Folyékony kesztyű kézvédő krém

Folyékony kesztyű kézvédő krém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 40125
13 Raktáron
1800 Ft
Share:

„Folyékony kesztyű” kézvédő krém:

– nem fosztja meg a természetes anyagok „tapintásának” élvezetétől;

– végezhet bármilyen munkát, miközben megőrizheti keze szépségét.

Felejtse el az olyan sztereotípiákat, miszerint a vidéki nő – egy fejkendős nénike, aki éjt nappallá téve a veteményesben tölti idejét! A XXI. század vidéken nyaraló nője – egy alapvetően más nőtípust testesít meg. Manapság, hogy kiszabadulhassanak a város őrülten kapkodó ritmusából, egyre több ember vásárol hétvégi telket abból a célból, hogy átélje azt a bizonyos békességet és a természettel való azonosulást. Vidéken nyaraló nő lehet egy középkorú üzletasszony vagy egy fiatal, szingli nő, vagy akár egy lelkében magát szabadnak érző művésznő is.

S egyébként, miért is ne?

Hogy mivel foglalkozzon, vagy mit termesszen hétvégi nyaralója telkén, azt mindenki eldöntheti saját maga. Van, aki ritka rózsafajtákat termeszt, van, aki telkét befüvesíti, aztán olyanok is vannak, akik – olvasván a klasszikusokat – cseresznyéskertet létesítenek telkükön. S a hétvégi telken folytatott tevékenység bármelyik fajtáját is választja, a lényeg, hogy az lelkének jó legyen, hogy lelke repessen az örömtől.

Igaz, van egy komoly „na de”. A hétvégi telken végzendő dolgok, a földdel vagy a fűvel végzett munkálatok egy pillanat alatt „kivégezhetik” városi manikűrjét, és igen erősen kiszáríthatják kézbőrét. Elébe menve a kérdésnek, mely szerint „No, és nem lehet felvenni egy kesztyűt?”, azonnal megadjuk a választ: távolról sem mindenki érzi kényelmesnek, hogy kesztyűben dolgozzon. Egyesek arra panaszkodnak, hogy kézbőrük a gumikesztyűben szó szerint megfullad, s utána hosszú ideig gumiszagú lesz, mások azt mondják, hogy a földet, a füvet és az egyéb természeti „teremtményeket” muszáj kezünkkel érzékelni, e természeti források által ily módon töltődvén fel energiával.

A társaság szakértői mindkét megközelítéssel egyetértenek. Valóban, a természetet „megérinteni” és tökéletesen érzékelni kizárólag tapintással lehetséges, saját kézbőrünkkel érzékelvén mindent, s az érintésen keresztül feltöltődve a föld által kisugárzott energiával. Ez, például, ugyanaz, mikor egy szép táj, a lelket is felüdítő látvány vizuálisan okoz gyönyört. Annak érdekében, hogy teljes mértékben érzékelhesse a természettel történő azonosulást, a társaság szakemberei kifejlesztettek egy speciális terméket – a „Folyékony kesztyű” kézvédő krémet.

Élet a hétvégi telken és szép kezek – vajon összeegyeztethető-e a kettő?

„Folyékony kesztyű” kézvédő krém:

– védi a bőrt a szerves eredetű és az ásványi alapú szennyeződések káros hatásától (például a száraz földtől);

– megkönnyíti a bőr rákövetkező megtisztítását a szennyeződésektől;

– egy légáteresztő, a bőr légzését lehetővé tévő védő réteget képez a bőr felületén;

– egy vékony védőhártyával fedi be a bőrt, megakadályozva ily módon a szennyeződések beszívódását a pórusokba;

– megtartja a bőr nedvességét, megóvja annak lipid védőgátját;

– puhítja a bőrt;

– megszünteti a tenyér fokozott verejtékkiválasztását (alkalmazható védőkesztyű használata esetén);

– Gyorsan beszívódik, könnyen eloszlik a bőrön, nem hagy zsíros érzést maga után;

– néhány perc múltán gyakorlatilag nem érzékelhető a bőr felszínén;

– megfelel az érzékeny és/vagy irritációra hajlamos bőrrel rendelkezők számára.

Vízzel könnyen leöblíthető.

Egyértelműen igen!

Még akkor is, ha ön lelkes híve a szépen kidolgozott manikűrnek és az ideálisan sima kézbőrnek, ne fossza meg magát a kedvenc hobbija által kiváltott gyönyörűségtől! Egyszerűen „húzza fel”a „Folyékony kesztyűt”, mielőtt újra felkeresné hétvégi telkét!

A „Folyékony kesztyű” krém olyan hatékony összetevőket tartalmaz, amelyek kezén egy hártyavékony, láthatatlan réteget képeznek. Ez a filmszerű réteg légáteresztő és hagyja lélegezni a bőrt. A „Folyékony kesztyű” lehetővé teszi a bőr nedvességtartalmának megőrzését, megóvva annak lipid védőgátját, ami azt jelenti, hogy ön megőrzi kézbőre simaságát és fiatalos kinézetét.

A láthatatlan hártyaszerű filmréteg megvédi a bőrt a szerves eredetű és az ásványi alapú szennyeződések káros hatásától (például a száraz földtől), valamint meggátolja, hogy a szennyeződések behatoljanak a pórusokba és a természetes bőrredőkbe. A szer nagy szakértelemmel kidolgozott összetételének és állagának köszönhetően a filmhártya teljes mértékben befedi a kézbőrt, „lezárva” és megvédve ily módon még a kezén található legapróbb ráncokat is a piszok behatolásától.

A védőkrém nem hagy zsíros érzést maga után, nem irritálja a bőrtakarót, és megfelel a legkülönfélébb bőrtípussal rendelkezők számára.

Az összetételében található puhító komponenseknek köszönhetően a kézvédő krém megőrzi a kézbőr simaságát és zsengeségét.

A krém normál csapvízzel leöblíthető.

Minden kéz védőmestere

A kerti és a hétvégi telken végzett munkához

A tatarozás során végzett munkához

Takarításhoz és a házimunkához

Krém a védőkesztyű viseléséhez

A hétvégi telken végzett munka, természetesen, nem az egyetlen és kizárólagos alkalom, amelynek során a „Folyékony kesztyű” kiválóan működik. A krém védelmet nyújt a kézbőr számára a takarítás, a tatarozási munkálatok és a házimunkák végzése során is.

Ugyanúgy megfelel azok számára is, akik nem gumikesztyűben dolgoznak. De a gumikesztyű felhúzása előtt felvitt krém elősegíti a fokozott verejtékkiválasztás kiküszöbölését.

Amennyiben ön inkább a pamutkesztyűt részesíti előnyben, kezét akkor sem védi, mivel a szövetanyag nagymértékben átengedi a port és a koszt. Az ilyen típusú kesztyű alatt is használja a „Folyékony kesztyű” kézvédő krémet!

A „Kézvédő kesztyű” „anyaga”: azaz minek köszönhetően fejti ki hatását?

1. VÉDELEM

Cellulózgumi – nagymolekulájú szénhidrogén, amely a bőr felületén vékony hártyát képez, valamint puhító hatású.

Kukoricakeményítő – a bőrt védő és a szennyeződések „megtapadását” gátló természetes abszorbens. Javítja a krém beszívódóképességét, puhítja a bőrt, helyreállítja annak védőgátját.

2. TISZTÍTÁS

Lauril-glükozid – növényi összetevőkből álló felületaktív anyag (tenzid), hatékonyan letisztítja a szennyeződéseket, puhító hatású.

Cocamide DEA (kókuszdióetanolamid) – a nem ionos felületaktív anyagokhoz (tenzidekhez) tartozik, molekulái elősegítik a szennyeződések hatékonyabb megkötését a mosás során. A kókuszolaj zsírsavaiból nyerik ki, s ennek köszönhetően e felületaktív anyagok kiegészítő ápolást biztosítanak a kézbőr számára.

Nátrium-dioktil-szulfoszukcinát – a természetes anionos felületaktív anyagok körébe tartozik, kiváló tisztító hatással rendelkezik.

3. ÁPOLÁS

Panthenol – Bprovitamin, hatékonyan regenerálja a bőrt, védelmet nyújt számára az ártalmas környezeti hatásokkal szemben.

Aloékivonat – hidratáló, nyugtató, regeneráló, baktérium- és gombaölő hatású.

A „Folyékony kesztyű” kézvédő krém a hatásukat célirányosan kifejtő összetevők egész csoportját tartalmazza.

1. A kézbőr védelmét a takarítás, a tatarozási munkálatok, a házimunkák és a hétvégi telken végzett munkák során keletkező szennyeződések ellen a cellulózgumi és a kukoricakeményítő biztosítja. Pontosan ezek képeznek a bőr felszínén egy finom védőhártyát.

A cellulózgumi – egy nagymolekulájú szénhidrogén. A gyapot feldolgozása során keletkező melléktermékként tesznek rá szert. A cellulózgumi hideg vízzel elkeverve egy olyan rendkívül viszkózus kolloid elegyet képes létrehozni, amely hosszú időn keresztül nem veszíti el viszkozitását, meleg vízzel elkeverve pedig – egy gélt. Mindamellett nagyszerű puhító hatással rendelkezik.

A kukoricakeményítő – egy természetes abszorbens, amely a kukoricából kinyert keményítőben található poliszacharidok részleges hidrolízisének folyamatában keletkezik. Védi a bőrt és meggátolja a szennyeződések „megtapadását”. A kukoricakeményítő elősegíti a krém beszívódóképességének javulását, puhítja a bőrt, helyreállítja annak védőgátját.

2. A bőrnek a szennyeződésektől történő gyengéd megtisztításáért rögtön a krémben található több természetes felületaktív anyag is felel.

Lauril-glükozid – e természetes felületaktív anyag kinyeréséhez cukrot és kókuszolajat használnak, hatékonyan letisztítja a szennyeződéseket, puhító hatású.

Cocamide DEA (kókuszdietanolamid) – a nem ionos felületaktív anyagokhoz (tenzidekhez) tartozik, molekulái elősegítik a szennyeződések hatékonyabb megkötését a mosás során. A kókuszolaj zsírsavaiból nyerik ki, s ennek köszönhetően e felületaktív anyagok kiegészítő ápolást biztosítanak a kézbőr számára. Még kemény, meszes vízben is megfelelően fejti ki hatását.

Nátrium-dioktil-szulfoszukcinát – a természetes anionos felületaktív anyagok körébe tartozik, kiváló tisztító hatással rendelkezik.

3. A hatékony védelmen és a gyengéd tisztításon túlmenően a „Folyékony kesztyű” kézvédő krém panthenol- és aloékivonat-tartalmának köszönhetően nagyszerűen ápolja a bőrt.

Panthenol – ez egy Bprovitamin. Hatékonyan regenerálja a bőrt, védelmet nyújt számára az ártalmas környezeti hatásokkal szemben. Az összes vitamincsoport közül éppen ez minősül sürgős segítséget biztosító összetevőnek vágásos sérülések, mikro méretű repedések és gyulladások esetén.

Aloékivonat. Magas aminosav-, vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően az aloé képes túlélni és tenyészni a legszárazabb körülmények között is. A víznél négyszer mélyebbre és sokszorosan gyorsabban behatolván a bőrbe, az aloé elősegíti a bőr mélyreható hidratálását. Kivonata amellett nyugtató, regeneráló, tonizáló, baktérium- és gombaölő tulajdonsággal rendelkezik.

S mi történik, ha nem védjük?

Ha nem védi kezét a munkavégzés során, az alábbiakat kockáztatja:

– sérül a bőr védőgátja és felgyorsulnak a bőr öregedési folyamatai;

– a bőr zsírrétegének sérülése révén szabad út nyílik a baktériumok és az allergiás hatások számára a szervezetébe történő behatoláshoz;

– irritációnak, kiszáradásnak és sérüléseknek teszi ki bőrét;

– a hámszövet szennyeződése és a bőr részleges elszíneződése.

Kezdjük ott, hogy keze kinézete gyökeresen megváltozik. A szennyeződésekkel (porral, földdel stb.) érintkezve a bőr képes sötétebb tónusúvá válni, mivel azok bejutnak a természetes apró repedésekbe és redőkbe.

A bokrokkal, egyéb növényekkel vagy a fűvel végzett munka során bőrünk könnyen megkarcolódhat. Ha viszont bőrünk védve van, nehezebb karcolásokat szerezni.

A mechanikus sérüléseken és a kellemetlen kinézeten túlmenően a kertben, a veteményesben vagy a háztartásban védőkesztyű nélkül végzett munka a bőr korai öregedésével is fenyeget! Megsérül a bőr védőrétege, megjelenik a szárazság és a hámlás, a bőr védtelenné válik bármilyen típusú baktériumokkal vagy allergénekkel szemben. Ezek behatolása a bőrbe allergia kialakulásával, irritációval, hiperpigmentációval, gyulladással és egyéb problémák kialakulásával fenyeget.

Ne tegye ki kezét ilyen megpróbáltatásoknak – használjon „Védőkesztyűt”!

Kezünk – a mindenünk!

– Langyos vízzel mosson kezet (a túl hideg vagy a forró víz – stressz bőre számára)!

– Használjon káros adalékanyagokat nem tartalmazó, jó minőségű szappant!

– Ne dörzsölje kezét túl erősen, még akkor sem, ha az szappannal és vízzel nehezen lemosható!

– Puha törölközővel alaposan törölje szárazra kezét!

– Reggelente és esténként használjon tápláló kézkrémet (közben enyhén masszírozza át bőrét és körmeit)!

– Minden kézmosás után ajánlatos hidratáló krémet felvinni kézbőrére, különösen akkor, ha száraz típusú bőrrel rendelkezik.

– Védje kézbőrét a takarítás, illetve a kertben és a veteményesben végzett munkák során. Ha gumikesztyűt használ, felhúzása előtt vigyen fel kezére védőkrémet!

– Kézápoláshoz vagy körmei dizájnja védelmére használjon acetont nem tartalmazó folyadékot!

– Ne feledkezzen meg a megelőzésről: hetente legalább egyszer áztassa be kezét!

– A kézbőr és a körmök számára hasznosak a tápláló pakolások, a borogatások, a peeling és a masszázs.

A nők korát kezük alapján ítélik meg, a manikűr és körmük dizájnja alapján pedig – a nők ízlését. S ha a körmök dizájnjától ízlésbeli megfontolások alapján el is lehet tekinteni, egy magát tisztelő nő esetében megengedhetetlen, hogy elhanyagolja kézbőre ápolását. Hiszen pontosan a kéz ápoltságától függ, hogy milyen általános benyomást tudunk kelteni. Ráadásul, a kézbőr ápolása révén, hosszabb távon is megőrizhető annak fiatalossága, illetve kinézete révén „megszabadulhat” életkorától.

A kézápoláshoz kapcsolódó tanácsok

– Langyos vízzel mosson kezet (a túl hideg vagy a forró víz – stressz bőre számára)!

– Használjon káros adalékanyagokat nem tartalmazó, jó minőségű szappant!

– Ne dörzsölje kezét túl erősen, még akkor sem, ha az szappannal és vízzel nehezen lemosható!

– Puha törölközővel alaposan törölje szárazra kezét!

– Reggelente és esténként használjon tápláló kézkrémet (közben enyhén masszírozza át bőrét és körmeit)!

– Minden kézmosás után ajánlatos hidratáló krémet felvinni kézbőrére, különösen akkor, ha száraz típusú bőrrel rendelkezik.

– Védje kézbőrét a takarítás, illetve a kertben és a veteményesben végzett munkák során. Ha gumikesztyűt használ, felhúzása előtt vigyen fel kezére védőkrémet!

– Kézápoláshoz vagy körmei dizájnja védelmére használjon acetont nem tartalmazó folyadékot!

– Ne feledkezzen meg a megelőzésről: hetente legalább egyszer áztassa be kezét!

– A kézbőr és a körmök számára hasznosak a tápláló pakolások, a borogatások, a peeling és a masszázs.

Kiszerelés
50 g

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához