Pro Botanic Alakformáló gyógynövény-csomagolás
  •  Pro Botanic Alakformáló gyógynövény-csomagolás
  •  Pro Botanic Alakformáló gyógynövény-csomagolás

Pro Botanic Alakformáló gyógynövény-csomagolás

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 14707
1 Raktáron
2310 Ft
Kiszerelés
20 g

Összetétel
laminaria japonica powder, algin, zingiber officinale root powder, laminaria japonica spore powder, camellia sinensis leaf powder, vaccinium myrtillus leaf powder, urtica dioica leaf powder, plantago major leaf powder

Share:

„Alakformálás” algás gyógynövény-csomagolás

Pro Botanic 100%-ban természetes eredetű kozmetikumok

 

 

Kép10.jpg

Az eredmény:

  • a bőr feszesebb és rugalmasabb;
  • a problémás testrészek tömege csökken;
  • a cellulit tünetei kevésbé szembeötlőek

Egyszerű Hatékony Gazdaságos

Egy csomag = két felhasználás

Kommentár:

A kozmetikai szalonokban egy algás becsomagolásos eljárás átlagosan … EUR és …EUR között ingadozik. E mellett a tartós hatás eléréséhez ajánlott egy öt-tíz kezelésből álló kúrát végigcsinálni. Az „Alakformálás” komplex felhasználásával végzett algás csomagolás az alakja korrigálására fordított kiadásait jelentős mértékben (legalább 90 százalékkal) csökkentheti. Viszont a szalonkezeléssel azonos hatást fog elérni.

A felhasználás módja: a csomagolásra szolgáló keveréket öntsük fel 70-80 °C hőmérsékletű forró vízzel (a zöld tea elkészítéséhez használt víz hőmérséklete), amíg pépes állagú nem lesz, 5-10 percig hagyjuk állni, vigyük fel a csípő, a combok, az ülep problémás területeire, burkoljuk be étkezési fóliával és hagyjuk rajta 20-25 percig, majd alaposan mossuk le!

A kezelés előtt javasoljuk a „Model Up” sorozatba tartózó, gyömbérkivonatot tartalmazó testsóval vagy a „SPA-technológia” sorozatba tartozó testsókkal vett fürdővel vagy zuhannyal felkészíteni a bőrt.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához