Folyékony kalcium fog-gél

Folyékony kalcium fog-gél

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 60140
17 Raktáron
Ár: 2600 Ft 2340 Ft
Kedvezmény: 10 % -os
Kiszerelés
120 g

Share:

Védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, meggátolja a fogkő képződését, friss leheletet biztosít... 

Védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, meggátolja a fogkő képződését, friss leheletet biztosít. A gél különleges formulája segít csökkenteni a fogak érzékenységét, hatékonyan eltávolítja a foglepedéket, meggátolja a fogszuvasodás megjelenését és kifejlődését.

Összetételében a nátrium-fluorid tömegaránya ≤ 0,09%.

A fog ugyanolyan szervünk, mint a szív, a vese vagy a máj. Ugyanakkor az emberi szervezet egyetlen olyan része, amely önmaga nem képes regenerálódni!

Ugyanakkor fogaink állapota hatással van egész szervezetünk egészségi állapotára. A fogszuvadás például krónikus fertőzések gócpontja lehet, s lehetséges következményei között tartják számon az allergiát, mandulagyulladást, reumát, szájpenészt, érelmeszesedést vagy éppen infarktust.

A fogkrémek jelentik a szájhigiénia legfontosabb és legismertebb eszközeit. Egyes közvélemény kutatások szerint szájvizet az emberek kevesebb, mint 15 %-a használ, fogselymet pedig ennél is kevesebben, mintegy a lakosság 12 %-a. Ám van ennél nagyobb probléma is - jelesül az, hogy az emberek döntő többsége nem hatásmechanizmusa, hanem íze szerint választja meg az általa használt fogkrémet!

A szakemberek alacsony dörzshatással (abrazivitással) rendelkező fogkrémek használatát javasolják. A mai fogkrémekben leggyakrabban dörzsanyagként alumínium-hidroxidot alkalmaznak, amely anyag azonban egyenesen veszélyt jelent a veseelégtelenségben szenvedő emberekre, s alkalmazását ma már nem egy országban betiltották.

A TianDe fogzseléi szilícium-dioxidot (silica) tartalmaznak, amely nem csak gyöngéden ható, hanem amellett ártalmatan abrazív anyag.

A kalcium az az ásványi elem a szervezetünkben, amely teljes testtömegünk 2 %-át is kiteszi. Ez jelentős mértékben meghaladja a szervezetben a többi ásványi elem arányát. A kalcium 99 %-a a csontokban és a fogakban található, a maradék pedig a vérben és a szövetekben oszlik szét. Ezért különösen fontos, hogy fogkrémünk megfelelő mennyiséget tartalmazzon ebből az összetevőből.

Emellett a "Folyékony kalcium" fog-gél  gátolja a fogszuvasodást és gyengéden eltávolítja a lepedéket.

Aktív összetevők:

Kalcium

A kalcium-karbonát segít a fogak demineralizációja elleni harcban, amelynek leglátványosabb tünete a fogakon megjelenő apró fehér pöttyök formájában figyelhető meg.

Mentol megtisztítja a szájüreget a baktériumoktól. Hosszan tartó friss leheletet biztosít.

Titán-dioxid kímélő módon megtisztítja a fogakat a lerakodástól. Az egyik legpuhább abrazív (koptató, csiszoló) anyag.

Nátrium-fluorid a fluor jelenleg leginkább preferált formája, amely nagyfokú és aktív remineralizáló, azaz a fogzománcba az ásványi anyagokat beépítő, valamint szuvasodásgátló hatással rendelkezik. A nátrium-fluorid előnye abban rejlik, hogy képes könnyen és gyorsan aktív ionokra bomlani, amelyek aztán akár 1-3 perc alatt is képesek kifejteni hatásukat.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához