Nefrit frissesség” tisztasági betét aloékivonattal
  • Nefrit frissesség” tisztasági betét aloékivonattal
  • Nefrit frissesség” tisztasági betét aloékivonattal
  • Nefrit frissesség” tisztasági betét aloékivonattal
  • Nefrit frissesség” tisztasági betét aloékivonattal

Nefrit frissesség” tisztasági betét aloékivonattal

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 61911
27 Raktáron
2480 Ft
Kiszerelés
20 db

Share:

Megbízható védelem és kényelem

 

 A sorozathoz tartozó betéteket a Kínai Állami Orvostudományi és Gyógyszerészeti Intézet tudósai fejlesztették ki. Ötvözték a korszerű egészségügyi technológiákat a hagyományos kínai gyógyászat gyógynövényekből álló receptúráival.
A „Nefrit frissesség” betétek szabályozzák az intim területek mikroflóráját, a kismedencében található szervek és a gát funkcióit, elősegítik a kismedencei izmok tónusának javulását a szülés utáni időszakban és a hüvelyfal megereszkedésének kezdeti időszakában.
 Az aloe puszta említése a frissesség érzését kelti. A "Jade frissesség" párnák tökéletesen megtartják a nedvességet, gondosan ügyelve az intim kényelemre.

A betét felső rétegének puha és finom pamut felülete nem irritálja az érzékeny bőrt, tökéletesen felszívja a nedvességet. Lehetővé teszi a bőr „lélegzését”, megakadályozva az „üvegházhatás” kialakulását.

A fitoextraktumok tartalmának köszönhetően a betétek gondosan óvják a nők egészségét, megszüntetik a szagokat, frissesség és kényelem érzetet adnak.

 

AKTÍV ÖSSZETEVŐI KÖZT MEGTALÁLHATÓK:

Zöldtea (kínai teacserje) kivonata

A kínai teacserje kivonata antioxidáns és antimikrobiális hatású. Puhítja és hidratálja a bőrt. Megelőzi a bőrirritáció kialakulását.

Borsmenta kivonata

A borsmenta kivonata puhítja a bőrt, megszünteti a bőrirritációt, komfortérzéssel ajándékoz meg.

Mentol

Az idegvégződésekre fejti ki hatását, hideg érzetet keltve ezáltal. Ez segíthet a különböző gyulladásos folyamatok során jelentkező fájdalomérzet enyhítésében.

Aloe vera kivonata

Elősegíti a szövetek gyógyulását, pozitív hatást fejt ki a női szervezetre. Segít megelőzni a gombás, vírusos és bakteriális fertőzéseket, a vizenyőt és a viszketésr, valamint az irritációt.

 ELLENJAVALLAT: TERHESSÉG ESETÉN.

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához