Juhplacenta Hidratáló tápláló krém
 • Juhplacenta Hidratáló tápláló krém
 • Juhplacenta Hidratáló tápláló krém
 • Juhplacenta Hidratáló tápláló krém
 • Juhplacenta Hidratáló tápláló krém
 • Juhplacenta Hidratáló tápláló krém

Juhplacenta Hidratáló tápláló krém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 10304
14 Raktáron
3570 Ft
Kiszerelés
50 g

Összetétel
Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alchol, Petrolatum, Dimethicone, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Placental Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene

Share:

JUHPLACENTÁS ARCÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD

 

A „placenta” szó azokba az időkbe repít vissza bennünket, amikor bőrünk még egy csecsemőéhez hasonlatosan zsenge volt, mi magunk pedig, megbújva a gondoskodó anyai védőszárnyak alatt, az élethez elengedhetetlenül szükséges dolgokat munka és erőfeszítés nélkül kaptuk meg.

Juhplacentás kozmetikumok - olyan kozmetikai termékek, amelyek az öregedő sejteknek segítenek „felidézni” fiatalságukat, és a kisbabákhoz hasonlóan egy „etetőtálkán” megkapni az aktív osztódáshoz és növekedéshez szükséges táplálékot.

A placenta az a szerv, amely a terhesség idején az anya és a magzat szervezetét összeköti - a biológiailag aktív hasznos vegyületek valóságos tárháza.

Juhplacentás arcápoló termékcsaládba tartozó kozmetikai termékek előállításához juhplacentát használnak, mivel az egyezik legjobban az emberi bőr komponenseivel. A gyártók csúcstechnológiát alkalmazva érik el a placentakivonat magas tisztasági fokát. Ez az eljárás garantálja, hogy az előállított termék tökéletesen veszélytelen. Mindeközben a placenta értékét jelentő összes komponens sértetlen marad.

 

A placentás fiatalító módszer története 1912-e nyúlik vissza - Alexis Carrel professzor (Franciaország) felfedezett egy a sejteket újjáéleszteni képes aktív anyagot. Carrel tapasztalatait felhasználva Paul Niehans svájci orvos 1931-ben kidolgozott egy gyógymódot élő sejtek felhasználásával. 13 év múlva Shan Dao japán tudósnak sikerült a juhplacentából kivonatot előállítani.

A placentát már jóval a tudományos felfedezések előtt használni kezdték

A placentát már Kleopátra idejében fiatalító szerként használták. A placenta gyógyító hatására vonatkozó tudományos magyarázatokat először Hippokratész és Avicenna műveiben találunk.

Kínában a placentát „bíbor folyón úszó csónaknak” nevezték, amelyen a gyermek behajózik a világba. Mikor a gyermek megszületett, a méhlepényt megszárították, s ha a gyermek súlyosan megbetegedett, főzetet készítettek belőle és azt itatták a beteggel. E szert rendkívül hatásosnak tartották a szervezet védekezőképességének stimulálására.

Az orosz bábák szülés után a placentát elásatták a küszöb alá - oda, ahol az ősök lelke nyugodott - , vagy egy gödörbe, amelybe aztán az újszülött gyermek testvérét szimbolizáló fát ültettek.

Placentakivonat — a placentaszövet, e rendkívüli, fehérjéket, aminosavakat, poliszacharidokat, lipideket, enzimeket, telítetlen zsírsavakat, vitaminokat és mikroelemeket tartalmazó természetes eredetű és összetételű anyag hidrolízise - felbontása - révén előállított termék.

 

Hogy működik a placentás kozmetika?

 • Stimulálja a „fiatalság fehérjéjét” -

A juhplacentában megtalálható fehérje összetételében nagyon hasonlít az emberi bőr alapvető építő fehérjéjére – a kollagénre, amelynek természetes kiválasztása a szervezetben 35 éves korra jelentősen csökken, s ennek eredményeképpen megjelennek a ráncok.

 

 • Blokkolja” a szabadgyököket -

A szabadgyököket az idő előtti öregedés okozóiként ismerik. Ezek a bőrben a kollagénnek okozzák a legtöbb kárt, mivel a gyökmolekulák akadályozzák a kollagénrostok molekuláinak szabad mozgását, aminek következtében azok kötegekké olvadnak össze, veszítenek rugalmasságukból és elmerevednek.

 

 • Csökkenti a transzepidermális vízvesztést -

A placentakivonatban található aminosavak nedvességvesztést akadályozó védőhártya réteget képeznek a bőr felületén, amely a sejtlégzést nem akadályozza.

 

 • Dúsan táplálja a sejteket -

A placentakivonat több tápanyagot tartalmaz, köztük aminosavakat, enzimeket, ásványi anyagokat és még sok mást.

 

 • Erősíti a „kozmetikai ellenálló képességet” -

A bőr saját immunrendszerrel rendelkező szerv. Ez azt jelenti, saját védelméért saját maga felelős! Ehhez a bőr az immunsejtek egész rendszert képező fegyvertárával rendelkezik: a Langerhans sejtek őrködnek, a limfociták „bombázzák” az ellenséget, a makrofágok „elkapják” az idegen ügynököket.

bőr - a szervezet „pajzsa”, folyamatosan vissza kell vernie a külvilág felől érkező támadásokat. Azonban elég gyakran előfordul, hogy az önvédelmi rendszer nem áll helyzete magaslatán, és a támadó győz. Ilyenkor jelenik meg a bőrgyulladás, az ekcémák, a pattanások és más kozmetikai problémák.

 

 

A hidratáló, tápláló krém feltölti a bőrt nedvességgel, ugyanakkor placentakivonat és búzacsíraolaj tartalma révén táplálja és serkenti regenerálódását. 
Az eredmény: a bőr újra rugalmassá és életerőssé válik!

 • Segíti a bőr hidrolipid egyensúlyának szabályozását és a felhám védekezőképességének erősítését.
 • Puhítja és táplálja a bőrt, miközben megóvja a kiszáradástól és a hámlástól.
 • Aktivizálja a regeneratív folyamatokat, hozzájárulva ezzel a bőr fiatalodásához.
 • Rohanó világunkban arcbőrünket folyamatosan érik károsító hatások, ezért keményen ellen kell állnia a megpróbáltatásoknak, vagyis szilárdnak kell lennie. Másfelől azonban nem korlátozhatja mozgási szabadságunkat, vagyis puhának és alakíthatónak is kell maradnia.
 • Erre a természet igen kézenfekvő megoldást kínál: a víz bőrünk szarurétegének legfőbb belső „lágyítószere”.  Ha a víz nem lenne – bőrünk a teknős páncéljára emlékeztetne. Ezért a bőr hidratálása létfontosságú művelet!
 • 30 év fölött a szaruréteg elkezd vastagodni: míg 20-25 éves korban négy-öt szarulemezkéből áll, 35 éves korra a hat-nyolcat is eléri. Ez azt jelenti, hogy növekszik a hidratálás iránti igénye!
 • A TianDe Sheep placenta termékcsaládjának Hidratáló, tápláló krémje búzacsíraolajat és juhplacentát tartalmaz.

 

Juhplacenta kivonat (Sheep placenta extract):

A placenta, vagyis a méhlepény az a szerv, amely a terhesség idején az anya és a magzat szervezetét összeköti – a biológiailag aktív hasznos vegyületek valóságos tárháza.

 • Stimulálja a fiatalság fehérjéjét: a juhplacentában megtalálható fehérje nagyon hasonlít az emberi bőr alapvető építő fehérjéjére – a kollagénre, amelynek természetes kiválasztása a szervezetben 35 éves korra jelentősen csökken, s ennek következményeként megjelennek a ráncok
 • Blokkolja a szabad gyököket, melyeket az idő előtti öregedés okozóiként is ismerünk. Ezek a bőrben a kollagénnek okozzák a legtöbb kárt, mivel megakadályozzák a kollagénrostok molekuláinak szabad mozgását, így azok veszítenek rugalmasságukból
 • Csökkenti a transzepidermális vízvesztést: a placentakivonatban található aminosavak védőhártya réteget képeznek a bőr felületén, miközben a sejtlégzést nem akadályozzák
 • Dúsan táplálja a sejteket: a placentakivonat több tápanyagot tartalmaz, köztük aminosavakat, enzimeket és ásványi anyagokat
 • Erősíti a bőr ellenálló képességét. A bőr a szervezet pajzsa, folyamatosan vissza kell vernie a külvilág felől érkező támadásokat. De elég gyakran előfordul, hogy az önvédelmi rendszer nem áll helyzete magaslatán, és a támadó győz. Ilyenkor jelenik meg a bőrgyulladás, az ekcémák, a pattanások és más kozmetikai problémák. Ilyenkor érdemes kicsit jobban odafigyelnünk, és a megfelelő táplálkozás mellett külön erősíteni bőrünk védekezőképességét is

 

Búzacsíraolaj (Triticum vulgare germ oil):

 • A-vitamint, ként, cinket és rezet tartalmaz, amelyek rugalmassá és feszessé teszik a bőrt, javítják annak szerkezetét és felszínét, elősegítik az életkorral járó ráncok kisimulását
 •  magas koncentrációban tartalmaz a bőrrel rokon, a bőr védőgát képességét erősítő, a nedvességvesztést akadályozó, valamint a hámlás és a bőrirritáció kialakulását megelőző zsírsavakat (linolsavat és oleinsavat)
 •  a legaktívabb formában tartalmaz E-vitamint, amelynek révén erős antioxidáns hatása van, védi a bőrt a szabad gyökök romboló hatásától
 
Alkalmazás:
Precíz körkörös mozdulatokkal vigyük fel a krémet az előzetesen letisztított arc- és nyakbőrre, elkerülve a szemkörnyéki részt!
Minden bőrtípusra használható, 35 év fölött ajánlott.

 

A „placentás komplex” segít a bőrnek „felidézni saját fiatalságát”!

 

juhplacenta4.png

 

A placentás termékcsaládhoz tartozó szerek komplex használata segít a sejteknek „emlékezetükbe idézni” saját fiatalságukat, és a kisbabákhoz hasonlóan egy „etetőtálkán” megkapniuk az aktív osztódáshoz és a növekedéshez szükséges táplálékot.

A TianDe „placentás” termékcsaládjába jelenleg hét, e különleges összetevő felhasználásával készült szer tartozik.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához