Gyerekkrém prebiotikummal
  • Gyerekkrém prebiotikummal
  • Gyerekkrém prebiotikummal
  • Gyerekkrém prebiotikummal
  • Gyerekkrém prebiotikummal

Gyerekkrém prebiotikummal

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 36802
Elfogyott
1890 Ft
Kiszerelés
50 g

Összetétel
Aqua, Glycine Soja Oil, Cetearyl Alcohol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Phenoxyethanol, Inulin, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetyl Palmitate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Carbomer, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Pantehnol, Tocopheryl Acetate, Parfum

Share:

A kisgyermek „piperetáskája”

GYEREK TERMÉKCSALÁD: egészséges ápolás a legkisebbek számára!

 

 

gyerekkrem.jpg

 

 

Milyen tapintásra egy kisgyerek bőre? Hihetetlenül zsenge, sima, mondhatni selymes. Gyökeresen eltér a felnőtt bőrtől. De akkor a születéstől fogva tökéletes bőr esetében miért jelentkeznek mégis problémák?

Minden a gyerekbőr sajátosságaival magyarázható.

Egy kisgyereknél még nem fejlődött ki a hőháztartás szabályozásának mechanizmusa (nem működik kifinomultan a „belső hőmérő”), a faggyúmirigyek működése gyenge. Az apróságot könnyen túlmelegíthetjük/túlhűthetjük – innen származik az egyik probléma.

A másik szempont – a kisgyerekek bőre sérülékeny a laza felhám és a vékony hámréteg miatt. Ezért azon könnyen megjelenhetnek az irritáció tünetei, kialakulhatnak a sérülések.

A napsütés – a bőr alattomos ellensége. A kicsik nem rendelkeznek természetes védelemmel az ultraibolya sugárzás ellen, nekik semmiképp sem ajánlatos a tűző napon tartózkodni, mivel esetükben igen alacsony szinten működik a bőr pigmentképző funkciója.

A gyermekek bőrének pH-egyensúlya jóval alacsonyabb, mint a felnőtteknél, ezért annak felületén könnyedén elszaporodnak a patogén mikroorganizmusok. Hogy az apróságokat megóvjuk a bőrfertőzésektől, feltétlenül szükséges betartani a higiéniai szabályokat.

S mindez a kicsik bőrével kapcsolatos problémáknak csak egy kis része. Ugyancsak ide sorolható az atópiás dermatitisz (atópiás bőrgyulladás), az eldobható pelenkák által okozott kipállás, a bőrgyulladások stb.

E problémák kezelésére minden kisgyereknek rendelkeznie kellene egy saját kis piperetáskával! Abban pedig – egy jó minőségű ápolókrémmel.

Az áruházak és a gyógyszertárak polcai roskadoznak a gyerekbőr ápolására hivatott szerektől. Na de melyiket válasszuk? Hiszen a kicsik zsenge bőre különleges, óvatosan kímélő ápolást igényel.

A TianDe minden anyuka számára fejlesztett ki egy segítséget nyújtó ápolószert – a már sokak számára ismert „Immuvenok” felhasználásával készült gyerekkrémet prebiotikummal

A krém, rendeltetése szerint, a születést követő első pillanatoktól kezdve alkalmazható a normál, az érzékeny és a problémás gyerekbőrre. Használható a pelenka alá – egy víztaszító réteget képez, amely a bőrt az irritációktól védő lipid hártyát alkot.

 

gyerekkrem2.jpg

 

 

A kicsik bőre számos funkciót tölt be, ennek megfelelően a krémnek is rögtön több irányba kell kifejtenie hatását. Optimális esetben:

– megküzdeni a felesleges nedvességvesztéssel, megőrizve a nedvességet a bőr belsejében

– kiegészítő védelmet nyújtani az agresszív környezeti tényezők hatásával szemben

– meggátolni a pelenka használata következtében fellépő bőrirritációt

A TianDe gyerekkrémje bátran nevezhető többfunkciósnak! Tökéletes védelmet nyújt, valamint biztosítja a zsenge gyerekbőr teljes értékű ápolását.

A gyerekkrém prebiotikummal meggátolja a bőrirritáció kialakulását, csökkenti a bőr szárazságát. Remekül nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt. A szer erősíti a felhám természetes védelmét, biztosítva a puha és kíméletes ápolást.

Az „Immuvenok” tartalmú krémmel a kicsik bőre mindig bársonyos lesz! Többé nem fordulhat elő a bőrirritáció vagy a kipállás által kiváltott szeszélyeskedő nyafogás!

 

gyerekkrem3.jpg

 

Úgy tűnhet, hogy a gyerekkrémet kiválasztani igen egyszerű dolog: csak vedd le a polcról bármelyik „0+” jellel ellátott terméket – és kész. Értsd, születéstől kezdve használható, hatékony és ártalmatlan. De nem, rendkívül fontos figyelmet fordítani az összetételre. Néhány anyuka megretten az összetételben feltüntetett rengeteg komponenstől, s inkább előnyben részesíti a teljes mértékben természetes alternatívát. Például a puhító és hidratáló napraforgó-, olíva-, őszibarack- vagy kókuszolajat, a keményítőt a hintőpor helyett stb. Viszont akkor ezeket váltogatni kell, hogy komplex módon minden szükséges hatást biztosíthassunk.

A TianDe által kifejlesztett gyerekkrém – minőségi összetétele révén minőségi ápolást biztosít. A szer kizárólag a leghatékonyabb összetevőket tartalmazza.

A termék összetétele természetes prebiotikumot tartalmaz – ez a „Biolin P”, amely fenntartja, valamint helyreállítja a bőr mikroflórájának egyensúlyát. Hogy mi is a mikroflóra, és miben rejlik a prebiotikum bőrre gyakorolt hatásának sajátossága – ezt kicsit lejjebb majd részletesen kifejtjük.

Milyen egyéb összetevők találhatók az „Immuvenok” tartalmú gyerekkrémben?

A makadámdió olaja. A legértékesebb olajok egyike. A B-, a PP-, az E- és a C-csoportba tartozó vitaminokat, nagy mennyiségben proteineket, számos mikro- és makroelemet és hasznos savakat tartalmaz. A makadámdió olaja különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Gyorsan puhítja a bőrt, táplálja, segítséget nyújt a hámlás és a gyulladások ellen. Az adott összetevő gyakorlatilag abszolút hipoallergén, ami hatalmas pluszt jelent a gyerekkozmetikában. Az olaj támogatja a bőr védekező funkcióit, lágyítószerként hat, valamint regeneráló hatású.

A panthenol, azaz B5-provitamin. Az gyerekbőr egészsége tekintetében az egyik legkedveltebb összetevő. Serkenti a sejtek regenerálódását, segít leküzdeni még a bőr fokozott szárazságát is, és elősegíti az irritáció megszűnését. Amellett még a bőr természetes védőgátját is erősíti és intenzíven hidratálja a bőrt. A krém összetételében található panthenol segít megszüntetni a kivörösödést és nyugtatni a kicsinyek bőrét.

Az E-vitamin kulcsfontosságú szerepet játszik a bőr egészségének megőrzésében. A gyerekbőr számára alapvető funkció – a regeneráló és begyógyító hatás. Az E-vitamin segít fenntartani a nedvességtartalom egyensúlyát, csökkenti az allergiás reakciók, a gyulladások, a bőrirritáció kialakulást. Védi a bőrt az ártalmas környezeti tényezők hatásától. Elősegíti a sérülések gyorsabb begyógyulását, remekül táplálja a bőrt.

Ezek az összetevők összességükben jó minőségű ápolást és védelmet biztosítanak a gyerekbőr számára.

 

gyerekkrem4.jpg

 

 

A bőr ökoszisztémája –egy bonyolult szervezettségű térség, amelyben rendkívül nagy számban élnek együtt a baktériumközösségek. Némely számítások szerint ezek száma több mint egybillió! Van olyan, amelyik időlegesen él a bőrön, van, amelyik állandóan megtalálható rajta. Sok baktérium léte kedvező a bőr számára, vannak, amelyek semlegesek, viszont van közöttük sok patogén vagy potenciálisan patogén baktérium is. A baktériumok felveszik a küzdelmet a fertőzésekkel, gátolják a környezeti hatásokat, erősítik az immunképességet, szabályozzák a bőr pH-egyensúlyát. A különböző testrészek bőrének felületén különféle mikrobatelepek élnek. Vagyis ugyanúgy, ahogy a béltraktusnak, a bőrnek is megvan a saját mikroflórája. S annak ugyanúgy szüksége van a helyes tápanyagellátásra. A mikroflóra egyensúlya könnyen sérülhet a külső tényezők hatására (az ártalmas környezeti tényezők, az ápolószerek receptúrájában található agresszív összetevők), épp ezért annyira fontos a bőr mikroflórájának támogatása és megóvása, különösképpen a korai gyermekkorban.

Nos, pontosan ezért van szükség a prebiotikumokra! Tulajdonképpen mi is ezek rendeltetése?

– fenntartják a bőr természetes védőrétegét

– semlegesítik a külső környezet negatív tényezőit

– helyreállítják a bőr normális pH-egyensúlyát, csökkentik a dermatológiai problémák fellépésének kockázatát

– megkönnyítik a bőrgyulladások, az ekcémák, az atópiás problémák lefolyását

– védik és erősítik a bőrt, létrehozzák a bőr egészséges mikrobiomját

Manapság magas az atópiás dermatitisszel, a különféle bőrgyógyászati és allergiás eredetű kiütésekkel küzdő gyermekek hányada. Mindez a bőrön nem csupán az irritáció, a hámlás, hanem az apró sérülések formájában is jelentkezik. Ez kiváltja a kicsinyek nyugtalanságát és szeszélyeskedését, valamint, természetes módon, az anyukák nyugtalanságát is.

Adott esetben hatékony megoldás a prebiotikumot tartalmazó gyerekkrém használata, azaz a mikroflóra támogatása és erősítése a bőr természetes egyensúlyának megváltozásával szemben vívott küzdelem érdekében. Az „Immuvenok” tartalmú gyerekkrém összetételében található „Biolin P” prebiotikum rendelkezik a szükséges prebiotikus hatással – mintegy sajátos táplálékkiegészítőként fejti ki hatását a bőr mikroflórájának védelme érdekében. A prebiotikum hatásának köszönhetően a saját mikroflóra nem sérül, csupán regenerálódik, az ártalmas mikroorganizmusok mennyisége pedig csökken.

Ha össze akarjuk foglalni, a „Biolin P” prebiotikum – a gyerekbőr mikroflórájának igen hatékony támogatója. A szó szorosan vett értelmében egy védőgát, védi a bőrt a kiütésektől és az irritációtól. Finom támogatást nyújt a zsenge gyerekbőr számára. Amellett megelőzi a napi pelenkahasználat következtében jelentkező felszíni bőrgyulladás, kipállás kialakulását is, valamint antimikrobiális védőpajzs a különféle külső tényezők hatása ellen. Hatását a kicsik bőrével tökéletes harmóniában fejti ki, nem sértve eközben a természetes mikroflórát. S ami a legfontosabb – segít leküzdeni a kiütéseket és a bőrirritációt.

 

 

gyerekkrem5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához