Pro Comfort Regeneráló maszk az arcra és a nyakra fullerénekkel és polipeptidekkel
  • Pro Comfort Regeneráló maszk az arcra és a nyakra fullerénekkel és polipeptidekkel
  • Pro Comfort Regeneráló maszk az arcra és a nyakra fullerénekkel és polipeptidekkel
  • Pro Comfort Regeneráló maszk az arcra és a nyakra fullerénekkel és polipeptidekkel
  • Pro Comfort Regeneráló maszk az arcra és a nyakra fullerénekkel és polipeptidekkel

Pro Comfort Regeneráló maszk az arcra és a nyakra fullerénekkel és polipeptidekkel

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 52911
Elfogyott
1220 Ft
Kiszerelés
1 db

Összetétel
Aqua, Propylene Glycol, Propanediol, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Caprylhydroxamic Acid, PEG-90M, Bisabolol, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Collagen, Glycerin, Hyaluronic Acid, PVP, Parfum, Silica, Oligopeptide-1, Oligopeptide-2, Oligopeptide-5, Fullerenes

Share:

A bőr fiatalságát megőrző ápolás!

Regeneráló maszk: bőröd feszes, sima és rugalmas!

 

 

 

maszkpoli.jpg

 

Az arcbőrt elengedhetetlenül szükséges rendszeresen kezelni maszkokkal (annál is inkább, mert ez az eljárás az egyik legkellemesebb), s íme, el is mondjuk, hogy miért.

  • A kozmetikai maszkok nagy koncentrációban tartalmaznak aktív összetevőket. Ezek aktívan kifejtik hatásukat és mélyen behatolnak a bőr irharétegébe. Ily módon a lehető legrövidebb idő alatt segítenek megoldani az adott problémát.
  • A maszkok a legkülönbözőbb helyzetekben jelenthetnek menekülőutat az arcbőr számára: csökkenteni a kiütések mennyiségét, a túlzott zsírosságot/szárazságot, kiegyenlíteni az arcbőr színét vagy kisimítani az apróbb ráncokat.
  • Az arcmaszkok védik a bőrt a szennyeződésektől, a zsírtól, a baktériumoktól. Képesek intenzíven táplálni és hidratálni a bőr irharétegeit. Egyúttal normalizálódik a bőr pH-egyensúlya és mikroflórája.
  • Egy jó maszk mintegy „varázspálca” minden nő számára. Segít rendbe hozni a bőrt a fontos rendezvények előtt, illetve ellazulni egy nehéz nap után.

Jó lenne, ha a maszkok ott lennének minden nő neszesszerében. No de, melyeket válasszuk ki éppen? Az alginátokat tartalmazót, a hidratálót, a hidrogél tartalmút, a letisztítót? Hallottatok valamikor a hatását gyakorlatilag pillanatok alatt kifejtő, szövetalapú maszkról? Nem? Nos, ez esetben van számotokra egy fantasztikus ötletünk – a „Pro Comfort” termékcsaládba tartozó regeneráló maszk az arcra és a nyakra fullerénekkel és polipeptidekkel!

Már magából a termék nevéből is világos lehet, hogy e maszk a bőr regenerálására hivatott. E „Pro Comfort” maszk pillanatok alatt hidratálja a bőrt, védi és regenerálja azt. A szó szorosan vett értelmében 15-20 perc – s a bőr máris friss, ragyogó és kipihent bármely helyzetben is! már az első használatot követően a maszk szó szerint „letörli” a fáradtságra utaló jeleket az arcról – szupergyors regenerálódás valósággal percek alatt.

 

maszkpoli2.jpg

 

 

A formula alapja – a kozmetológiában valóságos szenzációt keltő, igen hatékony, korszerű antioxidáns fullerének.

Miben rejlik ezek népszerűsége? A fulleréneket alkalmazó kozmetikai eljárások bármely bőrtípus esetén és minden életkorban alkalmazhatók. De ami a legfontosabb, ezek mélyen behatolnak a szövetekbe, s aktivitásukat kifejtvén azonnal reagálnak a szabad gyökökre.

A fullerének – a bőrt megfiatalító összetevők, kifejtvén hatásukat a ráncok, valamint a pattanások és a hiperpigmentáció ellen, kiegyenlítik a bőr tónusát. A fullerének nagyszerűen helyreállítják a bőr védőgátját és csökkentik a napsugarak káros hatását a bőrre, megvédvén azt a hőségtől és a dehidratálódástól.

 

maszkpoli3.jpg

 

 

A fullerének mellett a regeneráló maszk a bőr tónusát javító, a korai öregedési folyamatokat lassító, a saját kollagén termelését serkentő keveréket tartalmaz. Ebben az alábbi összetevők találhatók:

– hatékony peptidek;

–hialuronsav;

–kollagén.

Szeretnénk néhány szót ejteni a kozmetológiában ugyancsak népszerű peptidekről is. Ahogy a fullerének is, a peptidek ugyancsak megfelelnek mindenféle bőrtípusnak, kiváltképp az érzékeny bőr számára. Ezek észrevehetően javítják a felhám állapotát, visszaadva annak tónusát, simaságát, feszes rugalmasságát. A regeneráló maszk összetételében található peptidek több mint hatékonyak. Nem csupán segítenek felvenni a küzdelmet az öregedésre utaló jegyekkel szemben, de azok megelőzéséért is felelnek. A peptidek regenerálják és megújítják a sejtközi mátrixot, a turgornyomás növelése és a bőr tömörségének javítása révén szemmel látható lifting hatást fejtenek ki.

A regeneráló maszk összetételében mindjárt három különféle peptid található: Oligopeptid-1, Oligopeptid-2, Oligopeptid-5. A maszk összetételében található peptidek együttesen fejtik ki hatásukat a hialuronsavval, amely, mint az közismert, igen hatékony hidratálószer. A hialuronsav felel a bőr feszes rugalmasságáért és frissességéért.

A kollagén – a maszk összetételének még egy hatékony komponense. A kollagén – természetesen a bőr külső kinézetének meghatározó eleme. Elősegíti a szövetek regenerálódását, növeli az izmok rugalmasságát.

A „Pro Comfort” maszk összetételét niacinamiddal (B3-vitaminnal) erősítettük fel, amely segít kisimítani a ráncokat és megvédeni a bőrt az öregedéstől. Valamint hialuronsavval – amely hidratálószerként fejti ki hatását.

Mindent egybevetve, a maszk aktív formulája elősegíti az arcbőr gyökeres megfiatalítását, frissíti a bőrt és egészséges ragyogást kölcsönöz neki. A bőr már egyetlen használat után rendbe jön!

 

maszkpoli4.jpg

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához