Juhplacentás hidratáló tápláló krém

Juhplacentás hidratáló tápláló krém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 10304
10 Raktáron
3740 Ft
Kiszerelés
50 g

Share:

A hidratáló, tápláló krém feltölti a bőrt nedvességgel, ugyanakkor placentakivonat.... 

A hidratáló, tápláló krém feltölti a bőrt nedvességgel, ugyanakkor placentakivonat és búzacsíraolaj tartalma révén táplálja és serkenti regenerálódását.  Az eredmény: a bőr újra rugalmassá és életerőssé válik!

Segíti a bőr hidrolipid egyensúlyának szabályozását és a felhám védekezőképességének erősítését.

Puhítja és táplálja a bőrt, miközben megóvja a kiszáradástól és a hámlástól.

Aktivizálja a regeneratív folyamatokat, hozzájárulva ezzel a bőr fiatalodásához.

Rohanó világunkban arcbőrünket folyamatosan érik károsító hatások, ezért keményen ellen kell állnia a megpróbáltatásoknak, vagyis szilárdnak kell lennie. Másfelől azonban nem korlátozhatja mozgási szabadságunkat, vagyis puhának és alakíthatónak is kell maradnia.

Erre a természet igen kézenfekvő megoldást kínál: a víz bőrünk szarurétegének legfőbb belső „lágyítószere”.  Ha a víz nem lenne – bőrünk a teknős páncéljára emlékeztetne. Ezért a bőr hidratálása létfontosságú művelet!

30 év fölött a szaruréteg elkezd vastagodni: míg 20-25 éves korban négy-öt szarulemezkéből áll, 35 éves korra a hat-nyolcat is eléri. Ez azt jelenti, hogy növekszik a hidratálás iránti igénye!

A TianDe Sheep placenta termékcsaládjának Hidratáló, tápláló krémje búzacsíraolajat és juhplacentát tartalmaz.

Juhplacenta kivonat (Sheep placenta extract):

A placenta, vagyis a méhlepény az a szerv, amely a terhesség idején az anya és a magzat szervezetét összeköti – a biológiailag aktív hasznos vegyületek valóságos tárháza.

- Stimulálja a fiatalság fehérjéjét: a juhplacentában megtalálható fehérje nagyon hasonlít az emberi bőr alapvető építő fehérjéjére – a kollagénre, amelynek természetes kiválasztása a szervezetben 35 éves korra jelentősen csökken, s ennek következményeként megjelennek a ráncok.

- Blokkolja a szabad gyököket, melyeket az idő előtti öregedés okozóiként is ismerünk. Ezek a bőrben a kollagénnek okozzák a legtöbb kárt, mivel megakadályozzák a kollagénrostok molekuláinak szabad mozgását, így azok veszítenek rugalmasságukból.

- Csökkenti a transzepidermális vízvesztést: a placentakivonatban található aminosavak védőhártya réteget képeznek a bőr felületén, miközben a sejtlégzést nem akadályozzák.

- Dúsan táplálja a sejteket: a placentakivonat több tápanyagot tartalmaz, köztük aminosavakat, enzimeket és ásványi anyagokat.

- Erősíti a bőr ellenálló képességét. A bőr a szervezet pajzsa, folyamatosan vissza kell vernie a külvilág felől érkező támadásokat. De elég gyakran előfordul, hogy az önvédelmi rendszer nem áll helyzete magaslatán, és a támadó győz. Ilyenkor jelenik meg a bőrgyulladás, az ekcémák, a pattanások és más kozmetikai problémák. Ilyenkor érdemes kicsit jobban odafigyelnünk, és a megfelelő táplálkozás mellett külön erősíteni bőrünk védekezőképességét is.

Búzacsíraolaj (Triticum vulgare germ oil):

- A-vitamint, ként, cinket és rezet tartalmaz, amelyek rugalmassá és feszessé teszik a bőrt, javítják annak szerkezetét és felszínét, elősegítik az életkorral járó ráncok kisimulását;

- magas koncentrációban tartalmaz a bőrrel rokon, a bőr védőgát képességét erősítő, a nedvességvesztést akadályozó, valamint a hámlás és a bőrirritáció kialakulását megelőző zsírsavakat (linolsavat és oleinsavat);

- a legaktívabb formában tartalmaz E-vitamint, amelynek révén erős antioxidáns hatása van, védi a bőrt a szabad gyökök romboló hatásától.

Alkalmazás

Precíz körkörös mozdulatokkal vigyük fel a krémet az előzetesen letisztított arc- és nyakbőrre, elkerülve a szemkörnyéki részt!

Minden bőrtípusra használható, 35 év fölött ajánlott.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához