Spa Technology Paraffin kézkrém értékes olajokkal
  • Spa Technology Paraffin kézkrém értékes olajokkal
  • Spa Technology Paraffin kézkrém értékes olajokkal
  • Spa Technology Paraffin kézkrém értékes olajokkal
  • Spa Technology Paraffin kézkrém értékes olajokkal
  • Spa Technology Paraffin kézkrém értékes olajokkal
  • Spa Technology Paraffin kézkrém értékes olajokkal

Spa Technology Paraffin kézkrém értékes olajokkal

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 40201
9 Raktáron
Ár: 3990 Ft 3190 Ft
Kedvezmény: 20 % -os
Kiszerelés
75 ml

Összetétel
Petrolatum, Caprylic/Capric Triglyceride, Paraffinum Liquidum, Paraffin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Prunus Persica Kernel Oil, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene

Share:

Paraffin kézkrém értékes olajokkal

 

 


40201-paraffin-kezkrem-01.jpg

A paraffin terápia ősidők óta ismert, az eljárást már az ókori Rómában alkalmazták a tekintélyes patríciusok kezelésére. Rendeltetése szerint az izmok masszázs előtti felmelegítésére és ellazítására szolgált. A paraffinos bebugyolálás költséges és hatékony eljárásnak számított.

A paraffin terápia az I. világháború éveiben terjedt el széleskörűen. Nagyfokú hatékonysága a sebesült katonák gyógyítása során nyert bizonyosságot.

A szépségszalonok megjelenésével a kínált szolgáltatások listáján megjelent a paraffin terápiás eljárás is. Az 1930-as évektől, egészen az 1950-es évekig a klienseket számos szalonban „becsomagolták” paraffinba – az ilyen jellegű bebugyolálások a fogyasztó eljárások részét képezték. Viszont az alapvető célok elérése mellett a paraffin úgynevezett „mellékes” hatásokat is felmutatott, nevezetesen a bőr puhítását, az apróbb ráncok kisimítását és a bőrsérülések begyógyítását. Ezért aztán a paraffin terápiát a szépségszalonokban elkezdték alkalmazni a kéz és a láb bőrének ápolását szolgáló hatékony eljárásként.

A paraffin kialakít egy áthatolhatatlan védőréteget, ily módon egyfajta szaunahatást lehet elérni, melynek során a bőr vizet választ ki. A védőrétegnek köszönhetően a nedvesség nem párolódik el, hanem ott marad a bőr felszínén, így a bőr vízháztartásának egyensúlya és a hidratáltság szintje továbbra is megfelelő marad.

S ez a hatékony eljárás most már otthoni körülmények között is megvalósítható!

 

40201-paraffin-kezkrem-02.jpg

 

A korszerű kozmetológiában gyakran emlegetik a „forró” paraffin terápiát. Ezen eljárás során a bőrt forró paraffinnal „burkolják be”, de egy ilyen típusú hőhatás messze nem mindenkinek ajánlatos. Bőrbetegségek, a szív- és érrendszerrel kapcsolatos problémák, az akut gyulladásos megbetegedések, nyílt sebek, szemölcsök a bőrön – ezekben az esetekben le kell mondanunk a forró paraffin terápiáról… a „hideg” terápia javára.

A szépség és egészség cége „SPA technology” termékcsaládjába tartozó „hideg” paraffin terápia – nagyszerű alternatívát kínál a „forró” beburkolással szemben, miközben attól hatékonyságban nem marad el, ugyanakkor ellenjavallatok sem szólnak ellene.

Úgy gondoljátok, hogy minden előnyt felsoroltunk? Távolról sem, lássuk hát részletesebben!

– A „hideg” paraffin hőmérséklete megegyezik a szobahőmérséklettel. Nem melegít, hanem fenntartja a test hőmérsékletét (az eljárás fiziológiai értelemben kedvezőbb).

– A „hideg” eljárásra hivatott krém alacsony olvadáspontú paraffint tartalmaz, annak szerkezete tömörebb a forró paraffinénál, ezért hatása hosszabb ideig tart és fokozott mértékben érvényesül.

– A „hideg” eljárásra készült krém konzisztenciája megfelelően könnyű és kellemes (ellentétben azzal a durva bevonattal, amelyet a forró eljárások során alkalmaznak).

– A paraffin krém összetételében – olyan értékes olajok találhatók, amelyek hatékonyan ápolják a bőrt az eljárás során és azt követően is (azaz nincs szükség kiegészítő ápolószerekre – mint ahogy, például, a forró „bebugyolálás” alá előzetesen egy pakolást visznek fel).

– A kellemes illat lehetővé teszi, hogy ellazuljunk, s az eljárás nyomán valódi élvezetben legyen részünk.

– A társaság által kínált „hideg” paraffin terápia kapcsán nincsenek ellenjavallatok.

 

40201-paraffin-kezkrem-03.jpg

 

A „hideg” paraffin terápia akkor válik pótolhatatlanná, amikor a kéz bőrét rövid idő alatt kell rendbe tenni. Az eljárás gyors – a bőr szó szerint 20 perc alatt intenzív ápolásban részesül, így sima és ápolt kacsók boldog tulajdonosai lesztek.

A kézbőr számára ez az eljárás a manikűrt követően ajánlott. Már egyetlen kezelés után érthetővé válik, milyen kedvező hatással rendelkezik a paraffin krém: az apróbb ráncok kisimulnak, a bőr nedvességgel átitatott és hidratált, a kacsók jóval fiatalabbnak néznek ki.

A társaság által kínált paraffin terápiás eljárás kiválóan alkalmazható száraz kézbőrre, segít megküzdeni annak dehidratáltságával, védelmet nyújt az agresszív környezeti hatásokkal szemben.

A paraffin terápia ugyancsak hasznos a körmök és a kutikula számára. Az eljárás segítségével erősíthetők a körmök, csökkenthető azok törékenysége, valamint kiküszöbölhetők az olyan problémák, mint a körmök szélén kialakuló sorja, amely korántsem növeli a kéz szépségét.

Telített összetételének köszönhetően a paraffin krém még a testbőr „durvább” részein is alkalmazható. Segítségével újra puhává tehető a sarkak és a könyök bőre.

 

40201-paraffin-kezkrem-04.jpg

 

 

A paraffin krém kacsóitokat zsengeséggel és selymességgel kényezteti, saját magatokat pedig – az őszibarack zsongító illatával. A krém a bőrt intenzíven puhítja és kisimítja.

Az összetételében található természetes olajok és az E-vitamin hatékonyan gondoskodnak a bőrről.

Őszibarackolaj (a barackmagból nyert olaj)

Az őszibarackolaj – minden bőrtípusnak megfelelő, univerzális bázisolaj. Dús vegyi összetétele (többszörösen telítetlen zsírsavakat, foszfolipideket, vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz), valamint komplex hatása miatt értékelik nagyra. Az őszibarackolaj gyógyító hatását már az ókori görögök és a kínai gyógyítók is ismerték. A tibeti gyógyászatban az őszibarackolaj felhasználásával számos problémát, többek között bőrproblémákat kezeltek ki.

Az őszibarackolaj nagyszerűen hidratálja és táplálja a bőrt, megszüntetvén a szárazságot és a hámlást, elősegíti a szövetek gyorsabb regenerálódását és a ráncok kisimulását. Miután nagyszerű adaptogén, hatékonyan küzd a bőrtakaró korai öregedése ellen. Az olaj kedvező hatást fejt ki a bőrlemezek állapotára és a körmöt környező bőrre.

Babassu olaj

A babassu – mintegy 20 méter magas, Brazíliában őshonos pálmafa. Dióféle termésének magja akár 70%-ban is tartalmazhat olajat.

Ez az olaj aktív hatását a bőr, valamint a körmök ápolása során is kifejti. Táplálván és hidratálván a bőrt helyreállítja annak természetes védőgátját és megóvja a dehidratálódástól.

A babassu olaj nagy mennyiségben tartalmaz a bőr mélyrétegeibe történő könnyebb behatolását elősegítő telített zsírsavakat: laurinsavat, mirisztinsavat, olajsavat, kaprilsavat, linolsavat és sztearinsavat.

Magas laurinsav-tartalmának köszönhetően az olaj baktériumellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Az összetételében található antioxidánsok pedig – az E-vitamin és a fitoszterolok – a bőr korai öregedésével szemben folytatott küzdelemhez szükséges erővel ruházzák fel.

A babassu olaj remekül beszívódik, miközben nem hagy maga után zsíros csillogást. E komponens magára vállalja egy természetes védő és tápláló keverék szerepét, amely segít a lehető leggyorsabban újra egészségessé, széppé és fiatalossá varázsolni a bőrt. Irritáció fellépése esetén az olaj nyugtatja a bőrt, valamint védelmet nyújt az ártalmas környezeti hatásokkal szemben is.

Shea vaj (karitévaj)

A bázisolajok között az egyik legértékesebb. Védő és puhító képességét az afrikai népeknek a több évszázados alkalmazása során szerzett tapasztalatai is alátámasztják (az olajat a forró éghajlat hatásával szembeni védekezésként használták az újszülöttek bőrébe történő bemasszírozásra).

A shea vaj regeneráló hatással bír, beindítja a mélyen ható regenerálódási folyamatokat, serkenti a saját kollagén termelését, javítja a bőr színét és védi azt az ultraibolya sugarak hatásával szemben.

Hidratáló, puhító és védő tulajdonsága az olajat pótolhatatlanná tette a bőr elvékonyodásának megelőzésében, valamint a korral járó változásokkal szemben vívott küzdelemben.

E-vitamin

Egyike a legismertebb és leghatásosabb antioxidánsoknak, amely sikerrel veszi fel a küzdelmet a szabad gyökökkel és gátolja a bőr idő előtti öregedését.

Az E-vitamin regeneráló hatású, elősegíti a bőr sérüléseinek begyógyulását. Javítja a bőr tápanyagellátását, megelőzvén ily módon annak szárazságát, megtartja a bőr nedvességtartalmát, ezáltal simává és selymessé varázsolva azt.

A tokoferol, serkentvén a saját kollagén termelését, csökkenti a ráncok mélységét, gátolja a pigmentációt.

 

Kép33.jpg

 

A társaság által kínált „hideg” paraffin terápia otthoni körülmények között történő elvégzéséhez mindössze két szerre van szükségetek – egy sóra és a paraffin kézkrémre értékes olajokkal.

Első lépés: tisztítsátok le kézbőrötöket (a társaság által kínált sóval)!

Puha, körkörös mozdulatokkal vigyetek fel egy keveset a szerből nedves bőrötökre! A mozdulatoknak alulról felfelé kell irányulniuk, mintha egy kesztyűt húznátok fel. Masszírozzátok át minden egyes ujjatokat, különös figyelmet fordítva a körmökre és a kutikulára! Ezt követően a sót öblítsétek le vízzel!

A só eltávolítja az elhalt bőrsejtekből kialakult gátat, lehetővé téve ezáltal, hogy a tápanyagok behatoljanak a felhám mélyebb rétegeibe, megnövelvén ily módon a további kezelés hatékonyságát.

Második lépés: vigyétek fel kezetekre az értékes olajokban gazdag paraffin krémet!

A szert könnyedén és kényelmesen osszátok el bőrötökön, beburkolván minden egyes sejtet annak gyengédségével és gondoskodásával!

Harmadik lépés: Vegyetek fel egyszer használatos fóliakesztyűt (vagy burkoljátok be kezeteket műanyag fóliával)!

Ily módon egyfajta dunszthatást értek el – a bőr elkezd felmelegedni, izzadni, megszabadulva minden fölösleges anyagtól és aktívan beszívva a paraffin krémben található hasznos tápanyagokat.

Negyedik lépés: 20 perc múltán távolítsátok el a paraffin krémet egy sótartalmú fizikai peelinggel vagy egy száraz törlőkendővel!

Az ásványi sókat tartalmazó scrub/só könnyedén eltávolítja a paraffin krémet, a zsengeség kellemes érzetét hagyva maga után a bőrön.

Ötödik lépés: Kenjétek be kezeteket kedvenc kézkrémetekkel!

A társaság termékválasztéka a kézkrémek széles skáláját kínálja.

 

 

40201-paraffin-kezkrem-06_1.jpg

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához