Altai Sacral

Altai Sacral "Orthophyt" masszázsgél

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 34401
26 Raktáron
5110 Ft
Kiszerelés
125 g

Share:

CSILLAPÍTSD ÍZÜLETEID ÉHSÉGÉT! 

A masszázsgéllel  végzett masszázs segíthet megszabadulni az izmokban és az ízületekben jelentkező feszültségtől és diszkomfort érzéstől; kompenzálni az ízületek számára a mozgás hiányát a mozgásszegény életvitel esetén; valamint gyorsan felmelegíteni az izmokat és az ínszalagokat edzés előtt.

Mint az közismert, az ízületek mozgásszervek. És a Hippokratész által megfogalmazott elv, mely szerint „Használjátok, különben elvesztitek”, nagyon is érvényes rájuk!

Az ízületekben jelentkező problémák által kiváltott diszkomfort érzésnél csupán a fejfájás és a fogfájás fordul elő gyakrabban.

Ennek oka, hogy az ízületek kizárólag elegendő mennyiségű aktív mozgás esetén képesek normálisan funkcionálni. Hiszen, más szervektől eltérő módon, a tápanyagokatnem közvetlenül a véráramból kapják, hanem egy „közvetítőn” – az ízületi folyadékon keresztül.Ám ha keveset mozgunk, ez a „tápláléklánc” megszakad: sérül az ízületekben végbemenő anyagcsere, elkezdenek roncsolódni és fájni.

Az ízületeket körülvevő izmok masszírozása az Altai Sacral Orthophyt masszázsgéllel képes lehet kompenzálni a mozgáshiányt. A borsmentaolajból, olívaolajból, eukaliptuszolajból és a jegenyefenyő tűleveleiből készült kivonatból álló természetes összetevők keveréke képesek lehetnek javítani a mikrokeringést és az anyagcsere-folyamatokat.

A masszázsgélben található gyógynövénykeveréket még hatékonyabbá tettük az új generációs, melegítő hatású VBE (vanillilbutil-éter) hatóanyaggal, amely elnevezését a test vanilloid receptorairól kapta, ezekre fejti ki ugyanis hatását. A vanilloid receptorok a hőre reagálnak, beindítva a szervezetben a hőszabályozó mechanizmusokat, ami a vérellátás javulását és a fájdalomérzés tompulását vonhatja maga után. Ezen kívül a gél gazdag összetételét dúsítottuk biológiailag hasznosuló kénnel, valamint a rozmaring és a propolisz kivonatával.

A természetes összetevők aránya több, mint 96 százalék!

A kén – elengedhetetlenül szükséges elem az ízületek kötőszöveteinek regenerálódásához. Nem véletlenül írnak elő kénhidrogénes fürdőt a váz- és izomrendszer megbetegedései esetén! A kén ugyanis védi a porcszöveteket a kopástól és a roncsolódástól. A kén a táplálékkal kerül be a szervezetbe, de a kor előrehaladtával, az anyagcsere-folyamatok zavarai következtében koncentrációja csökken. Nos, ez az, ami miatt annyi idős ember szenved a váz- és izomrendszert érintő betegségekben...

A porc valójában egy amortizálódó, fokozatos kopásnak kitett alátét, amely meggátolja, hogy a csontok egymásnak ütközzenek. Az ízületi porcszövetek roncsolódása nem mindig jár együtt fájdalomérzéssel. A kezdeti stádiumban a probléma egyetlen jele a recsegés, a csikorgás lehet, mivel magukban a porcokban nem találhatók idegvégződések. Az érzékenység csak akkor kezd jelentkezni, amikor az ízület teljes mértékben lecsupaszodik, s az egymást dörzsölő csontokban található idegvégződések fájdalomjelzéseket kezdenek adni.

Az Orthophyt összetételében természetes, biológiailag hasznosuló kén: dimetil-szulfon található.

 Az Altai Sacral Orthophyt masszázsgél egyedülálló tulajdonságokkal bír:

  1. Enyhe felmelegítő hatás: melegít, de nem éget.A VBE – a csípős paprika finomabb analógiája, miközben hatékonyságát tekintve nem marad el attól. A csilipaprikától eltérően a VBE hatása jóval enyhébb melegérzettel, nem pedig erős égető érzéssel párosul.
  2. Halmozódó hatással rendelkezik: az aktív összetevők elősegítik az ízületek kötőszöveteinek regenerálódását.
  3. Az Altai Sacral Orthophyt masszázsgél még huzamosabb ideig történő használata után sem fog szárazságot, hámlást vagy irritációt tapasztalni azokon a bőrfelületeken, amelyekre a gélt felvisszük.
  4. A tápláló, hidratáló és a felhámot védő olívaolajnak köszönhetően a bőr nagyszerűen tolerálja a használatát.
  5. Összetételében természetes, biológiailag hasznosuló kén (dimetil-szulfon) található, amely ismert a porcokra, az izmokra és az ízületekre kifejtett regeneráló hatásáról.
  6. Ideális az ízületek környékének masszírozására.Segíthet megszabadulni az ízületek tájékán jelentkező feszítő és diszkomfort érzéstől.

Mozogj ismét – kényelmesen!

AZ Altai Sacral Orthophyt masszázsgéllel  VÉGZETT MASSZÁZS SEGÍTHET:

  • megszabadulni az izmokban és az ízületekben jelentkező feszültségtől és diszkomfort érzéstől;
  • kompenzálni az ízületek számára a mozgás hiányát a mozgásszegény életvitel esetén;
  • gyorsan felmelegíteni az izmokat és az ínszalagokat edzés előtt.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához