Gyerekkrém prebiotikummal

Gyerekkrém prebiotikummal

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 36802
4 Raktáron
1980 Ft
Kiszerelés
20 g

Share:

Gyerekkrém prebiotikummal

 

Rendkívüli gondoskodás a legkisebbekről

Az „Immuvenok” használatával nincs többé okotok gyermekeitekért aggódni!

0+

  • Ártalmatlan
  • Hatékony

Napi ápolásra a megszületés pillanatától

Használható a pelenka alá

Milyen tapintásra egy kisgyerek bőre? Hihetetlenül zsenge, sima, mondhatni selymes. Gyökeresen eltér a felnőtt bőrtől. De akkor a születéstől fogva tökéletes bőr esetében miért jelentkeznek mégis problémák?

Minden a gyerekbőr sajátosságaival magyarázható.

Egy kisgyereknél még nem fejlődött ki a hőháztartás szabályozásának mechanizmusa (nem működik kifinomultan a „belső hőmérő”), a faggyúmirigyek működése gyenge. Az apróságot könnyen túlmelegíthetjük/túlhűthetjük – innen származik az egyik probléma.

A másik szempont – a kisgyerekek bőre sérülékeny a laza felhám és a vékony hámréteg miatt. Ezért azon könnyen megjelenhetnek az irritáció tünetei, kialakulhatnak a sérülések.

A napsütés – a bőr alattomos ellensége. A kicsik nem rendelkeznek természetes védelemmel az ultraibolya sugárzás ellen, nekik semmiképp sem ajánlatos a tűző napon tartózkodni, mivel esetükben igen alacsony szinten működik a bőr pigmentképző funkciója.

A gyermekek bőrének pH-egyensúlya jóval alacsonyabb, mint a felnőtteknél, ezért annak felületén könnyedén elszaporodnak a patogén mikroorganizmusok. Hogy az apróságokat megóvjuk a bőrfertőzésektől, feltétlenül szükséges betartani a higiéniai szabályokat.

S mindez a kicsik bőrével kapcsolatos problémáknak csak egy kis része. Ugyancsak ide sorolható az atópiás dermatitisz (atópiás bőrgyulladás), az eldobható pelenkák által okozott kipállás, a bőrgyulladások stb.

E problémák kezelésére minden kisgyereknek rendelkeznie kellene egy saját kis piperetáskával! Abban pedig – egy jó minőségű ápolókrémmel.

Az áruházak és a gyógyszertárak polcai roskadoznak a gyerekbőr ápolására hivatott szerektől. Na de melyiket válasszuk? Hiszen a kicsik zsenge bőre különleges, óvatosan kímélő ápolást igényel.

A TianDe minden anyuka számára fejlesztett ki egy segítséget nyújtó ápolószert – a már sokak számára ismert „Immuvenok” felhasználásával készült gyerekkrémet prebiotikummal

A krém, rendeltetése szerint, a születést követő első pillanatoktól kezdve alkalmazható a normál, az érzékeny és a problémás gyerekbőrre. Használható a pelenka alá – egy víztaszító réteget képez, amely a bőrt az irritációktól védő lipid hártyát alkot.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához