Herbal Energies Antioxidáns peeling az arcra
 • Herbal Energies Antioxidáns peeling az arcra
 • Herbal Energies Antioxidáns peeling az arcra
 • Herbal Energies Antioxidáns peeling az arcra
 • Herbal Energies Antioxidáns peeling az arcra
 • Herbal Energies Antioxidáns peeling az arcra
 • Herbal Energies Antioxidáns peeling az arcra

Herbal Energies Antioxidáns peeling az arcra

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 17105
11 Raktáron
3780 Ft
Kiszerelés
120 g

Összetétel
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Carbomer, Steartrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Malic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Diazolidinyl Urea, Parfum, Cordyceps Militaris Extract, Hexyl Cinnamal

Share:

Érezz rá a füvek energiájára!

A „Füvek energiája” termékcsalád védi fiatalságodat!

 

 

 herbalenergies.jpg

 

Természetes életfolyamataink már kb. 25 éves korunktól kezdve elkezdenek lelassulni, bőrünk veszít nedvességtartalmából, következésképpen rugalmasságából, jóval érzékenyebbé válik az ártalmas környezeti hatásokkal szemben. Ha nem tartjuk fenn a sejtek vízháztartásának egyensúlyát, elkerülhetetlenné válik az arcbőr tónusának megváltozása, a bőr zsírosságának, vagy épp ellenkezőleg, szárazságának fokozódása. Ha pedig nem látunk hozzá időben a bőr komplex ápolásához, akkor szembesülhetünk annak idő előtti, korai öregedésének problémájával.

A bőrápoláshoz vegyél igénybe hidratáló és tápláló szereket, amelyek képesek megállítani a nedvességvesztést, megóvni a bőrt az UV-sugárzástól (hiszen éppen az szárítja ki a bőrt, idézi elő a pigmentfoltok megjelenését és indítja be a bőr korai öregedésének folyamatát), használj olajokat és természetes szépségösszetevőket tartalmazó kozmetikumokat (magas zsírsav-, vitamin- és ásványianyag-tartalommal)!

 

herbalenergies2.jpg

 

A sejtek idő előtti öregedésének okai között kulcsfontosságú helyet foglal el a külső környezet negatív hatása, valamint a minden évszakban, még télen is aktív, különösen ártalmas ultraibolya sugárzás. Ez váltja ki a foto öregedés, azaz fényöregedés folyamatát.

A bőr megbízható védelme érdekében a „Füvek energiája” termékcsalád termékeinek összetétele tartalmazza az ultraibolya sugarak hatását elhárítani hivatott UV-szűrőket, valamint az antioxidáns hatással bíró hatékony, csúcsminőségű összetevőket.

Ezek aktívan ellenállnak az agresszíven ártalmas külső környezeti tényezők hatásának, elősegítik az öregedési folyamatok lassítását, regenerálják a bőrsérüléseket, mindeközben igen erősen hidratáló és tápláló hatásúak, serkentik a saját kollagén és elasztin kiválasztását.

A termékcsaládban hat hatékony kozmetikai termék található:

 • arckrém kínai hernyógombával és zsályával
 • arckrém fehér teával
 • arckrém argánolajjal
 • ultralágy lemosó gél
 • hidratáló booster-tonik
 • antioxidáns peeling az arcra

Finoman gyengéd textúrák, kellemes illat, a természetes eredetű összetevők magas aránya, a mesterséges színezékanyagok és parabének hiánya –a „Füvek energiája” termékcsalád révén ajándékozd meg magad a természet minden hasznos hatásával!

 

herbalenergies9.jpg

 

A peeling – kiegészítő, ugyanakkor a bőr letisztításának és ápolásának rendkívül fontos szakasza. A peelinget használván és mélyrehatóan megtisztítván a bőrt valósággal megszabadítod azt az elhalt sejtek által képzett „páncéltól”, és szabad utat biztosítasz a tápanyagok és egyéb kozmetikai szerek behatolása számára.

A peeling, a dörzshatás elve alapján, fizikai hatása révén pillanatok alatt megtisztítja a bőrt, valamint hatása hosszabb távon is érvényesül az AHA gyümölcssavnak (az almasavnak) köszönhetően, amely felhígítja a sejtközi kötődéseket az elszarusodott bőrpikkelyek között, elősegítvén ily módon azok lehámlasztását (eltávolítását), miközben aktivizálódnak a felhám regenerálódási folyamatai és a természetes hidratáló faktor (NMF) molekuláinak kiválasztódása.

E peeling nem csupán letisztítja a bőrt, hanem védi is azt a szabad gyökök hatása által kiváltott korai öregedéstől: a szer összetétele tartalmaz egy igen erős antioxidáns keveréket, amelyben megtalálható a kínai hernyógomba (kordicepsz) és a zöld tea kivonata.

A peeling puhán és kíméletesen fejti ki hatását, ezért minden bőrtípusra alkalmazható, beleértve az érzékeny bőrt is.

A „Füvek energiája” termékcsaládba tartozó szerek komplex alkalmazásának eredménye már rögtön az első felhasználás után észrevehető. A bőr hidratált, feszesen rugalmas – mindennapi védelem egy teljes éven át!

 

herbalenergies10.jpg

 

 

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához