Altai Sacral „Folyékony tapasz” testápoló krém

Altai Sacral „Folyékony tapasz” testápoló krém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 34413
3 Raktáron
4720 Ft
Share:

A krém – az összetételében található aktív komponenseknek köszönhetően –melegítő hatású. A „Folyékony tapasz” ideálisnak bizonyulhat... 

A krém – az összetételében található aktív komponenseknek köszönhetően –melegítő hatású. A „Folyékony tapasz” ideálisnak bizonyulhat a nagyfokú fizikai terhelés során, amikor a váz- és izomszerkezetet huzamosabb ideig tartó, nehéz munkára ösztökéljük, például egy konditeremben végzendő edzésre. A krém „edzés előtti” használata segíthet enyhíteni az ízületekben jelentkező kellemetlen érzést, amely az aktív testmozgást követően alakul ki.<!p>

A TianDe „Folyékony tapasz” krémjét használhatják az aktív testmozgás hívei is, ugyanakkor azok is, akik az edzőteremmel szemben előnyben részesítik a heverőt (vagy szakmájukból következően kénytelenek mozgásszegény életmódot folytatni).

Az eredmény: bőröd nem húzódik, kellemesen friss és tiszta érzést nyújt!

Miként fejtik ki hatásukat az aktív összetevők?

  • A Cayenne-bors kivonata melegítő hatású. Regeneráló hatásával tűnik ki, hozzájárul a vérkeringés javításához. A bors által tartalmazott kapszaicin blokkolja az ízületekben fellépő vizenyőt és fájdalmat kiváltó P neuropeptidet.
  • A propolisz kivonatát ősidők óta alkalmazzák az ízületekben jelentkező kellemetlen érzések enyhítése céljából. Az ízületekre gyakorolt jótékony hatása révén hozzájárul az aktív mozgásképesség növeléséhez.
  • Az ördögcsáklya kivonata a gyulladt ízületek esetében gyulladás- és fertőzésgátló, valamint fájdalomcsillapító hatást fejt ki. Javítja az ízületek mozgékonyságát, csökkenti a kötött merevség érzetét.
  • A peremizs kivonata. Már Avicenna is elragadtatással beszélt e növény tulajdonságairól. Az ízületekben jelentkező, hát- és csontfájdalmak enyhítésére ajánlotta.
  • A fahéj illóolaja megszünteti az izomgörcsöt és enyhíti az ízületekben jelentkezői fájdalmat. Gyorsan felmelegíti az izmokat, felkészítve azokat ily módon a sporttevékenység által okozott terhelésre.
  • A szegfűszeg illóolaja hozzájárul a zúzódások és húzódások következtében fellépő fájdalom enyhítéséhez, javítja a vérkeringést, visszaadja a könnyed mozgás örömét.
  • A jegenyefenyő illóolaja segít helyreállítani a porcszövetek normális tápanyagellátását, valamint élénkíti mind a vér, mind a nyiroknedvek mikrokeringését az ízületi szövetekben.
  • A kámfor fertőzésgátló, lokálisan élénkítő, helyi érzéstelenítő és gyulladásgátló hatású.
  • A mentol gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatású, fertőzésgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Az olívaolajpuhító és hidratáló hatást fejt ki a bőrre.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához