Herbal Energies Ultralágy arclemosó gél
 • Herbal Energies Ultralágy arclemosó gél
 • Herbal Energies Ultralágy arclemosó gél
 • Herbal Energies Ultralágy arclemosó gél
 • Herbal Energies Ultralágy arclemosó gél
 • Herbal Energies Ultralágy arclemosó gél
 • Herbal Energies Ultralágy arclemosó gél
 • Herbal Energies Ultralágy arclemosó gél

Herbal Energies Ultralágy arclemosó gél

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 17104
8 Raktáron
3360 Ft
Kiszerelés
120 g

Összetétel
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Camellia Sinensis Leaf Extract, Diazolidinyl Urea, Parfum, Hexyl Cinnamal, CI 75810, CI 42090, CI 19140

Share:

Érezz rá a füvek energiájára!

A „Füvek energiája” termékcsalád védi fiatalságodat!

 

 

 herbalenergies.jpg

 

Természetes életfolyamataink már kb. 25 éves korunktól kezdve elkezdenek lelassulni, bőrünk veszít nedvességtartalmából, következésképpen rugalmasságából, jóval érzékenyebbé válik az ártalmas környezeti hatásokkal szemben. Ha nem tartjuk fenn a sejtek vízháztartásának egyensúlyát, elkerülhetetlenné válik az arcbőr tónusának megváltozása, a bőr zsírosságának, vagy épp ellenkezőleg, szárazságának fokozódása. Ha pedig nem látunk hozzá időben a bőr komplex ápolásához, akkor szembesülhetünk annak idő előtti, korai öregedésének problémájával.

A bőrápoláshoz vegyél igénybe hidratáló és tápláló szereket, amelyek képesek megállítani a nedvességvesztést, megóvni a bőrt az UV-sugárzástól (hiszen éppen az szárítja ki a bőrt, idézi elő a pigmentfoltok megjelenését és indítja be a bőr korai öregedésének folyamatát), használj olajokat és természetes szépségösszetevőket tartalmazó kozmetikumokat (magas zsírsav-, vitamin- és ásványianyag-tartalommal)!

 

herbalenergies2.jpg

 

A sejtek idő előtti öregedésének okai között kulcsfontosságú helyet foglal el a külső környezet negatív hatása, valamint a minden évszakban, még télen is aktív, különösen ártalmas ultraibolya sugárzás. Ez váltja ki a foto öregedés, azaz fényöregedés folyamatát.

A bőr megbízható védelme érdekében a „Füvek energiája” termékcsalád termékeinek összetétele tartalmazza az ultraibolya sugarak hatását elhárítani hivatott UV-szűrőket, valamint az antioxidáns hatással bíró hatékony, csúcsminőségű összetevőket.

Ezek aktívan ellenállnak az agresszíven ártalmas külső környezeti tényezők hatásának, elősegítik az öregedési folyamatok lassítását, regenerálják a bőrsérüléseket, mindeközben igen erősen hidratáló és tápláló hatásúak, serkentik a saját kollagén és elasztin kiválasztását.

A termékcsaládban hat hatékony kozmetikai termék található:

 • arckrém kínai hernyógombával és zsályával
 • arckrém fehér teával
 • arckrém argánolajjal
 • ultralágy lemosó gél
 • hidratáló booster-tonik
 • antioxidáns peeling az arcra

Finoman gyengéd textúrák, kellemes illat, a természetes eredetű összetevők magas aránya, a mesterséges színezékanyagok és parabének hiánya –a „Füvek energiája” termékcsalád révén ajándékozd meg magad a természet minden hasznos hatásával!

 

 

herbalenergies7.jpg

A bőr letisztítása – a bőrápolás első és egyik legfontosabb szakasza.

A „Füvek energiája” termékcsaládhoz tartozó gél finoman, ugyanakkor hatékonyan tisztítja a bőrt, eltávolítván a szennyeződéseket és a felesleges zsíros csillogást. A szer hatása meglehetősen finom és lágy. A lemosást követően az arcbőrön semmiféle feszülő vagy szárazságérzet nem jelentkezik.

Mindamellett a szer nem csupán tisztít, hanem egyúttal védi is a bőrt. A gél összetételében megtalálható a zöld tea levelének kivonata, az pedig, mint az közismert, nagyszerű természetes antioxidáns és véd az UV-sugárzás ellen. Ezen túlmenően ellenőrzés alatt tartja a faggyúmirigyek működését, nyugtatja és frissíti a bőt.

Az ultralágy lemosó gélt érdemei szerint értékelik a zsíros és vegyes típusú bőrrel rendelkezők is, mely bőrtípusok fokozott mennyiségben választják ki a bőrzsírt, ugyanakkor nem viselik el a „csontig” történő letisztítást, még aktívabb kiválasztással reagálva a kíméletlenül kemény tisztító komponensekre (a védekező reakció már csak ilyen). A gél ugyancsak megfelel a normál és a száraz, kényes bőr számára.

Helyesen végezzétek el a tisztító eljárást!

Mielőtt nekiláttok, szappannal mossatok kezet; amennyiben esti bőrápolásról van szó – távolítsátok el a bőrről a kozmetikumokat (sokan összevonva végzik el e bőrtisztító részműveleteket), s csak ezt követően hordjátok fel bőrötökre a lemosó gélt! A kozmetológusok langyos víz használatát javasolják, hogy a túl hideg vagy forró víz ne károsítsa a hajszálerecskéket.

A bőrápolás következő, feltétlenül szükséges szakasza – a bőr tonizálása. Némelyek elhanyagolják ezt a szakaszt, csökkentve ily módon az egész kezelés hatékonyságát.

herbalenergies10.jpg

 

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához