Phytocorrector Pakolás kipirosodásra hajlamos arcbőrre
  • Phytocorrector Pakolás kipirosodásra hajlamos arcbőrre
  • Phytocorrector Pakolás kipirosodásra hajlamos arcbőrre
  • Phytocorrector Pakolás kipirosodásra hajlamos arcbőrre
  • Phytocorrector Pakolás kipirosodásra hajlamos arcbőrre
  • Phytocorrector Pakolás kipirosodásra hajlamos arcbőrre
  • Phytocorrector Pakolás kipirosodásra hajlamos arcbőrre

Phytocorrector Pakolás kipirosodásra hajlamos arcbőrre

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 54716
Elfogyott
6470 Ft
Kiszerelés
50 g

Összetétel
Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitan Stearate, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Salvia Officinalis Leaf Water, Equisetum Arvense Leaf Water, Betula Pendula Leaf Water, Phenoxyethanol, Ruscus Aculeatus Root Extract, Centella Asiatica Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Ammonium Glycyrrhizate, Hydrolyzed Yeast Protein, Panthenol, Escin, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Ethxlhexylglycerin, Parfum

Share:

„Fitokorrektor” pakolás:

légy csillag az arcbőrön megjelenő hajszáleres csillagocskák nélkül!

 

 

 

 phytokorrektor.jpg

 

Mivel magyarázható, hogy az emberek bőre időnként kipirul? Számtalan oka lehet: a hőmérséklet szélsőséges ingadozása, a stressz, a nem megfelelő kozmetikumok alkalmazása, a napsütés stb. Van, akinél az ilyesfajta „kipirulás” gyorsan elmúlik, s vannak olyanok, akik arcbőrén idővel megjelenik a hajszálérháló és a csillagocskák. Ez gyakran együtt jár a bőr szárazságával, s egyenetlen, tompa színével.

A „Fitokorrektor” pakolást kifejezetten a rendszeres kipirulásra és a hajszálérhálós csillagocskák kialakulására hajlamos bőrre fejlesztettük ki. A szer az összetételében található komponenseknek köszönhetően segít megoldani a problémát, s a továbbiakban elkerülni a bőr „bekenését” korrektorral vagy alapozó krémekkel.

A problémákat mindig egyszerűbb megelőzni, mint megküzdeni velük, amikor már bekövetkeztek. Ezért aztán, ha orrcimpáitokon vagy arcbőrötök egyéb területein még nem is jelent meg a hajszálérháló, viszont bőrötök gyakran kipirul, kezdjétek el használni a TianDe által kínált „Fitokorrektor” pakolást!

 

phytokorrektor2.jpg

 

A hajszáleres csillagocskák és az érháló leggyakrabban a vékony, világos, érzékeny bőrön jelenik meg. Az érintett bőr általában még száraz is, vagy egyes területein hajlamos a szárazságra.

A nők jóval gyakrabban szembesülnek e problémákkal. S hogy miért? Roppant egyszerű: a férfiak bőre vastagabb és durvább, azaz nem ugyanolyan mértékben van kitéve a külső tényezők által okozott ártalmaknak. Pedig az örökletes tényezők után éppen azok foglalják el a második helyet a hajszáleres hálók kialakulásának okai között.

A kor előrehaladtával az arc bőrén kiütköző hajszáleres háló egyre észrevehetőbb lesz, ráadásul az egyre inkább együtt jár a bőr állandósuló kipirulásával. Mindezek mellett a feltétlenül szükséges ápolást nélkülöző, az ehhez hasonló „rajzolatok” megjelenésére hajlamos bőr a tápanyagok és az oxigén nem kielégítő szintjének hiányában gyorsabban öregszik.

Annak eldöntése, hogy vajon számotokra megfelel-e a „Fitokorrektor” pakolás, roppant egyszerű. Az arra utaló első mutató, hogy ez valóban a ti terméketek – a hajszáleres csillagocskák és a hajszálérháló megléte arcbőrötökön. Van, akinél az első jelek az arc bőrén jelennek meg, másoknál a homlokon, de a probléma leggyakrabban az orrcimpákon jelentkezik először. Ha nem észlelhető az érháló vagy a csillagocskák, ne feledjétek, hogy viselkedik a bőr az extrém hideget, a fagyot követően! Az arc bőrén enyhe kipirosodás tapasztalható, amely gyorsan elmúlik? Nagyszerű, tehát bőrünk nem hajlamos az efféle tünetek kialakulására. Ha viszont arcunk kipirul, illetve a bőrpír sokáig nem múlik el – ez már a vészcsengő! Ne feledjétek: a problémákat egyszerűbb megelőzni, mint megszabadulni azok következményeitől!

 

phytokorrektor3.jpg

 

A „Fitokorrektor” pakolás összetétele tartalmazza a szabadalmaztatott „BIOPHYTEX” komplexet, valamint az orvosi zsálya, a zsurlófű és a nyírfa leveleinek főzetét. Az aktív összetevők kiegészítik és felerősítik egymás működését.

„BIOPHYTEX” komplex – ez valósággal egy komoly csapás a hajszáleres csillagocskákra és a hajszálérhálókra! Összetételéhez tartozik a szúrós csodabogyó gyökerének, az ázsiai gázló és a körömvirág kivonata, a hidrolizált élesztőfehérje, a panthenol és az eszcin. Aktívan javítja a mikrokeringést és erősíti a bőrt.

Hogyan fejtik ki hatásukat a „BIOPHYTEX” komplex összetevői?

A szúrós csodabogyó gyökerének kivonata. A hajszálerek szintjén serkenti a vérkeringést, csökkenti az erek törékenységét, javítja az érfalak tónusát, vizenyősödést gátló hatású. Elősegíti a méreganyagok elvezetését, lehetővé teszi a bőrpír csökkentését, megszabadulni a szemek alatt kialakuló, a pangó jelenségek által kiváltott sötét karikáktól és táskáktól.

Az ázsiai gázló kivonata. Igen erős hatású antioxidánst tartalmaz, amely beindítja a bőrben a saját kollagén és a hialuronsav kiválasztásának természetes folyamatát. Javítja a vérkeringést és az arc színét.

A körömvirág kivonata. Sebbegyógyító hatásának köszönhetően a körömvirág képes megnyugtatni még a legérzékenyebb bőrt is, valamint hatékonyan semlegesíteni a gyulladásokat és a bőrirritációt.

Hidrolizált élesztőfehérje. Mivel nagy mennyiségben tartalmaz a B-vitaminok csoportjába tartozó vitaminokat, a sejtek energiáját serkentő szerként működik, elősegítvén a bőr feltöltését oxigénnel.

Panthenol. Puhítja, rugalmasabbá varázsolja a bőrt, elősegíti a bőr gyorsabb begyógyulását és regenerálódását.

Eszcin. Ezt az anyagot a vadgesztenyéből nyerik ki. Igen erős érerősítő és vizenyősödésgátló hatással rendelkezik, serkenti a mikrokeringést, tonizálja a bőrt.

A komplex összetételét kiegészíti az orvosi zsálya, a zsurlófű és a nyírfa leveleinek főzete. Hatásukat együttesen kifejtvén, ezek elősegítik az erek erősítését, hozzájárulnak a faggyúmirigyek működésének szabályozásához, tonizálják a bőrt, antioxidáns hatásúak.

A zsályalevelek nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, a főzet gyorsítja a sejtek regenerálódását, tonizáló hatású, jó karban tartja a bőrt.

A zsurlófű szilíciumot, C-vitamint, karotint és flavonoidokat tartalmaz. Tonizáló hatású, elősegíti a bőr kisimulását, feszesít.

A nyírfa levelei gyantát, illóolajokat és antibakteriális anyagokat tartalmaznak, amelyek visszafogják a faggyúmirigyek kiválasztását.

 

phytokorrektor4.jpg

 

 

A hajszáleres csillagocskák a bőr mikrokeringésének a hajszálerek kitágulása és törékenysége folytán előálló zavarai miatt jelennek meg. Az efféle helytelen vérkeringés következménye lesz a vörös, bordó, sőt kékes színezetű hajszálérháló megjelenése az arcon, az állon, az orron vagy a homlokon. Általában az ilyesfajta jelenségek a rendkívül érzékeny, száraz bőr esetén alakulnak ki.

A bőr kipirosodására és a csillagocskák megjelenésére való hajlam legfőbb oka – a genetikailag meghatározott, örökletes hajlam. Amennyiben idősebb rokonaitoknál jelentkeznek ezek a problémák, azok, nagy valószínűséggel, nálatok is jelentkezni fognak.

A genetika, azaz az örökletes hajlam – fontos, de messze nem az egyetlen oka az érháló és a csillagocskák megjelenésének. A bőr állapotára e tekintetben erős hatást fejtenek ki a szélsőséges hőmérsékletingadozások. A szauna ellenjavallott a váratlan bőrpír megjelenésére hajlamos bőr esetén. Ugyancsak érdemes elfedni arcunkat komoly fagyok esetén, illetve, ami a legfontosabb, elkerülni a fagyos és a forró hőmérséklet váltakozását (mellőzni azt a bizonyos megmártózást a jeges vízben a szauna után). Összességében a szervezet számára ezek igen hasznos eljárások, de a hajszálérháló kialakulására hajlamos bőr szempontjából – nem az.

Az ártalmas szokások, mint a dohányzás vagy az alkoholfogyasztás, ugyancsak kiválthatják az érháló megjelenését. Az alkoholfogyasztás következtében az erek kitágulnak, majd összehúzódnak. Rendszeres italozás esetén az erek elvesztik rugalmasságukat. Ugyanez vonatkozik a dohányzásra, habár fordított sorrendben: a nikotin kiváltja az erek időleges szűkülését, majd azok visszanyerik eredeti formájukat, ami ugyancsak negatív hatást fejt ki állapotukra.

Az UV-sugárzás –ez önmagában véve is a bőr elsőszámú ellensége, függetlenül attól, hogy az hajlamos-e a kipirulásra, avagy sem. Ezért aztán a bőr számára a legjobb ajándék – a fényvédő faktorral rendelkező krém, amelyet minden évszakban használni kell.

Bármennyire is különösnek tűnhet, de a stresszhatások, az érzelmi ingadozások és az idegrendszeri zavarok, amelyeknek a modern ember manapság oly gyakran van kitéve, ugyancsak kedvezőtlenül tükröződnek vissza a külső kinézeten. Növelik a vérnyomást és káros hatást fejtenek ki az erekre.

 

phytokorrektor5.jpg

 

 

A „Fitokorrektor” pakolást kúraszerűen kell használni – csakis így fogjátok észlelni a hatását. Alkalmazása könnyű és kellemes: mosakodjatok meg a bőr típusának megfelelő szerrel, majd nedvesítsétek be arcotokat és vigyétek fel a pakolást a problémás területekre, vagy az arcbőr teljes felületére! 10-15 perc múltán egyszerűen töröljétek le a felesleges maradványokat egy papírtörlővel!

A látható eredmény elérése érdekében a maszkot két héten át, napi rendszerességgel kell használni.

 

 

phytokorrektor6.jpg

 

 

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához