Nefrit frissesség gyógyfüves tisztasági betét anionokkal

Nefrit frissesség gyógyfüves tisztasági betét anionokkal

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 61915
18 Raktáron
2600 Ft
Kiszerelés
20 db

Share:

A finom és gyengéd Nefrit frissesség” tisztasági betét megbízható védelmet nyújt a kellemetlen szag... 

A finom és gyengéd Nefrit frissesség” tisztasági betét megbízható védelmet nyújt a kellemetlen szag és a diszkomfort érzés ellen, valamint frissességgel tölt fel az egész napra! Ez nem egyszerűen egy tisztasági betét – ez egy különleges higiéniai szer beépített anionos chippel a lehető legtökéletesebb komfortérzetetek és a kitűnő közérzetetek biztosítására! 

A különleges anionos chip:

– javítja a bőr mikrokeringését;

– gyulladásgátló hatású;

– kedvező hatást fejt ki a mikroflórára;

– felveszi a küzdelmet a hüvely nyálkahártyájának gyulladását kiváltó okokkal;

– javítja belső kiválasztást;

– elősegíti a menstruációs ciklus szabályozását és helyreállítását.

 

A „Nefrit frissesség” gyógyfüves tisztasági betét anionokkal megbízhatóan megtapad a fehérneműn, napközben nem deformálódik és nem irritálja a bőrt. Komfortérzéseteket a borsmenta kivonatát és a kínai teacserje leveléből készült kivonatot tartalmazó gyógyfüvek keveréke biztosítja.

  A kínai teacserje leveleiből készült kivonat – ezt a teacserjéből (Camellia sinensis), a teafélékhez tartozó, örökzöld cserjéből nyerik ki. Ennek levelei cserzőanyagokat, (tanninokat), koffeint és az azzal azonos teint, valamint teofillint, teobromint, fermenteket, illóolajat, C-, B-, P-, K- és PP-vitamint tartalmaznak.
A kínai teacserje kivonata – polifenol-tartalma alapján vezető helyet foglal el a növények sorában. A polifenolok aktív hatása többszörösen felülmúlja a bőrt a szabad gyökök hatásától védő, közimert hatóanyag – a B-vitamin aktivitását. A zöld teában található polifenolok gyulladásgátló és antibakteriális hatásúak, elősegítik a biológiailag aktív hatóanyagok behatolását a bőrbe.

 borsmenta kivonatát a hagyományos kínai gyógyászatban széleskörűen alkalmazzák. E szer elsősorban antibakteriális, görcsoldó, fájdalomcsillapító és vízhajtó hatással rendelkező, igen erős antioxidáns.

ELLENJAVALLAT: TERHESSÉG ESETÉN.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához