Multipeptid arcszérum
  • Multipeptid arcszérum
  • Multipeptid arcszérum
  • Multipeptid arcszérum
  • Multipeptid arcszérum
  • Multipeptid arcszérum
  • Multipeptid arcszérum
  • Multipeptid arcszérum

Multipeptid arcszérum

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 10108
1 Raktáron
8190 Ft
Kiszerelés
30 ml

Összetétel
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Carbomer, Diazolidinyl Urea, Glyceryl Polymethacrylate, Triethanolamine, Trehalose, PVM/MA Copolymer, Chlorphenesin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Panthenol, Parfum, Polysorbate 20, Acetyl Hexapeptid-8, Tripeptide-1, Hexapeptide-9, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-5, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Ethylhexylglycerin, CI 77480, CI 15985

Share:

A bőr villámgyors újratöltése okos peptidekkel!

 

 

 

mulktipeptid.jpg

 

Öregszünk, s ez teljesen normális! Viszont azt, hogy e folyamatot felgyorsítjuk-e, vagy épp ellenkezőleg, fékezzük-e azt, kizárólag mi magunk döntjük el. Egyébként is oly sok, az öregedést gyorsító tényezővel találjuk szembe magunkat: napsugárzás (fényöregedés), az okostelefonok és a monitorok által kibocsátott HEV-sugárzás, az ún. kék fény (digitális öregedés), a sejtek „elcukrosodásának” folyamata, amelynek eredményeként a bőr veszít rugalmasságából (glikáció). A mozgásszegény életmód, a környezet, a helytelen táplálkozás, alvászavarok, krónikus stressz.

Miként oldható meg a probléma?

Rendezni kell az alvással és a táplálkozással kapcsolatos problémákat, meg kell szüntetni a szervezet vitamin-, illetve mikroelem hiányát. Természetesen fontos, hogy bőrünket ápoljuk napi rendszerességgel és jó minőségű szerekkel. A bőrápolás alapvető szakaszai: tisztítás, tonizálás, táplálás és hidratálás, mindez öregedésgátló szerek alkalmazásával. Kiegészítő szakaszok: maszkok, pakolások és szérumok alkalmazása.

Amennyiben pedig bőrötöknek pótlólagos újrafeltöltésre van szüksége, akkor a peptidtartalmú szerek – a legjobb választás. A peptidek segítenek az öregedéssel vívott küzdelemben, kisimítják a ráncokat és képesek visszaadni a bőr természetes simaságát és feszes rugalmasságát. Rendbe hozzák a bőr saját folyamatait, önállóan felismerik a problémákat és kiadják a megfelelő utasításokat azok megoldására.

 

 

mulktipeptid2.jpg

 

Multipeptid szérum az arcra – egy kiemelkedő hatékonyságú, prémium kategóriába tartozó szer, amely hatását képes a bőr mélyrétegeiben kifejteni. A hatféle peptidből álló komplexnek köszönhetően a szérum a sejtek szintjén stimulálja a bőr belső tartalékait, elősegíti a korral járó jegyek korrekcióját a legélénkebb mimikával rendelkező területeken. Emellett a peptidek azon dolgoznak, hogy megóvják a sejteket a nedvességvesztéstől, csökkentsék az apróbb ráncok hálójának láthatóságát. Rendszeres használat esetén jelentős mértékben javítja a bőr minőségét, felületét és színét

Miért éppen a peptideket alkalmazó arcápolás?

A peptidtartalmú kozmetikumok kiemelkedően magas hatékonysága mindenekelőtt a peptidmolekulák méretén alapul, amely mindössze egy nanométerrel egyenlő. Mikroszkopikus méretüknek köszönhetően a peptidek képesek áthatolni a bőr hámrétegén és eljutni annak irharétegéhez. Ráadásul nem a bőrt traumatizáló, hanem annak számára természetes módon.

A hidratáló komplexnek köszönhetően a multipeptid szérum az arcra gondozza a bőr felső rétegeit. A komplex a hidratálás és a regenerálás érdekében fejti ki hatását.

Kik számára szántuk a multipeptid szérumще az arcra?

A multipeptid szérumot az arcra azok számára fejlesztettük ki, akiknél megjelennek a kor előrehaladtára utaló változások, megfelel mind a nők, mind a férfiak számára. Feltételesen 30 éves kortól ajánljuk, de ha benneteket nem elégít ki bőrötök turgornyomása, vagy akár annak általános állapota, kifejezetten látható ráncokat fedeztek fel magatokon, viszont csak 27-28 évesek vagytok – lehetséges, sőt, muszáj kiegészíteni az otthoni bőrápolást az arcra kifejlesztett multipeptid szérummal.

 

 

mulktipeptid3.jpg

 

A peptidek – a jövő kozmetikai összetevői. Nem allergének, nem váltanak ki bőrirritációt, mellékhatások nélkül alkalmazhatók abszolút minden bőrtípus esetén.

Miféle anyagok ezek?

Fehérjemolekulák, amelyek többnyire kisebb mennyiségű, egymáshoz peptidkötésekkel kapcsolódó aminosav maradékokból állnak.

FONTOS! A peptideknek egyetlen hiányossága van – törékenyek. A peptidek rosszul viselik a bőr lúgos pH-értékét. Ezért a peptidtartalmú szereket csak tonizált (tonikkal vagy lemosó tejjel letisztított) bőrre szabad felvinni. A peptidek könnyen roncsolhatók, ha aktívan savas, pl. gyümölcssavtartalmú, enzimeket vagy retinolt tartalmazó kozmetikumokkal egyidejűleg használják azokat. Ezért ezeket nem érdemes egyszerre használni.

Egyszerűen csak jó, ha tudomásotok van arról, hogy mi tudja semlegesíteni a peptidek hatását, és használjátok hozzáértő módon a multipeptid szérumot az arcra!

A peptidek számos feladatot látnak el. A multipeptid szérum az arcra szer összetétele a peptidek gazdag keverékét tartalmazza – mindjárt hat okos peptidet.

 

mulktipeptid4.jpg

 

 

A szérum alapvető összetevői – a „WKPep® SRMPeptides” peptidkeverék és az Acetyl Hexapeptide-8 peptiden alapuló „ASP Control-1500” komplex.

„WKPep® SRMPeptides” peptidkeverék

Alapját öt peptid képezi, amelyek közül három jelző peptid. Ezek jelentik a „defektet”, vagyis utasítást adnak a sürgős „javítás” megkezdésére. Serkentik a bőr regenerálódásához szükséges fontos összetevők szintetizálását, a kollagéntől a hialuronsavig. Ezek konkrétan a Tripeptide-1, a Palmitoyl Tripeptide-5, a Palmitoyl Tripeptide-5, a Palmitoyl Pentapeptide-4. Amellett e három peptid mindegyike önálló tevékenységet is kifejt.

Tripeptide-1 – segít a bőrnek felvenni a küzdelmet az oxidatív stresszel és annak következményeivel, meggátolva a lipidek peroxidációját és a kollagén rostszálak közötti keresztkötés kialakulását.

Palmitoyl Tripeptide-5 – a kulcsfontosságú növekedési faktorok aktiválása révén serkenti a saját kollagén termelését.

Palmitoyl Pentapeptide-4 – nagyfokú behatoló képességgel rendelkezik. Serkenti az I-es típusú kollagén, az elasztin szintézisét, erősíti a bőr szerkezetét fenntartó bőrmátrixot.

A keverék összetételében további két peptid található.

Hexapeptide-9 – egy peptid a mély és a mimikai ráncok ellen, regeneráló hatású, serkenti a saját kollagén termelését.

Palmitoyl Tetrapeptide-7 – gyulladásgátló hatású. Erősíti a bőr immunképességét, hidratálja és növeli annak feszességét. Erősíti a hajszálereket, megszünteti a szemek alatti ödémákat és a sötét karikákat, erősíti a saját kollagén és elasztin termelését, elősegíti a pattanások után maradó nyomok csökkentését. Nagyszerű hatással van a korosabb bőrre és a „fiatalsághormonhoz” hasonlóan működik, igen hatékony a szemkörnyéki bőr tájékán.

Az Acetyl Hexapeptide-8 peptiden alapuló „ASP Control-1500” komplex –a botoxhoz hasonló hatással rendelkező miorelaxáns peptid (mint az izmok ellazulását kiváltó injekciók). E peptidek képesek megzavarni az impulzusoknak az idegsejttől az izomsejtekhez történő továbbításának mechanizmusát. Ennek köszönhetően az izmok ellazulnak, s ennek eredményeképpen a mimikai ráncok kisimulnak.

A multipeptid szérum az arcra – nem csupán hat okos peptid, hanem ugyanakkor nátrium-hialuronát, panthenol, niacinamid (B3-vitamin), trehalóz, klórfenezin – más szóval, egy igen erős hatású ápoló komplex.

 

 

mulktipeptid5.jpg

 

 

A multipeptid szérum az arcra – teljes értékű bőrápoló termék. Tetszés szerint használható kizárólagosan, nem folytatva az ápolást valamilyen krémmel, hiszen összetételében nemcsak hatásukat a bőr mélyrétegeiben kifejtő peptidek találhatók, hanem egy igen hatékony hidratáló komplex is, amely gondoskodik a bőr külső rétegeiről – hidratál és elősegíti a regenerálódást.

Trehalóz – egy poliszacharid, erősíti a bőr hidratálását, puhítja és védi a bőrt.

A trehalóz védi a bőrben található fehérjéket és az egyéb strukturális molekulákat. Puhító és antioxidáns szerként fejti ki hatását, remekül regenerálja a felhám sérült védőgátját, az agresszív környezeti hatások által kiváltott körülmények közepette védi és támogatja a sejtfunkciókat.

Nátrium-hialuronát – természetes hidratáló. Molekulái gyorsan behatolnak a bőrbe. A nátrium-hialuronát gátolja a nedvesség elpárolgását, megtartja a nedvességet a sejtközi állományban, serkenti a sérült sejtek regenerálódását, elősegíti a sérülések és a mikrorepedések begyógyulását. Továbbítja a tápanyagokat a felhám mélyebb rétegeibe.

Panthenol – elősegíti a bőr gyorsabb regenerálódását és a kisebb sérülések gyorsabb begyógyulását.

A panthenol – a B5-provitamin. A normális anyagcseréért, a szervezetnek az ártalmas környezeti tényezőkkel szembeni ellenálló képességéért és a bőr egészségéért felelős, vízben oldódó B-vitaminok csoportjába tartozik. Az összes vitamincsoport közül éppen a pantoténsav minősül SOS-összetevőnek a vágásos sérülések és mikrorepedések előfordulása esetén.

Nikotinamid (avagy niacinamid – B3-vitamin) – antioxidáns, lassítja az öregedési folyamatot, javítja az arc színét, megszünteti a bőr tompaságát, kiegyensúlyozza a dehidratáltságot és az irritációt. A B3-vitamin kisimítja az apróbb ráncokat, javítja a sejtek regenerálódását, csökkenti a bőrpírt, a pigmentfoltok mennyiségét, a zsíros csillogást. Erősíti a bőr védőgát funkcióját.

Klórfenezin – antimikrobiális komponens. Segít megelőzni a mikroorganizmusok elszaporodását a bőrön, gombaellenes hatású. A kozmetikában emellett tartósítószerként is funkcionál.

 

mulktipeptid6.jpg

 

A multipeptid szérum az arcra gazdagon tartalmaz nagy aktivitású peptideket, amelyek erősítik a bőr szerkezetét és hatásukat több irányba is kifejtik. Elősegítik a felhám regenerálódását, feltöltik a kollagéntartalékokat, serkentik a bőr regenerálódását és megfiatalosodását. Az ápoló komplexnek köszönhetően pedig a bőr hidratáltabb és nyugodtabb lesz – gyulladások és irritáció nélkül, védettebbé válik a külső tényezőkkel szemben. Használjátok a multipeptid szérumot az arcra rendszeresen és kúraszerűen!

A szérum használható alapozóként a krémek alá vagy önálló ápolószerként is.

A peptideket tartalmazó szérumot kúraszerűen kell alkalmazni.

– Kezdetben három hónapon keresztül naponta, reggel és este kel felhordani.

– Ezt követően át lehet térni a fenntartó üzemmódra, s a szert további néhány hónapon át hetente kétszer-háromszor felvinni, például reggel.

Majd 2-3 hónapos szünetet tartani, aztán megismételni a kúrát.

A hatás felerősítését segíti a TianDe által kifejlesztett mezoroller – egy kozmetikai eszköz, amely kiegészítő módon stimulálja a bőrt a felületére gyakorolt mikro méretű tűszúrásokkal és az önregenerálódás tartalékainak aktiválásával. Az eljárás sorrendje a következő: letisztítás, tonizálás, mezoroller, szérum, krém.

Az eredmény: bőrötök újbóli feltöltődése és ragyogása!

 

mulktipeptid7.jpg

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához