Pro Comfort Q10 intenzív fiatalító maszk arcra és nyakra
 • Pro Comfort Q10 intenzív fiatalító maszk arcra és nyakra
 • Pro Comfort Q10 intenzív fiatalító maszk arcra és nyakra

Pro Comfort Q10 intenzív fiatalító maszk arcra és nyakra

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 52903
3 Raktáron
Ár: 1220 Ft 1040 Ft
Kedvezmény: 15 % -os
Kiszerelés
1 db

Összetétel
Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Potassium Cocoyl Hydrolyzed Collagen, Ubiquinone, Hydroxyethylcellulose, Imidazolidinyl Urea, Disodium EDTA

Share:

3 MÓDJA ANNAK, HOGYAN LEGYÜNK MÉG VONZÓBBAK!

 

A Pro Comfort sorozat — 3 egyedülálló maszk, melynek erőteljes tápláló, hidratáló, tonizáló, regeneráló hatása van. Használata garantálja, hogy bőrünk látványosan fiatalosabb és szebb lesz.

Amikor a fátyolszövetes maszkkal ápoljuk bőrünket, a felülmúlhatatlan kozmetikai hatás harmonikusan ötvöződik a szépségápolás élvezetével.

 

A fátyolszövetes maszk - 
 • A leheletfinom szövet gyengéd érintése, mely követi az arc vonalait. A maszkokat speciális aktív hatóanyagokkal itatták át. A fátyolszövetes alap garantálja, hogy az aktív összetevők egyenletesen oszlanak el a teljes bőrfelületen. 
 • Hatása olyan, mint a borogatásé - a maszk hatásossága elérheti a 90%-ot. A szövet teljes egészében befedi a bőrt, ezáltal hőhatást fejt ki, amelytől a pórusok gyorsabban kinyílnak.
 
Pro Comfort Fátyolmaszkok hatása az arcbőrre - 
 • A Pro Comfort készítményeket kifejezetten a modern nők számára találták ki, akik értékelik önmagukat és a dinamikus életstílust!
 • Ezek a csodálatos maszkok felérnek egy szépségszalonnal — otthoni körülmények között!
 • Bármikor önállóan elvégezhetjük a magas hatásfokú szépségápolást, nem kell a kozmetikai szalonok meglehetősen drága szolgáltatásait igénybe vennünk!
 
ÖRÖK FIATALSÁG

 

A koenzim Q10-et a XX. század közepén fedezték fel, és ez a század nagy eseményének számít. Világossá vált, hogy az emberi szervezet bármely sejtjében megtalálhatók a koenzimek. Az első kutatók „ubikinonnak” nevezték (az angol ubiquitous szóból), melynek jelentése „mindenütt előforduló”. Később egy angol biokémikus, aki aktívan kutatta a koenzimeket, kémiai Nobel-díjat kapott.
 
ÖSSZETÉTELE:

 

Q10 koenzim
 • Antioxidáns és fiatalító hatású!
 • Energiával látja el a sejteket!
 
Hidrolizált kollagén
 • Ez a bőr legfontosabb fehérjéje!
 • Fenntartják a feszes rugalmasságot!
 • Aktivizálják a saját kiválasztású kollagén működését!
 
A Q10 koenzim tulajdonságait a kozmetikai készítményekben csak később kezdték felfedezni. Manapság ennek az anyagnak a hozzáadásával, olyan készítményeket tudnak gyártani, melyek fiatalító hatást fejtenek ki. Az ubikinon energiával látja el a sejteket, hatását a folyamatosan működő mini elemhez lehet hasonlítani.
Az életkor előrehaladtával a sejtekben a saját koenzim mennyisége fogyni kezd (30-35 éves kor után). Ez nyomot hagy a bőrön is — veszít rugalmasságából, ragyogásából, megjelennek az apró ráncok.
Az ubikinon termelődésének csökkenéséhez hozzájárul az UV-sugárzás és az olyan káros szokások, mint pl. a dohányzás. A nikotin a bőrbe kerülve megváltoztatja annak molekuláris szerkezetét, a molekulákban elektron és proton hiány alakul ki. Minél több ilyen nem teljes értékű sejt található a szervezetben, annál rohamosabban öregszik a bőr. A szabadgyökökkel és azok károsító hatásainak következményeivel az antioxidánsok képesek megküzdeni, amelyek közé tartozik a koenzim Q10 is.
Amennyiben a Q10 koenzim 25%-os hiányt mutat, ez már sok betegség kifejlődésének lehetőségét hordozza, ha ez az arány 75%-ra nő, ez már nem egyeztethető össze az élettel! A szervezetünk számára ennyire nélkülözhetetlen anyag termelődése már 20 éves kortól elkezd csökkenni, 60 éves korra a normális mennyiségnek már csak a fele marad.
Az arcbőr fiatalságát, szépségét és rugalmasságát nagy mértékben meghatározza, hogy mennyire hidratált a bőr, és mennyire képes az epidermisz megtartani a nedvességet. Ez pedig egyenes összefüggésben áll a bőrben található hialuronsav mennyiségével. A kor előrehaladtával a hialuronsav szintézis csökken, a bőr szárazabb lesz, elveszíti rugalmasságát, megjelennek a ráncok. Ezen kívül egy nap leforgása alatt a szarurétegen keresztül - az arcbőrön keresztül is - 100-200 ml víz párolog el. Ennek következtében a bőr egyszerűen eleped a szomjúságtól. Ideje egy hatékony hidratáló szerhez fordulni, amelyet maga a természet alkotott — a hialuronsavhoz.
Bámulatra méltó, hogy 1 gramm hialuronsav könnyedén képes 3 liter vizet is megkötni. A hialuronsav és a hidrolizált kollagén kombinációja nyújtja az azonnali szép bőr látványát.
 
A Pro Comfort - Q10 intenzív fiatalító fátyolmaszk aktív összetevőjének hatása
 • A koenzim Q10 a kozmetológiában használt legerőteljesebb antioxidáns, amely lassítja a bőr öregedését.
 • A koenzimnek köszönhetően a sejtek energiát kapnak a folytonos megújuláshoz.

Rendeltetése
 • Antioxidáns hatás!
 • A ráncok mélységének csökkenése!
 • A bőr rugalmasságának és feszességének javulása!

 

Az eredmény
 • A bőr sejtjeiben beindul a fiatalodási folyamat, javul a bőr rugalmassága és hidratáltsága.
 • Csökken a hámlás és az irritáció, a mimikai ráncok kevésbé észrevehetőek.

Használat: a megtisztított arcbőrre helyezzük fel a maszkot, 15-20 perc múlva vegyük le és öblítsük le vízzel. Sérült, irritált vagy gyulladt bőrre ne használjuk.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához