anyagcserét, fogyasztása eredményeként a bőr frissebbé és egészségesebbé válik. Az adaptogénekkel összhangban segít regenerálni erőnket a nehéz fizikai megterhelések után.

Hatásukat komplex módon, egymás kiegészítőjeként kifejtve az ital összetevői segítenek erősíteni a szervezet immunképességét, összpontosítani a figyelmet, megszüntetni a fáradtságot és az aluszékonyságot. Legyetek egészségesek és frissek!

A TianDe „Active Life” termékcsaládjába tartozó növényi italok

– Könnyű elkészíteni: egyszerűen adjál hozzá vizet!

– Kényelmesen magatokkal vihetitek: egy tasak = egy adag.

 

ALKALMAZÁS: Adjunk hozzá 150-170 ml meleg vagy hideg vizet, alaposan keverjük össze. Az ital kész. Fogyassza reggel. Nem ajánlott magas vérnyomás esetén.

ELLENJAVALLATOK

Figyelmeztetések: Ez a termék nem gyermekek számára készült. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Nem alkalmas magas vérnyomásban szenvedőknek. Ne használja bármely összetevővel szembeni túlérzékenység esetén. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához