Instant italpor citromfűvel és gyöngyajakkal

Instant italpor citromfűvel és gyöngyajakkal

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 195459
15 Raktáron
1050 Ft
Kiszerelés
8 g

Összetétel
Fructose, Glycine 840mg, Dog Rose Hips Extract 1:10 (Canine Rose Fruit Extract) 720mg, Lemon Balm Leaf Extract Powder 1:10 (Melissa officinalis Leaf Extract) 640mg, Maltodextrin, Motherwort Leaf Extract Powder 1:10 (Leonurus Cardiaca Extract) 240 mg, Red Beet Juice Powder (Red Beet Juice), Thickener: Pectin (E440) (Pectin), Vitamin C (L-Ascorbic Acid) , Thickener: xanthan gum (E415), Anti-caking agent: silicon dioxide (E551), Sweetener: steviol glycosides (E960).

Share:

A jó minőségű alvás – oly sokat ér!

– Feltétlenül szükséges az idegrendszer megfelelő működéséhez

– Fenntartja a szervezet természetes védekezőképességét

– Biztosítja az agy megfelelő és mindenféle zavaroktól mentes működését

– Növeli a szellemi és a fizikai munkaképességet

– Fenntartja az ízületek és a bőr normális állapotát

Előfordul, hogy nem tudtok elaludni? Egy nehéz nap vagy a fáradtság oda tud vezetni, hogy szervezetünk sehogy sem képes ráhangolódni a pihenésre, és egyszerűen nem jön álom szemünkre. Elkezditek az aznapi történéseket forgatni fejetekben, próbáljátok elemezni azokat, terveket építeni, és nem tudtok elaludni. Manapság az ehhez hasonló problémák igen sokak számára „normális jelenségnek” számítanak.

A jó minőségű alvás – fontos az egészség, a szépség, az aktivitás és a frissesség szempontjából. Az embereknek ugyanúgy szüksége van rá, mint az élelemre vagy az oxigénre. A teljes értékű pihenés során regenerálódik a sejtrendszer, megújulnak szervezetünk sejtjei. A teljes értékű alvás hiányában az emberek ingerlékenyek, szétszórtak lesznek, romlik általános közérzetük. Orvosi kifejezéssel élve, a nappalok legyenek tartalmasak, az éjszakák pedig – nyugodtak. Az alvászavar közvetlen kapcsolatban van a bioritmus zavaraival (amikor a teljes értékű alvásra napközben kerül sor, éjszakára pedig marad – a virrasztás). Ezt nevezzük cirkadián ritmusnak („napi biológiai órának”).

A cirkadián ritmus – a nappalok és éjszakák váltakozásához kapcsolódó különféle biológiai folyamatok intenzitásának ciklikus ingadozása. E folyamatok kialakulásában óriási szerepe van a nappali világosságnak. Az emberi szem sejtjei különbséget tesznek a fény és a sötétség között, s ennek alapján szabályozzák a cirkadián ritmust.

A cirkadián ritmus megfelelő működésében ugyancsak közvetlen szerepe van a kortizol nevű hormonnak. Ennek feladata – elegendő mennyiségű energiával ellátni a szervezetet. Reggel, felébredés előtt, szervezetünkben magas a kortizol szintje, este pedig, mikor az ember lassan megnyugszik és készül a lefekvéshez, a kortizol szintjének alacsonyabbnak kell lennie. De manapság, modern életvitelünk folytán olykor minden fordítva működik. A túlzott mennyiségű mesterséges fény, az éjszakai filmnézés, a fizikai aktivitás és a takarítás (minek pazaroljuk erre a szabadnapokat?), a kütyük bekapcsolva hagyása az alvás idejére – mindez zavaróan hat a természetes ritmusokra és megzavarja a kortizol kiválasztását. A hormon szintje szervezetünkben továbbra is magas marad, ez pedig egy jel az agy számára, hogy tevékenységünket folytatni kell…

Hogyan segíthetünk szervezetünknek megteremteni a szükséges összhangot, stabilizálni a cirkadián ritmus működését, megfelelően szabályozni a kortizol kiválasztását és a teljes értékű éjszakai pihenést? A szépség és egészség cégének szakemberei mindezeket a kérdéseket feltették maguknak és meg is oldották a citromfűt és gyöngyajkat tartalmazó üdítőital kifejlesztésével.

A citromfűt és gyöngyajakot tartalmazó ital tudja, miként legyen segítségedre!

– Anti-stressz hatású füveket tartalmaz

– Ízfokozók, tartósítószerek és mesterséges színezékanyagok nélkül

– Egy adag = 26 kcal

– Az Altáj-hegységben készült

A növényi eredeti ital összetételében található aktív komponensek segítenek:

– ellazulni lefekvés előtt, megszüntetni a feszültséget;

– szabályozni a kortizol kiválasztását;

– megnyugodni és előkészíteni a szervezetet az alváshoz;

– leküzdeni az álmatlanságot és a szaggatott alvást;

– stabilizálni az idegrendszer működését;

– helyreállítani a bioritmus működését, teljes értékűen pihenni éjszaka.

Fogyasztandó este, lefekvés előtt egy-két órával.

A citromfűt és gyöngyajakot tartalmazó ital kiegészíti az „Active Life” termékcsaládba tartozó növényi eredetű italok csoportját.

Az instant italport citromfűvel és gyöngyajakkal kifejezetten azért fejlesztettük ki, hogy lefekvés előtt el tudjatok lazulni, éjszaka teljes mértékben ki tudjátok pihenni magatokat és remek hangulatban ébredjetek fel.

Az Altáj-hegységben – bolygónk ökológiai értelemben egyik legtisztább helyén létrehozott növényi eredetű ital olyan növényi eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek jótékony hatást fejtenek ki az idegrendszerre. Az ital fogyasztása segít megszüntetni a munkával töltött nap után felgyülemlett feszültséget, előkészíteni a szervezetet az alváshoz, valamint szabályozni a kortizol kiválasztását. A citromfűt és gyöngyajakot tartalmazó italt lefekvés előtt egy-két órával elfogyasztván helyreállíthatjátok bioritmusotok működését és segítetek szervezeteteknek, hogy éjszaka tökéletesen kipihenje magát, segítetek leküzdeni az álmatlanságot és a szaggatott alvást.

A szer összetételében található növényi eredetű komplex nem vált ki függőséget, épp ellenkezőleg, ha kúraszerűen fogyasztjátok, az csak növeli hatását. A növényi összetevőkön túlmenően az ital formuláját glicinnel – egy „antistressz” aminosavval, valamint pektinnel erősítettük fel. Az ital nem tartalmaz ízfokozókat, tartósítószereket és mesterséges színezékanyagokat! Kizárólag természetes összetevők!

Stresszoldó keverék

Glicin – „antistressz” aminosav, amely csökkenti a pszichoemocionális feszültséget és növeli a szellemi munkavégző képességet

A gyöngyajak kivonata támogatja az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint a légzőszervek normális működését

A citromfű kivonata segítően hat a lelki egyensúlyra és a nyugodt alvásra

A vadrózsa termésének kivonata támogatja a szervezet természetes védekezőképességét

+

A céklalé – az egyéb összetevőkkel együtt segít helyreállítani erőnket a fizikai megterhelések után

A pektin – stabilizálja az anyagcserét, kitisztítja a szervezetet

A nyugodt éjszakák és a könnyű reggeli ébredés érdekében a növényi eredetű ital összetételéhez hozzáadtak egy hatékony stresszoldó keveréket. Nincsenek többé se rémálmok, se nyomasztó ébredések! Együttesen kifejtvén hatásukat, az összetétel komponensei nyugtató és regeneráló hatást fejtenek ki a szervezet működésére.

A glicin – „antistressz” aminosav, amely részt vesz az anyagcsere, valamint az idegek által kibocsátott impulzusok szabályozásában, s ennek köszönhetően segít kiegyensúlyozni az ember pszichoemocionális állapotát. Ezt az aminosavat közvetlenül maga a szervezet választja ki, némi mennyiséghez az ember a táplálkozás révén is hozzájut, de előfordulhat, hogy ez a mennyiség nem kielégítő, ami végső soron az idegi-pszichikai tevékenység különféle zavarait eredményezheti. A glicin képes kiutat mutatni a súlyosan feszült állapotból, serkenteni az agytevékenységet, növelni a szellemi munkavégző képességet.

A gyöngyajak kivonata – alighanem az egyik legismertebb nyugtató szer. A gyöngyajakot az emberek már ősidők óta ismerik. Mind az élelmiszerekben, mind számos nyavalya enyhítésére használták. E növény segített javítani az emésztést, megtámogatni a szívműködést, leküzdeni a neurózist és az alvászavarokat. A középkorban a kolostorok és az egyetemek a mai gyógyászati központokéhoz hasonló tevékenységet végeztek. S a gyöngyajakot minden kolostor vagy egyetem által fenntartott, speciális gyógyszerészeti kertekben termesztették, hogy aztán később gyógyászati célokra használják fel.

A citromfű kivonata képes stabilizálni az érzelmi beállítottságot, ezért különösen népszerű a stresszhatások, a felfokozott idegi eredetű izgalom és az álmatlanság előfordulása esetén. A karmelita nővérek (egy európai apácarend tagjai) a citromfű leveléből különleges gyógyvizet készítettek az idegrendszeri betegségek gyógykezelésére.

A vadrózsa (azaz csipkebokor) termésének kivonata – arról híres, hogy fenntartja a szervezet természetes védekezőképességét. Hiszen a vadrózsa virágának illata erősíti a szívet, az agyat és az érzékszerveket. Emellett az is közmondásos volt, hogy a vadrózsa felforrósítja az agyat és gyógyítja az idegek hűvösségét.

Céklalé. A céklalé gazdagon tartalmaz rostokat, folsavat, mangánt, vasat, káliumot és vitaminokat (C- és B6-vitamint). Javítja az anyagcserét, az egyéb növényi összetevőkkel együttműködve segít helyreállítani erőnket a fizikai megterhelések után.

Pektin. Pektinnek egy tisztítási folyamatnak alávetett, természetes poliszacharidot neveznek, amely lényegében egy bonyolult szerkezetű szénhidrát. A pektin – egy emészthetetlen, egy gélszerű massza létrehozására képes étkezési rost. E massza leválasztja a béltraktus faláról a toxikus anyagokat, és természetes úton elvezeti azokat a szervezetből. A pektin segít normalizálni a béltraktus perisztaltikáját és javítani az anyagcserét.

„Egészséges alvás” maraton

Nem sokan gondolkodnak el azon, hogy a rossz alvás következményei komolyan károsíthatják az egészséget. A szervezetben fellépő némely zavarok és rendellenességek következtében az ember akár ágynak is dőlhet!

A rossz alvás következményei

– Lelassul az anyagcsere, aluszékonyság alakul ki, s a szervezet e folyamatokra úgy reagál, mintha az éhség által kiváltott jelek lennének. Ezért aztán az ember egy álmatlan éjszaka után többnyire túleszi magát.

– Zavarok keletkeznek a telítettséget jelző hormon, a leptin kiválasztásában. Ezért olyan nehéz fáradt állapotban csillapítani étvágyunkat.

– A rossz alvás növeli a kortizol (a stresszhormon) kiválasztását – ily módon a szervezet igyekszik bekapcsolni védőgátjait és végső erőforrásainak felhasználásával működik. Innen ered az érzelmi kiégettség, a depresszió.

– A bőr éjszaka, az alvás alatt regenerálódik. A kialvatlanság leghamarabb az arc bőrén tükröződik – megjelennek a korai ráncok, az arcbőr egészségtelen színe, az ödémásodás.

– Az aluszékonyság következtében romlik a figyelem és növekszik a reakcióidő, ez pedig adott esetben közúti vagy munkahelyi baleseteket eredményezhet.

– A figyelemmel kapcsolatos problémákhoz hozzáadódnak a memóriát és a koncentrációs képességet érintő zavarok. Nehézzé válik koncentrálni a kijelölt feladatok teljesítésére, amellett romlik a memória is.

– Csökken a tesztoszteron (a szervezet által kiválasztott, a nemi hovatartozásért felelős hormon) szintje. Közismert, hogy ennek elégtelen szintje esetén még a legsoványabb férfiak is elkezdenek pocakosodni

– A szervezet az alvás alatt nem képes kiválasztani a szükséges hormonokat, ami zavarokat okoz a szervek és a szervrendszerek működésében. S ez messze nem az összes következmény.

Miként normalizálható az alvás?

– Az alvás elengedhetetlenül szükséges az idegrendszer megfelelő működéséhez, amely, adott esetben, élesen reagál a szervezet krónikus mérgeződésére. Az idegrendszerre, valamint a szervezet egészére nehezedő terhelés csökkentése érdekében szükség van a szervezet rendszeres méregtelenítésére.

– Tartsátok ellenőrzés alatt a szervezetet érő stresszhatásokat, s ez segít rendbe hozni a hormonokat.

– Véssetek eszetekbe egy fontos szabályt: Lefeküdni ma kell, felébredni pedig – holnap. Ezért igyekezzetek éjfél előtt elaludni!

– Minden nap ugyanakkor keljetek fel, még a szabadnapokon is!

– Napirendetekbe okvetlenül vegyetek be egy sétát a friss levegőn (legalább napi félórára)!

– Lefekvés előtt szellőztessétek ki a hálószobát! Az alvás szempontjából a 18-22°C hőmérséklet a legmegfelelőbb.

– A lefekvést megelőző két órában igyekezzetek mellőzni a mobiltelefon, a laptop vagy a személyi számítógép használatát! Amennyiben ez nem lehetséges, a képernyőt állítsátok be puha sárga színűre, és tompítsátok le fényét!

– Fogyasszatok az emocionális terhelés csökkentését elősegítő, hasznos italokat! A természetes összetevőkön alapuló, citromfűt és gyöngyajakot tartalmazó ital segít a szervezetnek ráhangolódni a nyugodt alvásra, megbirkózni a pszichikai terheléssel és normalizálni annak emocionális állapotát.

– Reggelente gondoskodjatok arról, hogy a helyiségben minél több fény, világos legyen! Ahogy felébredtek, nyissátok szét a sötétítő függönyöket! Ily módon rögtön beindítjátok az új 24 órás ciklust.

Szeretnétek a lehető legjobb hatást elérni? Fogyasszátok a citromfűt és gyöngyajakot tartalmazó italt és a társaság „Egészséges álom” komplex programjába tartozó termékeket, amelyek segítenek a szervezetnek megszabadulni a nyugtalanság érzetétől, ellazulni, nyugodtan elaludni és jól kipihenni magatokat, egészen a reggeli ébredésig.

Növényi eredetű italok – hasznos útitársak nap mint nap!

Hogy minden reggel kellemes legyen, az éjszakák pedig – nyugodalmasak, a szépség és egészség cégének termékválasztékában a növényi eredetű italok egész családja megtalálható. Az „Active Life” termékcsaládhoz tartozó italokat azok számára fejlesztettük ki, akik törődnek saját egészségükkel, azok számára, akik nem csupán a finom, hanem az amellett hasznos termékeket szeretik, akik fontosnak tartják egy termék összetételét is! Minden egyes termék célirányos hatású összetevőket tartalmaz.

– A tonik segít megszüntetni az enerváltságot és az aluszékonyságot, helyreállítani a szervezet erejét és összpontosítani figyelmünket.

– A citromfűt és gyöngyajakot tartalmazó ital ideális eszköz a nap lezárására, amennyiben biztosítja a teljes értékű éjszakai pihenést.

Az instant italpor citromfűvel és gyöngyajakkal – a pihentető alvás és a friss reggel harmóniája

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához