Altai Sacral Orthophyt masszázsgél
  • Altai Sacral Orthophyt masszázsgél
  • Altai Sacral Orthophyt masszázsgél
  • Altai Sacral Orthophyt masszázsgél
  • Altai Sacral Orthophyt masszázsgél

Altai Sacral Orthophyt masszázsgél

5.00 ( 1 szavazat )
Cikkszám : 34401
7 Raktáron
6140 Ft
Kiszerelés
125 g

Összetétel
Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, PEG-400, Dimethyl sulfone, Triethanolamine, Carbomer, Rosmarinus Officinails Extract, Metha Piperita Oil, Propolis Extract, Vanilyl Butyl Ether, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Abies Alba Needle Extract, Limonene, Linalool

Share:

A szép lábakért és a könnyű járásért!

 

CSILLAPÍTSD ÍZÜLETEID ÉHSÉGÉT! 

A masszázsgéllel  végzett masszázs segíthet megszabadulni az izmokban és az ízületekben jelentkező feszültségtől és diszkomfort érzéstől; kompenzálni az ízületek számára a mozgás hiányát a mozgásszegény életvitel esetén; valamint gyorsan felmelegíteni az izmokat és az ínszalagokat edzés előtt.

Mint az közismert, az ízületek mozgásszervek. És a Hippokratész által megfogalmazott elv, mely szerint „Használjátok, különben elvesztitek”, nagyon is érvényes rájuk!

Az ízületekben jelentkező problémák által kiváltott diszkomfort érzésnél csupán a fejfájás és a fogfájás fordul elő gyakrabban.

Ennek oka, hogy az ízületek kizárólag elegendő mennyiségű aktív mozgás esetén képesek normálisan funkcionálni. Hiszen, más szervektől eltérő módon, a tápanyagokatnem közvetlenül a véráramból kapják, hanem egy „közvetítőn” – az ízületi folyadékon keresztül.Ám ha keveset mozgunk, ez a „tápláléklánc” megszakad: sérül az ízületekben végbemenő anyagcsere, elkezdenek roncsolódni és fájni.

Az ízületeket körülvevő izmok masszírozása az Altai Sacral Orthophyt masszázsgéllel képes lehet kompenzálni a mozgáshiányt. A borsmentaolajból, olívaolajból, eukaliptuszolajból és a jegenyefenyő tűleveleiből készült kivonatból álló természetes összetevők keveréke képesek lehetnek javítani a mikrokeringést és az anyagcsere-folyamatokat.

A masszázsgélben található gyógynövénykeveréket még hatékonyabbá tettük az új generációs, melegítő hatású VBE (vanillilbutil-éter) hatóanyaggal, amely elnevezését a test vanilloid receptorairól kapta, ezekre fejti ki ugyanis hatását. A vanilloid receptorok a hőre reagálnak, beindítva a szervezetben a hőszabályozó mechanizmusokat, ami a vérellátás javulását és a fájdalomérzés tompulását vonhatja maga után. Ezen kívül a gél gazdag összetételét dúsítottuk biológiailag hasznosuló kénnel, valamint a rozmaring és a propolisz kivonatával.

A természetes összetevők aránya több, mint 96 százalék!

 
 
AKTÍV ÖSSZETEVŐK:
 
Borsmenta
Borsmenta

A borsmenta olaj javítja a vérkeringést és a sejtanyagcserét.

Olajbogyó
Olajbogyó

Az olíva gyümölcsolaj a bőrhöz kapcsolódó zsírsavakat tartalmaz, amelyek tökéletesen felszívódnak. A bőrre kenve az olívaolaj javítja annak tónusát, kisimítja a finom ráncokat.

Rozmaring
Rozmaring

A rozmaring kivonat frissít, tonizál, megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

Méhszurok
Méhszurok

A propolisz kivonat javítja a mikrokeringést, elősegíti az ízületi szövetek helyreállítását.

Kén
Kén

A dimetil-szulfon a biológiailag hozzáférhető szerves kén forrása, amely építőanyag a szalagok, inak és ízületi ízületi folyadék számára. Más hatóanyagok vezetőjeként működik, serkenti a vérkeringést.

Fenyő
Fenyő

A fenyőtűolaj magas illóolaj- és gyantatartalmának köszönhetően baktériumölő hatású, serkenti a szövetek mikrokeringését.

Eukaliptusz gömb alakú
Eukaliptusz gömb alakú

Az eukaliptuszolaj javítja a sejtregeneráció folyamatát, növeli a szervezet szövetmegújító képességét, segít a gyulladások enyhítésében.

 


AZ Altai Sacral Orthophyt masszázsgéllel  VÉGZETT MASSZÁZS SEGÍTHET:

  • megszabadulni az izmokban és az ízületekben jelentkező feszültségtől és diszkomfort érzéstől;
  • kompenzálni az ízületek számára a mozgás hiányát a mozgásszegény életvitel esetén;
  • gyorsan felmelegíteni az izmokat és az ínszalagokat edzés előtt.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
5.00
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
5.00
Milyen a termék
5.00

Felhasználói tapasztalatok

5.00

Ancsa

Mindenhova kenjük ahol fáj, és már nem is fáj! Elfeküdtem a nyakam, kétszer bemasszírozom, és helyreáll!
Kivétel: visszeres felület!

Bejelentkezés tapasztalat irásához