ProDental fogkrém

ProDental fogkrém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 60143
22 Raktáron
Ár: 8940 Ft 8050 Ft
Kedvezmény: 10 % -os
Kiszerelés
120 g

Share:

„Prodental” – az egészséges és szép mosoly záloga! A „Prodental” nem csupán egy egyszerű fogkrém, hanem a szájápolás összetett eszköze... 

„Prodental” – az egészséges és szép mosoly záloga!

A „Prodental” nem csupán egy egyszerű fogkrém, hanem a szájápolás összetett eszköze. A „Prodental” fogkrém eltávolítja a foglerakódást, serkenti a fogágy anyagcsere-folyamatait. Helyreállítja a szájüreg pH-egyensúlyát, megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását, erősíti a fogínyt és csökkenti annak vérzékenységét.

Egészséges fogak PROTÉZIS NÉLKÜL a legmagasabb életkorban is!

Az 1990-es években kínai tudósok egy csoportja kifejlesztett, a 2000-es években pedig szabadalomként le is védette a fibroblaszt növekedési faktort tartalmazó peptidet, amely a TianDe csúcstermékeinek egyikében – a ProDental fogkrém összetételében megtalálható.

Három évvel ezelőtt a Csinan egyetem (Jinan University) Első fogorvosi klinikája megvizsgálta ezt a terméket. Az elvégzett kísérletek lényege: a 42 emberből álló alapcsoport tagjai öt hónapon át a „ProDental fogrémmel” mostak fogat. Létrehoztak egy 37 főből álló kontrollcsoportot is, amelynek tagjai, ugyanannyi ideig, mint az alapcsoport részvevői, szokványos fogrémmel mosták fogukat. Korábban a kísérlet 18 és 70 éves kor közötti minden egyes részvevőjénél fogínygyulladást diagnosztizáltak, amelynek kísérőjelensége volt az íny vérzékenysége és a foglerakódás kialakulása.

Mind a hagyományos fogkrémeket, mind a „Prodental” fogrémet a fogínyvérzés csökkentése és a foglerakódás eltávolítása céljából ajánlották a részvevőknek.

Az eredmény nem sokáig váratott magára! Azok esetében, akik fogmosáshoz a TianDe „ProDental” fogkrémét használták, az ínyvérzési mutató már három hónap múltán tízszeresen CSÖKKENT, míg a foglerakódásé – három és félszer.

Mondhatjuk – a fogínyprobléma megoldódott. Miközben a kontrollcsoporthoz tartozó, fogukat hagyományos fogkrémmel mosó egyének esetében az ínyvérzés mutatója háromszor lett kisebb, a foglerakódásé pedig – kétszer. A Csinan egyetem Első fogorvosi klinikájának a kísérleteket végző munkatársai az alábbi következtetésre jutottak: a TianDe „ProDental” fogkrémjét használók esetében a fogínyproblémákkal küzdőknél az „előtte és utána” mutatók gyógyhatást mutattak ki, míg a kontrollcsoport tagjainál, akik hagyományos fogkrémet használtak a fogmosáshoz, a hatás nem volt ilyen egyértelmű.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához