Pro Visage „Szenzáció!” nappali arckrém

Pro Visage „Szenzáció!” nappali arckrém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 10105
5 Raktáron
3080 Ft
Share:

A ráncok kisimulnak, bőröd pedig ragyog! RENDKÍVÜL ERŐS LIFTINGHATÁS.... 

A ráncok kisimulnak, bőröd pedig ragyog! RENDKÍVÜL ERŐS LIFTINGHATÁS A BŐR FELSZÍNÉN, s bőröd kifogástalanul néz ki még a rivaldafényben is! Megjelenésed így mindig szenzáció!

Kettő az egyben: könnyű nappali krém + sminkalapozó

 

Szeretnél tökéletesen kinézni egy különleges rendezvényen? Vagy netán nap mint nap gyönyörködni szeretnél abban a képben, amit a tükörben látsz? Mindkét esetben a TianDe „Szenzáció!” nappali arckrémje lesz legjobb szövetségesed! E termék hosszú időre fog berendezkedni a polcodon. Csodálatos alap a smink alá, ugyanakkor egyben könnyű nappali krém is!

Ideális számodra, amennyiben bőröd normál típusú vagy hajlamos a zsírosodásra. Száraz típusú bőrnek a „Szenzáció!” arckrém felhordása előtt pótlólagos hidratálásra van szüksége. A tökéletes hatás elérése érdekében a „Szenzáció!” krémet kedvenc TianDe alapozókrémed vagy púdered alá hordd fel arcodra. A ráncok kisimulnak, bőröd pedig ragyog!

 

Szeretnéd kisimítani ráncaidat? Hagyd meg a vasalót a ruháknak, használd a „Szenzáció!” krémet!

– Szemmel látható lifting hatás

– a ráncok észrevehető kisimulása

– kifogástalan smink

Vidd fel arcodra és a többi, korrekciót igénylő bőrfelületre, és élvezd az elragadtatott pillantásokat!

 

A „Szenzáció!” krémmel nem kell semmiféle áldozatot hoznod – használata egyszerű és kellemes, a látható hatás pedig egy szempillantás alatt jelentkezik! A felszíni lifting kisimítja az apróbb ráncokat, a mélyebbeket pedig kevésbé észrevehetővé teszi. Bőröd ragyogni fog! Az összetételében található aktív komponenseknek köszönhetően a krém a bőr felszínére fejti ki hatását és lehetővé teszi, hogy az sokkal jobban nézzen ki.

A felszíni lifting az arcbőr felszínén egy leheletvékony hártyát hoz létre, amely kifeszíti a bőrt és megtámogatja az arc kontúrját. A „Szenzáció!” krém használatának eredménye – az azonnali, látványos hatás. Folyamatos használata esetén bőröd napról napra szebben fog mutatni!

S ez még nem minden! Nem csupán az arcbőrre vihető fel – bármely más, korrekciót igénylő bőrfelület kifogástalanul fog kinézni. Mély kivágású estélyi ruhát szeretnélfelvenni? Vidd fel bátran a„Szenzáció!” krémet a nyak és a dekoltázs környékére! A feléd vetett elragadtatott pillantások garantáltak!

A krém két különböző irányba fejti ki hatását – az apróbb ráncokat kevésbé észrevehetővé teszi, valamint hidratálja a bőrt, meggátolván annak nedvességvesztését. A sminket felhordani erre a krémre – tökéletes élvezet. Az alapozókrém többé nem hatol a pórusokba, nem halmozódik fel a ráncokban, hanem egyenletes, leheletfinom hártyaként oszlik el.

 

Különleges összetevők, amelyek valóban működnek!

A MATRIXYL® 3000 peptid keverék olyan molekulákat tartalmaz, amelyek beindítják a bőr regenerálódási és restrukturálódási folyamatát. Nekik köszönhetően aktivizálódik a sejtközi mátrix makromolekuláinak előállítása, e hatásmechanizmus eredményezi a fiatalító hatást. 

A béta-glükán a zabból vagy az élesztőből kinyert immunserkentő poliszacharid. Azon sejtek működését serkenti, amelyek aktívan kiveszik részüket a sérülések begyógyításában. Serkenti a saját elasztin és kollagén kiválasztását, elősegíti az apróbb ráncok észrevehető kisimulását. Erősíti a bőr természetes védekezőképességét, fenntartja annak fiatalos kinézetét.

A hidrolizált selyem– felületaktív komponens, amely leheletkönnyű hártyát képez a bőrön, azt kisimítja és észrevehető módon javítja külső kinézetét. A természetes selymet a selyemlepke gubójának szálaiból állítják elő. 

A természetes selyem csaknem 100 százalékban fehérjerostokból áll, összetételében megtalálhatók a legértékesebb aminosavak. A selyem strukturális fehérjéje – a fibroin – a glicin egyik leggazdagabb tárháza, amely képes mélyen behatolni a szövetekbe, intenzíven hidratálva a bőrt és serkentve a sejtek regenerálódását.

Mindezek mellett a selyemproteinek képesek felerősíteni az öregedésgátló kozmetikumok egyéb kozmetikai összetevőinek hatását.

Nátrium hialuronát– alkalmasint az utóbbi évtizedek során a legtöbbet tárgyalt kozmetikai összetevő. Mitől olyan értékes? A helyzet az, hogy képes megkötni a vizet és megtartani a nedvességet. Közismert, hogy a nátrium-hialuronát egyetlen molekulája ötszáz vízmolekulát köt meg. Amellett rendelkezik az úgynevezett „Pampers-hatással” – vagyis azzal a képességgel, hogy meggátolja a nedvesség távozását a bőrből.

A kövér porcsin kivonata – igen erős gyulladásgátló és fiatalító hatású anyag, nyugtató hatással bír. Mindezek mellett enyhén antimikrobiális hatású.

 

A bónusz – a praktikus csomagolás!

A „Szenzáció” krém kiszerelésének formája lehetővé teszi, hogy azt bárhová magaddal vihesd – a kényelmes kialakítású csőrös kupak megakadályozza, hogy kifolyjon. A krém 10 ml-es, kompakt, vákuumos csomagocskákban áll rendelkezésre, így helyet takaríthatsz meg neszesszeredben, s a krém legutolsó cseppjét is felhasználhatod.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához