MULTIPEPTID ARCSZÉRUM

MULTIPEPTID ARCSZÉRUM

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 10108
5 Raktáron
8580 Ft
Kiszerelés
30 ml

Share:

A tianDe Multipeptid arcszérum  egy kiemelkedő hatékonyságú, prémium kategóriába tartozó szer, amely hatását képes a bőr mélyrétegeiben kifejteni!

 

A hatféle peptidből álló komplexnek köszönhetően a szérum a sejtek szintjén stimulálja a bőr belső tartalékait, elősegíti a korral járó jegyek korrekcióját a legélénkebb mimikával rendelkező területeken!

 

Emellett a peptidek azon dolgoznak, hogy megóvják a sejteket a nedvességvesztéstől, csökkentsék az apróbb ráncok hálójának láthatóságát!

Rendszeres használat esetén jelentős mértékben javítja a bőr minőségét, felületét és színét!

Azok számára fejlesztettük ki, akiknél megjelennek a kor előrehaladtára utaló változások, megfelel mind a nők, mind a férfiak számára!

 

30 éves kortól ajánljuk, de ha benneteket nem elégít ki bőrötök állapota, kifejezetten látható ráncokat fedeztek fel magatokon, használhatjátok korábban is!

A peptidek segítenek az öregedéssel vívott küzdelemben, kisimítják a ráncokat és képesek visszaadni a bőr természetes simaságát és feszes rugalmasságát!

Rendbe hozzák a bőr saját folyamatait, önállóan felismerik a problémákat és kiadják a megfelelő utasításokat azok megoldására!

A peptidek – a jövő kozmetikai összetevői!

 

Nem allergének, nem váltanak ki bőrirritációt, mellékhatások nélkül alkalmazhatók minden bőrtípus esetén!

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához