ProDental fogkrém
  • ProDental fogkrém
  • ProDental fogkrém
  • ProDental fogkrém
  • ProDental fogkrém

ProDental fogkrém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 60143
Elfogyott
9620 Ft
Kiszerelés
120 g

Összetétel
Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Sodium, Lauryl Sulfate, Xanthan Gum, Menthol, Parfum, Sodium Lactate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Mel Extract, Sodium Saccharin, Polypeptide-1

Share:

„Prodental” – az egészséges és szép mosoly záloga!

 

Komplex hatással van a szájüregre. Aktiválja az anyagcsere folyamatokat a parodontiumban, elősegíti a gyulladásos folyamatok gyengülését a fogíny szöveteiben. Felgyorsítja a sérült szövetek felépülését, megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását. Peptideket, gyógyszertári kamilla, édesgyökér, ginzeng, szőlőmagolaj és borsmenta kivonatokat tartalmaz.

A fibroblaszt növekedési faktorral rendelkező peptideknek köszönhetően erősíti a parodontális szövetet.

A „Prodental” nem csupán egy egyszerű fogkrém, hanem a szájápolás összetett eszköze. A „Prodental” fogkrém eltávolítja a foglerakódást, serkenti a fogágy anyagcsere-folyamatait. Helyreállítja a szájüreg pH-egyensúlyát, megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását, erősíti a fogínyt és csökkenti annak vérzékenységét.

Egészséges fogak PROTÉZIS NÉLKÜL a legmagasabb életkorban is!

Az 1990-es években kínai tudósok egy csoportja kifejlesztett, a 2000-es években pedig szabadalomként le is védette a fibroblaszt növekedési faktort tartalmazó peptidet, amely a TianDe csúcstermékeinek egyikében – a ProDental fogkrém összetételében megtalálható.

Három évvel ezelőtt a Csinan egyetem (Jinan University) Első fogorvosi klinikája megvizsgálta ezt a terméket. Az elvégzett kísérletek lényege: a 42 emberből álló alapcsoport tagjai öt hónapon át a „ProDental fogrémmel” mostak fogat. Létrehoztak egy 37 főből álló kontrollcsoportot is, amelynek tagjai, ugyanannyi ideig, mint az alapcsoport részvevői, szokványos fogrémmel mosták fogukat. Korábban a kísérlet 18 és 70 éves kor közötti minden egyes részvevőjénél fogínygyulladást diagnosztizáltak, amelynek kísérőjelensége volt az íny vérzékenysége és a foglerakódás kialakulása.

Mind a hagyományos fogkrémeket, mind a „Prodental” fogrémet a fogínyvérzés csökkentése és a foglerakódás eltávolítása céljából ajánlották a részvevőknek.

Az eredmény nem sokáig váratott magára! Azok esetében, akik fogmosáshoz a TianDe „ProDental” fogkrémét használták, az ínyvérzési mutató már három hónap múltán tízszeresen CSÖKKENT, míg a foglerakódásé – három és félszer.

Mondhatjuk – a fogínyprobléma megoldódott. Miközben a kontrollcsoporthoz tartozó, fogukat hagyományos fogkrémmel mosó egyének esetében az ínyvérzés mutatója háromszor lett kisebb, a foglerakódásé pedig – kétszer. A Csinan egyetem Első fogorvosi klinikájának a kísérleteket végző munkatársai az alábbi következtetésre jutottak: a TianDe „ProDental” fogkrémjét használók esetében a fogínyproblémákkal küzdőknél az „előtte és utána” mutatók gyógyhatást mutattak ki, míg a kontrollcsoport tagjainál, akik hagyományos fogkrémet használtak a fogmosáshoz, a hatás nem volt ilyen egyértelmű.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához