Gyengéd gondoskodás tisztasági betét
  • Gyengéd gondoskodás tisztasági betét
  • Gyengéd gondoskodás tisztasági betét

Gyengéd gondoskodás tisztasági betét

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 60145
8 Raktáron
970 Ft
Kiszerelés
1 db

Összetétel
Cellulose, Nonwoven /Natural Complex*, Nonwoven Fabric, Polypropylene Film. *Natural Complex: Potassium Alum, Sodium Thiosulfate, Kaempferol, Osthole, Talc, Borneol, Angelica Acutiloba Root, Taraxacum Mongolicum Flower/Leaf/Stem, Sophora Japonica Root, Lonicera Japonica Flower, Mentha Piperita Leaf, Gardenia Jasminoides Fruit, Chrysanthellum Indicum Flower.

Share:

A nőkről gondoskodik, nem pedig a fehérneműről!

„Gyengéd gondoskodás” tisztasági betétek

 
  • A betét felső rétege természetes anyagból készült
  • A belső rétegben egy növényi alapú, védő fitobetét található
  • Nem tartalmaz mesterséges illat- és festékanyagokat
 
Ultra vékonyak, színes mintásak, szagtalanítottak – a korszerű tisztasági betétek úgy néznek ki és olyan az illatuk, mintha tisztasági funkciójuk helyett valósággal dekorációs céljuk lenne. Olyan szerepet töltenek be, mint egy stílusalakító szépségkellék. Amiként a reklám is hirdeti, a stílus a részletekben rejlik. Igaz, az egészség – ugyancsak. 
Szóval, a betétek külső rétegét alkotó szintetikus anyagok allergiás reakciókat okozhatnak, kiválthatják a nyálkahártya irritációját és a patogén mikroflóra elszaporodását (hiszen a nőgyógyászok még a szintetikus anyagból készült fehérnemű viselését sem javasolják). A mesterséges illatosító és festékanyagok csak bonyolítják a helyzetet.
Végeredményben kiderül, hogy némely betétek, miközben tisztaságinak titulálják őket, éppenséggel nem higiénikusak! Az általuk ténylegesen védett egyetlen dolog pedig – a fehérnemű. 
A TianDe „Gyengéd gondoskodás” tisztasági betétei a nőket védik, nem pedig a fehérneműt!
E betétek felső rétege nagyon puha és gyengéd, nem szövetalapú természetes anyagból áll, amely nem irritálja az érzékeny bőrt. 
A „Gyengéd gondoskodás” betétek frissítő illatúak, ami azonban nem a szintetikus illatanyagoknak, hanem a természetes növényi kivonatok illatának köszönhető.
Mindamellett e betétekben a legfontosabb dolog – a „töltelék”! A betétek belső anyagában – gyógyfüvek kivonata és antibakteriális ásványi összetevők találhatók.

 

  • A húgyhólyaggyulladás (a cisztitisz) – a hölgyek tolakodó, gyakori útitársa
  • Igyekezvén megszabadulni tőle, akár még forró téglát is bevetnek ellene!
  • A statisztikai adatok szerint a nők kétszer gyakrabban szenvednek a húgyhólyaggyulladástól, mint a férfiak
  • A nők húgyelvezető csatornája (húgycsöve) négy centiméternyi, míg a férfiakénak hossza – 20 cm
Amennyiben nem férfi vagy – nos, akkor nem csak hallomásból ismered a húgyhólyaggyulladást. A statisztikák szerint a nők kétszer gyakrabban betegszenek meg húgyhólyaggyulladásban, mint az erősebb nem képviselői. Élete során gyakorlatilag minden hölgy szembesül e problémával – és nem egyszer.
Ez a betegség nem halálos kimenetelű, de tüneteivel képes megmérgezni az életet. A gyakran – akár óránként hússzor – jelentkező vizelési inger, a húgyhólyag ürítése közben jelentkező éles fájdalom, az alhasi görcsök és a láz.
Férfiaknál igen ritkán fordul elő a húgyhólyaggyulladás. Ennek oka az eltérő anatómiai tulajdonságokban rejlik. A nők húgycsöve rövid és széles átmérőjű – 4 centiméternyi, eltérően a férfiak húgyelvezető csatornájától, amely 20 cm hosszú, így azon keresztül a baktériumok sokkal nehezebben kerülhetnek be a húgyhólyagba. Ezen túlmenően a nők húgyhólyagja a férfiakénál nagyobb, ezért ritkábban is ürítődik, a hosszabb pangás viszont kiváltja a baktériumok aktív szaporodását.
A húgyhólyaggyulladást baktériumok váltják ki (amelyek a húgyhólyagba leggyakrabban a béltraktusból kerülnek be, vagy pedig – a hüvelyből). A húgyhólyaggyulladás hagyományos gyógymódja az antibakteriális kezelés, azaz – az antibiotikumok szedése. Azonban a húgyhólyaggyulladás makacs betegség, gyakori visszaesésekkel, s ennek következtében a baktériumok antibiotikumok elleni ellenálló képességének kialakulásával, mellékhatások jelentkezésével jár.
Amikor az antibiotikumok már nem segítenek, bevetésre kerül – a tégla! A népi gyógymódok között a felhevített téglát a húgyhólyaggyulladás egyik leghatékonyabb eszközeként tartják számon. Egy darabka vörös téglát tűzön felhevítenek, belerakják egy mázas vödörbe, a vödör peremére puha szövetanyagot raknak és így ülnek rá (alsónemű nélkül), felül meleg takaróval betakarózva.
Szerencsére, ma már van ennél egyszerűbb módszer is! A fertőzés kialakulásának esélyét a személyes higiénia betartásával csökkenteni lehet. A „Gyengéd gondoskodás” betétek alkalmazása pedig segít ebben. A betétek összetételében megtalálható gyógyfüvek kivonatai célirányosan hatnak, meggátolják a patogén mikroorganizmusok szaporodását, megszüntetik a diszkomfort érzést és gyorsítják a gyógyulási folyamatot.

 

Száraz borogatás 38 különféle gyógynövényből és alunit ásványból

Aktív összetevők:

Alunit: megakadályozza a kellemetlen szag képződését.

Kempferol: vízhajtó, görcsoldó és gyulladásgátló.

Borneó-kámfor: gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik.

Dauriai angyalgyökér: fájdalomcsillapító, vízhajtó hatású.

Közönséges pagodafa: antibakteriális és gyulladásgátló hatású.

Indiai krizantém: antimikrobiális hatású.

Örökzöld japán lonc: helyreállítja a természetes mikroflóra egyensúlyát, vízhajtó és gyulladásgátló hatású.

Gardénia: antiszeptikus hatású.

Gyermekláncfű: erősíti a helyi immunitást, gyulladáscsökkentő hatású.

Menta: hűt, csökkenti a fájdalomérzetet.

 

A „Gyengéd gondoskodás” betéteket a hagyományos kínai gyógyászat receptjei alapján alkottuk meg és a száraz borogatás elve alapján működnek. Annak hatékonyságát mindnyájan személyesen megtapasztaltuk: gyerekkorunkban, ha megfáztunk, mustármagot szórtak a zokninkba, s úgy tanították, hogy a sebre útifüvet kell rárakni.

A „Gyengéd gondoskodás” betét belső rétegében egy 38 gyógynövény kivonatát tartalmazó fitobetét található, amelyek antiszeptikus, vízhajtó és fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek, együttesen pedig biztosítják a hatékony higiéniát, megakadályozva a baktériumok szaporodását és a húgyhólyaggyulladás kialakulását.

A fitoborogatás legfontosabb komponensei:

alunit – a „frissesség kristályának” nevezett természetes ásvány, hiszen az alunit összetételébe tartozó timsó megakadályozza a kellemetlen szagokat kiváltó és fertőzéseket okozó baktériumok elszaporodását.

kempferol – a növények által tartalmazott, vízhajtó és görcsoldó hatással bíró, biológiailag aktív anyag (flavonoid).

borneó-kámfor – a Kína szubtropikus övezeteiben honos borneói kámforfa (Dryobalanops camphora) törzséből nyert kámfor. A hagyományos kínai gyógyászatban gyulladásgátló és antibakteriális szerként használata széleskörűen elterjedt.

dauriai angyalgyökér – Kínában „női ginzengnek” nevezik, a szervezet szülés utáni regenerálására, a fájdalmas havi vérzés, a kismedence tájékán jelentkező fájdalmak kikúrálására használják. Az angyalgyökér hozzájárul a hormonháztartás normalizálásához, mivel fitoösztrogéneket tartalmaz. Görcsoldó, fájdalomcsillapító és vízhajtó hatású.

közönséges pagodafa – külsőleges használat során a közönséges pagodafa erős baktericid és gyulladásgátló hatásról tesz tanúbizonyságot.

indiai krizantém – a keleti gyógyászatban évszázadok óta használatos növény. Antimikrobiális és gyulladásgátló hatású.

örökzöld japán lonc – helyreállítja a természetes mikroflóra egyensúlyát, vízhajtó és gyulladásgátló hatású. E növény gyulladásgátló hatását tanulmányozva koreai tudósok olyan növényi anyagokat fedeztek fel benne, amelyek ugyanolyan jó fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek, mint az aszpirin.

gardénia – a hagyományos kínai gyógyászatban görcsoldó szerként használják, valamint vízhajtóként a vesék és a húgyelvezető csatornák megbetegedése esetén.

gyermekláncfű – a népi gyógyászatban gyulladáscsökkentőként és helyi immunerősítőként elterjedten használt szer.

A „Gyengéd gondoskodás” betét összetétele az alapösszetevők mellett nagy mennyiségben tartalmaz vízhajtó, antiszeptikus és fájdalomcsillapító tulajdonsággal rendelkező, kiegészítő növényi komponenseket: ezek a seprűfű, közönséges párlófű, légi jamszgyökér, zöld kálmos, indiai buzér, fás bazsarózsa, nagy fűrészes levelű angyalgyökér, szőrös üröm, közönséges vasfű, kőrisfagyökér kérge, japánkeserűfű, kaméleonlevél, illatos szentperje, palkagyökér, királydinnye, amuri parafa kérge, kákagyökér, bojtorjános koldustetű, bajkáli csukóka kivonata, szárcsagyökér gyökérzete, japán tárnics, ánizsizsópfű, aranyfa, szecsuáni bors, porított stemonagyökér, Cnidium Monnier termése, galanga gyökér, Senecio scandens (aggófű), Paris polyphylla.

 

A betétekben található növényi kivonatok gyógyhatású komponensei a külső nemi szervek nyálkahártyájára fejtik ki hatásukat (egyébként az aktív hatóanyagok felszívódó képessége a nyálkahártyán keresztül jobb, mint az emberi test bármely más területén a bőrön keresztül – hiszen a külső nemi szerveket igen sűrűn hálózzák be a vérerek, nagy mennyiségben tartalmaznak nyirokvezetékeket és idegvégződéseket) és elősegítik a flóra normalizálódását, a diszkomfort érzés, az irritáció és a kellemetlen szag megszűnését.

A betétek kedvező hatását bioenergetikai hatásuk is elősegíti – azaz az energiaharmonizálás szintjén kifejtett hatásuk: a gát környékén halad keresztül a csodálatos Zhen Mai meridián, amelyen rengeteg biológiailag aktív pont összpontosul, többek között a Dzsun-csi is (négy hüvelykujjnyira a köldök alatt található) – a húgyhólyag összes betegsége és a nemi szervek megbetegedései gyógyításának igen fontos pontja. Ezt a pontot hívják „sarkcsillagnak”, hiszen a fejbúb és a talpak között éppen félúton helyezkedik el, szó szerint sarkcsillag – „az égitestek körforgásának központja, az ég sarkpontja”.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához