Master Herb méregtelenítő talptapasz
 • Master Herb méregtelenítő talptapasz
 • Master Herb méregtelenítő talptapasz
 • Master Herb méregtelenítő talptapasz
 • Master Herb méregtelenítő talptapasz

Master Herb méregtelenítő talptapasz

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 41314
15 Raktáron
2270 Ft
Kiszerelés
2 db

Összetétel
Fagus Sylvatica Seed Extract, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Aluminum Silicate, Chitin, Phaseolus Angularis Seed Powder, Citrus Aurantium Amara Fruit Extract, Hydrolyzed Corn Strach

Share:

A könnyedség titka

 

A szervezet bőrön keresztül történő tisztítása! A tapasz összetételében található összetevők természetes abszorbeáló képességgel és kiemelkedő antioxidáns hatással rendelkeznek. A méreganyagok kivonása révén javítják a bőr vérkeringését. Ez hozzájárul a fáradtságérzés és az izomfeszültség megszüntetéséhez, az alvás minőségének, valamint a szervezet általános állapotának javításához. Hozzájárul a mikrokeringés szabályozásához, segít helyreállítani a bőrsejtek életfunkcióit, elkerülni a beszedett gyógyszerek által okozott mellékhatásokat. 

 •  A szervezet toxinoktól és salakanyagoktól való egyszerű és hatékony méregtelenítése a hagyományos kínai orvoslás elvein alapszik, és szemmel látható eredményt mutat már az első használat után..!
 •  A szervezet általános tisztításához: ragasszuk fel a talpra
 •  Célirányos tisztításhoz:a talpakra és a kiválasztott helyre 
 •  Eltávolítja a toxinokat
 •  Csökkenti a fáradtságérzetet
 •  Javítja a vérkeringést
 •  Javítja az alvás minőségét- javítja a szervezet általános fizikai állapotát

Minden nap mosunk kezet, fürdünk, figyelünk fogaink tisztán tartására is… Senki nem vonja kétségbe ezeknek a napi szokásoknak a szükségességét, hiszen a higiénia az élet egyik alapvető normája. Akkor miért viszonyulunk ilyen nemtörődöm módon a testünk belsejében található szennyeződésekhez?

A kor előrehaladtával a szervezetünk azon képessége, hogy a toxinokat kiürítse vagy semlegesítse, gyengül. Ezért minél hamarabb elgondolkodunk szervezetünk belső tisztaságáról, a későbbiekben annál kevesebb betegség jöhet elő, és az öregedési folyamatok is annál lassúbbak lesznek.

Krónikus fáradtság, gyakori fejfájás, álmatlanság, emésztési panaszok, a bőr, körmök, haj állapotának romlása, vizesedés, idegösszeomlás, figyelemzavar, a látásélesség és hallás romlása, magas vérnyomás, asztma, allergia, cellulitisz… Ha önnél a felsorolt tünetek közül akár csak egy is megfigyelhető, bizonyossággal kijelenthető, hogy a szervezetében az intoxikáció (méreganyagok felhalmozódása) bekövetkezett, tehát itt az ideje a tisztításnak.

A hagyományos kínai orvoslás megközelítése: regenerálódás, öngyógyulás belső beavatkozás nélkül

Az emberi szervezet természeténél fogva igen bölcsen van megalkotva – megvannak a természetes védekező mechanizmusai, melyek megvédik az elsalakosodástól. A tradicionális kínai orvoslás elméletének megfelelően az, aki komolyan veszi a szervezetének megtisztítását, legfőképpen forduljon saját magához és belső szerveinek munkáját vegye igénybe.

Az átlagembernél a folyamatok ciklikusan követik egymást, úgymint emésztés, felszívódás, kiválasztás, vagyis a belső szervek működése, a vérkeringés és a tiszta meridiánok önállóan eltávolítják és kiürítik az anyagcsere folyamán keletkezö bomlástermékeket. Ezt toxinürítésnek vagy a toxinoktól való megszabadulásnak is nevezik. De ha példának okáért ezekben a folyamatokban repedések keletkeznek, az azt jelenti, hogy a csatornák összekuszálódnak, az egyes továbbító láncszemek között megszakad a kapcsolat - és ez betegséghez vezethet. Az egészséges szervezet képes arra, hogy maga ellenőrizze és átválogassa a bekerülő anyagokat: a hasznosakat beépítse, a károsakat kiszűrje és kiürítse. Hogy ez a folyamat lehetséges, azt nyolc szervünknek köszönhetjük, amelyek „hátvédként” mind a toxinoktól való védelmünket is szolgálják: gyomor, nyirokrendszer, szem, tüdő, máj, bőr, vese és a bélrendszer.

Bőrön keresztüli tisztítás – a klasszikus orvosi módszerek alternatívája

Egészségjavítás belső stimulálás által

Miközben megpróbálunk egészségi állapotunkon javítani és megtisztítani a szervezetünket a salakanyagoktól a klasszikus terápiás módszerek segítségével, rendszeresen gyógyszerekkel mérgezzük magunkat, tönkretesszük az immunrendszerünket azzal, hogy durván beleavatkozunk az önszabályozás természetes mechanizmusaiba… Ugyanakkor nem ritkán megfeledkezünk az alternatív módszerekről. Pedig igenis lehetséges megszabadulni a méreganyagoktól, és el lehet kerülni az emberi természetbe való agresszív beavatkozást a gyógyulás folyamán!

A Master Herb méregtelenítő tapasz, melyet a kínai orvosi és gyógyszerkutató intézet szigorú ellenőrzése mellett fejlesztettek ki, a nyugati medicina sztereotípiáit oszlatja el. Mivel méltó alternatívája a tisztítás klasszikus módszereinek, reális segítséget tud nyújtani azoknak, akik az egészségük megőrzéséről kívánnak gondoskodni. A tisztítás szokványos módszerei, amilyen a mechanikus méregtelenítés, a hashajtó szerek vagy a fokozott vizelet kiválasztás alkalmazása, csak azokat a salakanyagokat üríti ki, amelyek szabadon keringenek a természetes testnedvekben. Azok a toxinok, amelyek biológiailag akkumulálódtak, azaz felgyülemlettek az élő sejtekben és a szövetekben, nagyon makacsok, és eltávolítani ezeket onnan szinte lehetetlen!

A Master Herb tapasszal való bőrön keresztüli tisztítás alapjaiban és elviekben is különbözik a fentiektől. A tapasz nemcsak a szervezet folyékony részeiből (vér, nyirok) üríti ki a toxinokat, hanem a tömör szövetekből is (csont-, izom-, zsír-, kötőszövet). A tapasz aktív anyagai csak reflexológiailag hatnak a szervezetre (a reflexpontokon), nem kerülnek be a testbe. Ez kizárja a hatóanyagok szétbomlását, illetve a májra, tápcsatornára és az egész szervezetre gyakorolt kedvezőtlen hatását.

A salakanyagoktól való megszabadulás klasszikus módszereitől eltérően a Master Herb tapasszal történő bőrön keresztüli tisztítás jótékonyan hat az egész szervezetre, teljes mértékben ártalmatlan, és nincsenek mellékhatásai. A tapasz használata élettanilag megfelelő és kényelmes a fizikai testnek, teljesen feleslegessé teszi a gyógyszeres tisztítás hosszadalmas és kellemetlen alkalmazását.

ALKALMAZÁS:

Este, lefekvés előtt bontsuk fel a tapasz csomagolását, a gyógynövény tartalmú tasakot ragasszuk fel a tapasz ragasztós oldalára, majd magát a tapaszt ragasszuk fel a talp előzetesen megtisztított és megszárított bőrére az éjszakai alvás idejére (lehetőleg ragasszuk fel legkésőbb 21.00 óráig). Reggel aztán a tapaszt távolítsuk el, s lábunkat mossuk meg! Felnyitás után azonnal felhasználandó!

Egy kúra ajánlott időtartama: 7-90 nap.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához