Három az egyben sminkecset
  • Három az egyben sminkecset
  • Három az egyben sminkecset
  • Három az egyben sminkecset
  • Három az egyben sminkecset

Három az egyben sminkecset

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 90194
2 Raktáron
Ár: 7770 Ft 6600 Ft
Kedvezmény: 15 % -os
Kiszerelés
1 db

Összetétel
Acrylic/Aluminium, Polyurethane, Nylon

Share:

„Három az egyben” sminkecset – a szépségasszisztensetek!

 

 

90194-tiande-harom-az-egyben-sminkecset-07.png

 

A külső kinézet minden modern ember számára maga a névkártya. Ehhez a szebbik nem képviselői különösen komolyan viszonyulnak. A helyesen elvégzett arckikészítés (makeup) lehetővé teszi, hogy teljes szépségünkben pompázzunk. Mindamellett ezért erőfeszítéseket is kell tenni, rendelkezni nemcsak a megfelelő képességekkel és tudással, hanem minden szükséges kozmetikai szerrel is. Létezik olyan vélemény, hogy sminkecsetre csak a profiknak van szüksége. Ez nem teljesen így van! Annak használata nem túl bonyolult, csupán csak tisztában kell lenni azzal, milyent érdemes beraknunk kozmetikatáskánkba, és milyen szépségsegédeszközökre van szükségetek az ideális arckikészítéshez.

Kétségtelen, hogy az ecset megkönnyíti a kozmetikumok felhordásának folyamatát. Úgy vélitek, hogy a megfelelő makeup felviteléhez többtucatnyi, különböző méretű ecsetre van szükség? Hát most lecserélhetitek az összes „speciálisat” egyetlen eggyel – a TianDe által kínált „Három az egyben” sminkecsettel. Egy olyan újdonsággal, amely minden tekintetben igazolja elnevezését, és arckikészítéseket kétszeresen is makulátlanná teszi, arcotoknak pedig – tökéletes kinézetet kölcsönöz.

 

 

90194-tiande-harom-az-egyben-sminkecset-08.png

A jó minőségű, stílusos és hatásos makeup elkészítéséhez készletünkben legalább három eszközre van szükségünk. Ugyanakkor magunkkal hordozni ezeket olykor problémát jelent. A TianDe által kínált átalakuló ecset valódi segítség és kényelmes makeup csodakütyü lehet. Hiszen a makeup sokrétű lehet: nude típusú, nappali, esti (ha pedig munka után egy találkozóra mentek, a nappalit estivé kell átalakítani) – s nem mindig tudjátok, hogy ekkor vagy akkor éppen milyen kiegészítőre lehet szükségetek.

Nos, akkor lássuk a TianDe „három az egyben” sminkecsetének néhány, korántsem minden előnyét:

  • többfunkciós: az arc, az ajkak és a szem általános tónusának alakítására;
  • kényelmes: ergonómiailag kialakított nyél a kényelmes használat érdekében, a szerek könnyű és minőségi felhordása érdekében;
  • hordozható: kényelmesen magunkkal vihetjük, és bármikor, bárhol kikészíthetjük arcunkat.

 

90194-tiande-harom-az-egyben-sminkecset-09.png

 

 

 

Fényűző, kényelmes és hatékony eszköz – egy nagy ecset, melynek rendeltetése a színárnyalatok, a pirosító, a púder vagy a bronzosító felvitele, illetve árnyalása. E puha ecsettel felhordható mind a porózus, mind a kompakt púder a kívánt hatás elérése céljából. Kialakítása lehetővé teszi nagy mennyiségű púder felhordását a tökéletes fedés céljából, vagy kisebb mennyiségét a könnyed, félig áttetsző árnyalat létrehozása érdekében. A gyengéd sörték kellemesem siklanak a bőr felületén és sima, egyenletes, kifogástalan takarást hoznak létre.

Az ecset nagyon kompakt és kényelmes az „átalakulás” tekintetében, magatokkal vihetitek és napközben egyszerű kiigazítani sminketeket. Ami fontos, ne felejtsétek megtisztítani az ecsetet használat után!

 

90194-tiande-harom-az-egyben-sminkecset-10.png

 

A szivacsecset a kedvencetek lesz. Valósággal percek alatt, különösebb erőfeszítés nélkül segít egyenletesen vékony rétegben felvinni a színárnyalatot. A TianDe által kínált szivacsecset kiválóan alkalmas az alapozók (BB-, CC- krémek vagy bármely más alapozó) felhordására.

Ez a makeup csodakütyü segít tökéletesen megdolgozni a nehezen hozzáférhető helyeket, például a szem belső szögletét vagy az orrcimpákat. A kozmetikai szereket könnyű, paskoló, a tökéletes fedést ily módon biztosító mozdulatokkal kell felvinni.

 

 

90194-tiande-harom-az-egyben-sminkecset-11.png

 

Az ajak- és szemkikészítő ecsetek óriási változatban fellelhetők. De az alapvető követelmény ezekkel szemben – a formáját határozottan megőrző, tömör bolyh, mint ahogy azt a TianDe „három az egyben” sminkecsete kínálja.

Az ecset felhasználható:

– az ajkak kikészítésére – a rúzs vagy a szájfény felhordására, a határozott kontúr megrajzolására;

– a szem kikészítésére – tökéletesen alkalmas az árnyékolók felhordására, illetve a vonalak kirajzolására;

– a szemöldök kihúzására – ne feledjétek, manapság a természetes szemöldök a trend.

 

 

90194-tiande-harom-az-egyben-sminkecset-12.png

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához