Jian Kang gyógynövényes kozmetikai testtapasz
  • Jian Kang gyógynövényes kozmetikai testtapasz
  • Jian Kang gyógynövényes kozmetikai testtapasz

Jian Kang gyógynövényes kozmetikai testtapasz

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 30117
11 Raktáron
2610 Ft
Kiszerelés
5 db

Összetétel
Menthol, Camphor, Borneol, Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract, Rubber Latex, Ligusticum Chuanxiong Rhizome/Root Extract, Paraffinum Liquidum, Rosin, Zinc Oxide, Zingiber Officinale Root Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Crataegus Oxyacantha Fruit Extract, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Synthetic Petrolatum, Hydrolyzed Rhenum Officinale Rhizome/Root Extract, Lanolin, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Zanthoxylum Piperitum Oil, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol, Isoeugenol, Citronellol

Share:

TianDe gyógynövényes tapaszok –

az éltető erő forrása!

 

jiankang.jpg

Gyógynövénykeverék a tapasz részeként:

  • enyhe melegítő hatással bírnak;
  • segítik csökkenteni a kellemetlen érzést;
  • elterelő és gyulladásgátló hatással rendelkeznek;
  • javítják a mikrocirkulációt.

Jian Kang tapasz kumulatív hatással rendelkezik. Ajánlott kúraszerűen alkalmazni 7-10 napon keresztül, napi 1-2 kezeléssel, legfeljebb 12 órán át.

 

 

Kép2.jpg

 

 

A kozmetikai testtapasz támogatja a bőr mikrokeringését, táplálja és erősíti a sejthártyát, tonizálja, frissíti és puhítja a bőrt.

Használati útmutató: ragaszd fel a gyógynövénytapaszt tested kiválasztott pontjaira! A felületet használat előtt és után ajánlott megtisztítani (akár alkohollal áttörölni). A tapasz szabadon felvágható, darabolható, nem veszít hatékonyságából. A gyógynövénytapasz használati ideje: maximum 8-12 óra. 12 óra múltán az eljárás megismételhető. Mivel a felragasztott tapaszok 20 centiméteres körzetben fejtik ki hatásukat, javasoljuk az előző tapasztól eltérő helyre felragasztani a következőt.

Ellenjavallat: az összetevők által kiváltott egyéni érzékenység, a bőrbetegségek súlyosbodása, terhesség, szoptatási időszak. Gyermekek ne használják!

A használat utáni 48 órában szoláriumozni nem szabad.

Figyelmeztetés: Előfordulhatnak az egyéni érzékenységre utaló tünetek az összetevőkkel szemben, gyulladásos tünetek, a bőr felszínének sérülése. Állapotos nők és gyerekek által történő használatra nem alkalmas!

Egyszeri használatra! A használt tapaszt ne használja több mint egy alkalommal!

Felbontás után 14 napon belül felhasználandó!

 


Kép3.jpg

 

Figyelem! A gyógynövényes tapasz használata állapotos nők és gyermekek számára tilos! Ugyancsak ellenjavallt a tapasz használata a bőrön tapasztalható erős gyulladásos jellegű folyamatok, a bőrtakarón tapasztalható sérülések, illetve az összetevőkkel szemben fennálló egyéni érzékenység esetén. Allergiás reakciók fellépése esetén a tapaszt el kell távolítani, az adott bőrfelszínt pedig meleg, szappanos vízzel le kell mosni.

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához