Gleccservíz frissítő nappali krémpakolás arcra
  • Gleccservíz frissítő nappali krémpakolás arcra
  • Gleccservíz frissítő nappali krémpakolás arcra

Gleccservíz frissítő nappali krémpakolás arcra

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 50110
10 Raktáron
Ár: 1470 Ft 1180 Ft
Kedvezmény: 20 % -os
Kiszerelés
35 g

Összetétel
Aqua, Tetradecyloctadecanol, Dimethicone, Alga Extract, Hydrolyzed Collagen, Paraffinum Liquidum, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Benzyl Benzoate, Linalool, CI 77510

Share:

Gleccser víz frissítő nappali krémpakolás - mentőöv a vízhiányos és az érett bőr számára!

Akár „egy korty éltető nedűnek” is lehetne nevezni, olyan jótékonyan hat bármely korosztály bőrére - mindegy, hogy a bőr a perzselő napnak vagy egy zárt helyiség száraz levegőjének van kitéve.

A stressztől és az ártalmas környezeti hatásoktól megviselt bőrt újra feltölti energiával és visszaadja ápolt kinézetét. A pakolás tengeri algákon és hidrolizált kollagénen alapuló aktív összetétele feszesen rugalmassá, bársonyossá és természetesen mattá varázsolja a bőrt. Használata a bőr fáradtságára utaló jelek megszüntetésére ajánlott.

 

Összetételében megtalálhatók: alga kivonat, hidrolizált kollagén

A „kollagén” görög eredetű szó: a kolla „ragasztót, enyvet” a genos „születés”-t jelent. Ily módon a „kollagén” szó szerint „ragasztót szülőnek, enyvadónak” lehet fordítani. Valóban, ez olyan struktúr-fehérje, amely a kötőszövetet alkotja, és kitölti a sejt közötti állományt a szövetek és az izmok között. A kollagén legfontosabb szerepe a regenerálás – ha a bőr vagy izom bárhol megsérül, a kollagén részt vesz a sejt lehető leggyorsabb regenerálódásában és a sejtmegújulásban. 
Hosszú kutatások eredményeként a kollagén szerkezete, felépítése alapján kísérleteztek ki különböző gyógyszereket a vérzés gyors elállítására, sérülések, égési sebek begyógyítására. A kozmetológiai igények miatt a kollagén molekulák apróbb részekre történő bontásával sikerült előállítani az „aktív” hidrolizált kollagént. 

 

A pakolás aktív összetevőjének hatása:

A hidrolizált kollagén tápláló, fiatalító és sebgyógyító hatást fejt ki a fáradt és életerejét vesztett bőrön.

A pakolás rendeltetése:

  • frissít és a stressz, valamint a környezet káros hatásai miatt meggyengült bőrt életerővel tölti fel
  • javítja bőrturgort (feszesség), növeli a szövetek rugalmasságát
  •  kiválóan hidratál

Eredmény:

A bőr általános állaga, rugalmassága és hidratáltsága látványosan javul, az arckontúr is feszesebbé válik.

 

TianDe Nappali krémpakolások -  ha igazán gyors regenerálásra vágysz!

  • A nappali krémpakolás, amelyet használat után nem kell lemosni, egyszerű és hatásos módja annak, hogy a bőrt tápláljuk, vérkeringését aktivizáljuk, és... ellenállhatatlanok legyünk!
  • Ezek a csodálatos készítmények azonnali látványos eredményt nyújtanak, javul a bőrszín, a bőrszövet rugalmasabbá válik.
  • Kifejezetten a modern nőknek fejlesztettük ki: igazi áldás a mai felgyorsult világban. Például, ha a reggeli fürdés vagy a csésze kávé elkortyolgatása alatt rajtunk van a pakolás, máris felkészítettük a bőrünket az újabb megerőltető napra, feltöltöttük energiával egészen estig.

Használat: vastagon vigyük fel az arcra és a nyakra, 10 perc múlva távolítsuk el a maradékot törlőkendővel, vagy könnyed körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a bőrbe.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához