Hainan Tao Ázsiai gázló tusológél
  • Hainan Tao Ázsiai gázló tusológél
  • Hainan Tao Ázsiai gázló tusológél
  • Hainan Tao Ázsiai gázló tusológél

Hainan Tao Ázsiai gázló tusológél

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 35717
Elfogyott
Ár: 4200 Ft 2730 Ft
Kedvezmény: 35 % -os
Kiszerelés
400 g

Összetétel
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Glycerin, Parfum, Glycol Distearate, Laureth-4, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Formic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Centella Asiatica Leaf Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal

Share:

Az egzotikus növények ereje az Ön fiatalságáért és szépségéért!

 

 

 

azsiaigazlo.jpg

 

Nehezen vitatható tény, hogy még az aktív kozmetikai összetevőknek is megvan a maguk divatja. Ha visszagondolunk, hogy mely összetevők voltak divatosak mondjuk öt évvel ezelőtt és megnézzük, mi divatos manapság, akkor végigkövethetünk egyfajta kronológiát. A fecskefészekből készült egzotikus kivonatok, a kakastaréjból kinyert sav, valamint a laboratóriumokban előállított számtalan mesterséges anyag – ezek mind olyanok, amelyektől még néhány évvel ezelőtt kellemes (vagy nem is annyira kellemes) sokkban éreztük magunkat. S valóban, a választék annyira széles, hogy könnyen eltévelyedhetünk benne… Az egyetlen múlhatatlan és örökké aktuális irányzat – a növényi alapú kozmetika. A növényi eredetű összetevők manapság hihetetlen módon keresettek mind az arcápoló kozmetikumok, mind a test- és hajápoló szereket tartalmazó termékcsaládok körében.

A növényi eredetű kozmetikumok valóban számos előnnyel rendelkeznek, hiszen ezek formulája olyan értékes olajokon és kivonatokon alapul, amelyek sejtjei felismerik bőrünk sejtjeit és pozitív hatást fejtenek ki azok kedvező tulajdonságaira. A természetes eredetű kivonatok által tartalmazott anyagok hosszú ideje ismert tulajdonságait az arc-, a test- és a hajápoló szerek előállítói és használói igen nagyra értékelik. Sőt, a természetes kivonatokat tartalmazó kozmetikumok még tudat alatt is közelebbinek, kellemesebbeknek és természetesebbeknek tűnnek számunkra.

Társaságunk, szó se róla, követi a divatirányzatokat, és a termékcsaládjaihoz tartozó szerekben alkalmazza is a népszerű összetevőket, de ennek során nem adja fel saját elveit és nem sérti hagyományait, folytatván továbbra is számos összetevő autentikus előállítását saját termékei számára.

Készek megismerkedni a csúcsösszetevőkkel?

 

azsiaigazlo2.jpg

 

Az ázsiai gázló eget-földet rengető morajjal gördült végig a szépségiparon. Manapság erről az összetevőről kezdtek el beszélni, sőt, mi több, sugdolózni. S hogy miért sugdolózni? Azért, mert nem fordítottak kellő figyelmet erre az igen hatékony komponensre! S miközben némely cégek csak mostanában, népszerűsége csúcsán kezdik el kifejleszteni arra alapozott ápolószereik családját, addig a szépség és egészség cége már évek óta alkalmazza ezt az összetevőt kozmetikumaiban.

Micsoda állatféleség lehet ez – az ázsiai gázló?

És, valóban, egy állat! E gyógynövény népi elnevezése – a „tigrisfű”, hiszen a legközvetlenebb kapcsolatban van e csodálatos állatokkal. Az állatvilág megfigyelése során a zoológusok rájöttek: mikor az ázsiai tigrisek megsebződtek, az ázsiai gázlóban hemperegtek. S ennek köszönhetően sebeik jóval hamarabb begyógyultak.

Néha ezt az összetevőt úgy is nevezik, hogy CICA vagy gotu kola, de ettől a növény hasznos tulajdonságai mit sem változnak.

Milyen jótékony hatást fejt ki az ázsiai gázló kivonata a hajra?

– Szabályozza a fejbőr hidrolipid egyensúlyát és nyugtató hatású;

– gyorsítja a bőr regenerálódását, erősíti a hajszálakat;

– gyulladásgátló és antioxidáns hatású;

– elősegíti a hajszálak regenerálódását, serkenti azok növekedését;

– megelőzi a hajhullást és a korai őszülést.

Milyen jótékony hatást fejt ki az ázsiai gázló kivonata a testre?

– Serkenti a bőr saját kollagénjének kiválasztódását;

– szabályozza a sejtek megújulását;

– elősegíti a sérülések gyorsabb begyógyulását;

– védi a bőrt a megereszkedéstől;

– simábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt.

A szépség és egészség cége „egzotikus” termékválasztékát CICA kozmetikumokkal bővítette: az ázsiai gázló kivonatát tartalmazó hajsamponnal és tusológéllel.

 

azsiaigazlo3.jpg

 

E szerek segítenek valóságos utazással indítani a napot!

A friss és korántsem tolakodó illatot árasztó, a legendás ázsiai gázló kivonatát tartalmazó hajsamponnal és tusológéllel érzékelheti Ázsia lélegzését, kitapinthatja annak pulzusát.

Puhán „nyugtató” formulájának köszönhetően mindkét szer stresszoldó ápolást kínál.

Az „Ázsiai gázló” hajsampon tökéletesen megfelel a száraz és a városi stressznek kitett hajnak, az érzékeny fejbőrnek. A szer formulája E-vitaminnal – a „szépség és fiatalság vitaminjával”, valamint a regeneráló hatásáról ismert panthenollal dúsított. A sampon kiválóan alkalmas a festett vagy vegyszeres eljárással bodorított haj regenerálására.

Az ázsiai gázlót tartalmazó tusológél finoman tisztít, nyugtató hatást fejt ki a bőrre, a frissesség, könnyedség és tisztaság hosszan tartó érzésével ajándékoz meg. A szer nagyszerűen alkalmazható a városi stresszhatásoknak (ultraibolya sugárzás, száraz levegő, ipari eredetű por, kipufogógázok) kitett bőrre.

 

 

azsiaigazlo6.jpg

 

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához