Fucoidan Tisztító arclemosó
  • Fucoidan Tisztító arclemosó
  • Fucoidan Tisztító arclemosó
  • Fucoidan Tisztító arclemosó

Fucoidan Tisztító arclemosó

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 15602
1 Raktáron
Ár: 5720 Ft 4860 Ft
Kedvezmény: 15 % -os
Share:

Fucoidan Tisztító arclemosó Befejezi a bőr letisztításának, lemosásának folyamatát..... 

Fucoidan Tisztító arclemosó

Befejezi a bőr letisztításának, lemosásának folyamatát, eltávolítván az arcsmink maradványait. Hidratálja, puhítja és rugalmasabbá teszi a bőrt, nyugtatja azt, valamint megelőzi a bőrirritációt. Nem kell utólag vízzel lemosni. Maga a természetes eljárás a bőr rugalmasságának javítására és helyreállítására.

Fukoidánt tartalmazó kozmetikumok:

az óceánok gyógyító ereje!

Az „élő” algák, mint bőre fiatalságának és szépségének őrei

A modern biotechnológia által elért áttörés!

Manapság a korszerű kozmetológiában számtalan, bőrünk fiatalságának megőrzésére vagy meghosszabbítására hivatott anyagot alkalmaznak. Az egyik legnagyobb hatékonyságú szerre az óceánok mélyén találtak rá.

Fukoidán – a kombu (Laminaria japonica) és a mozuku (Cladosiphon okamuranus tokida) barnamoszatok által tartalmazott poliszacharid. Pontosan e poliszacharidnak köszönhető, hogy apály idején az algák nem száradnak ki és nem pusztulnak el a napsütés hatására. Az algák felületén képződő nyálkás réteg megvédi azokat minden ártalmas környezeti hatástól.

A fukoidán csodálatos fiatalító hatását tulajdonképpen véletlenül fedezték fel. Évszázadokkal ezelőtt a japánok élelmiszerként tekintettek a moszatokra – s valóban, azok igen ízletesek és hasznos élettani hatásokkal rendelkeznek. Az algákat átmosó és feldolgozó nők pedig arra figyeltek fel, hogy kezük bőre idővel elképesztően puha és finom lett, bármilyen idősek is voltak vagy bármennyire kemény munkát is végeztek. Jóval később, hála a tudományos kutatásoknak, kiderült – mindez a barnamoszatok által gazdagon tartalmazott fukoidán érdemének tudható be. Maga a fukoidán a fukóz – egy különleges szénhidrát – molekuláiból áll, amely kulcsfontosságú szerepet tölt be a sejtfolyamatokban.

Számos tudományos vizsgálat mutatta ki, hogy a fukoidán serkenti a bőr őssejtjeit, elősegíti a szövetek regenerálódását. Az ez erre irányuló kísérletek eredményeként megállapították, hogy ez a különleges anyag képes megakadályozni a ráncok kialakulását, mi több, csökkenteni a már megjelent ráncok mélységét. A bőr sokkal rugalmasabbá és feszesebbé válik. Ugyancsak felfedezték, hogy nagyszerű hidratáló képességgel rendelkezik – kiderült, hogy e képessége tekintetében a fukoidán még a hialuronsavat is felülmúlja, amelyet korábban a bőr minden problémájának megoldására képes, csaknem univerzális szerként tartottak számon.

A fukoidánt tartalmazó szerek rendszeres használata után az arcbőr színe újra szép lesz, megjelenik az egészséges bőrpír.

A TianDe által kínált új, „Fukoidán” kozmetikai termékcsalád gondoskodik bőréről.

A fukózzal – a fukoidán által tartalmazott molekulával – dúsított kozmetikumok hozzájárulnak a 35 éves kor után megfáradt bőrből néha oly nagyon hiányzó frissesség és feszes rugalmasság visszaadásához.

Tapasztalja meg saját bőrén az „élő” algák erejét! A TianDe által kínált Fukoidán termékcsalád több olyan kozmetikumot is felsorakoztat, amelyek teljes körűen ápolják és gondozzák a bőrt. Ezek olyan szerek, mint a lemosó és tisztító tej a dekoltázsra, a tisztító arclemosó, az öregedésgátló regeneráló arckrém, a ránctalanító gél-koncentrátum a szemkörnyékre, a fiatalító krémpakolás arcra és a dekoltázs környékére, a CC krém és az ajakpuhító balzsam.

A „Fukoidán” termékcsaládhoz tartozó szerek nem tartalmaznak parabéneket és ásványi olajokat!

– mobilizálja az őssejteket, elősegítve ez által a szövetek regenerálódását

– lassítja az öregedési folyamatokat, rugalmasabbá teszi a bőrt

– antioxidáns hatásának köszönhetően védi a sejteket

– serkenti a regenerálódási folyamatokat a sejtek mélyrétegeiben

– visszaadja az arcbőr rugalmasságát és egészséges színét

Érd el a felülmúlhatatlan tisztaságot!

A bőr tisztításának befejező szakasza

„Fukoidán” Tisztító arclemosó

Alkoholmentes

– befejezi a tisztítás folyamatát, eltávolítván a smink maradványait

– hidratálja és nyugtatja a bőrt

Fukóz

+ nátrium-hialuronát

+ B5-vitamin – fiatalít

+ nagylevelű csodamogyoró – összehúzza a pórusokat

Az arcbőr komplex ápolásának második, elhagyhatatlan szakasza – az arclemosóval történő letisztítás. Az arclemosó folyadékkal átitatott vattakorongon ottmaradnak a smink maradványai, amelyeket az arctejjel nem sikerült eltávolítani, a bőr a lehető legtisztább és hidratált lesz. Amellett a „Fukoidán” termékcsaládhoz tartozó arclemosó a bőrt dehidratáló és szárító alkoholt tartalmaz.

A fukóz, a TianDe „Fukoidán” termékcsaládjába tartozó arclemosó egyéb aktív összetevőivel együtt hatékonyan fiatalítja, hidratálja és táplálja a bőrt.

A hialuronsav segít a lehető leghosszabb ideig fenntartani a bőr rugalmasságát és feszességét, gátolja a ráncok megjelenését, ideális módon hidratál.

A B5-vitamin, vagy másik nevén a pantoténsav, óvja a bőrt a korai öregedéstől. Elősegíti a sejtosztódást, felgyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, valamint megszünteti a bőrpírt, nagyszerűen nyugtatja a bőrt.

A nagylevelű csodamogyoró kivonata kifejezetten gyulladásgátló hatású. Észrevehető módon összehúzza a pórusokat, javítja az arc színét és tonizálja a bőrt. A másképpen boszorkánymogyoróként is ismert csodamogyoró gazdagon tartalmaz baktériumölő és vérzésgátló hatással járó cserzőanyagokat, glükózt, flavonoidokat és tanninokat.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához