Snail Secret Fiatalító booster-kézkrém csiganyállal
  • Snail Secret Fiatalító booster-kézkrém csiganyállal
  • Snail Secret Fiatalító booster-kézkrém csiganyállal
  • Snail Secret Fiatalító booster-kézkrém csiganyállal

Snail Secret Fiatalító booster-kézkrém csiganyállal

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 44605
11 Raktáron
2900 Ft
Kiszerelés
60 g

Összetétel
Aqua, Paraffiunum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Corn Gluten Amino Acids, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Polyquaternium-7, Dimetichone, Glyceryl Stearate, Sodium Lauryl Phoshate, C13-14 Isoparaffin, C9-11 Pareth6, Polyacrylamide, Snail Secretion Filtrate, Butylene Glycol, BHT, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Parfum, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional

Share:

Snail Secret - Fiatalító booster-kézkrém csiganyállal

 

Az angol „booster” szó jelentése „erősítő, gyorsító”. A mucin – ez a különleges mirigyváladék, amelyet a csigák mirigyei a sérülések által kiváltott reakcióként, a szövetek regenerálása céljából választanak ki – ugyancsak egy sajátságos booster. A mucin képes felgyorsítani a bőr regenerálódásának és megfiatalodásának folyamatát.

A csiganyál bámulatos kozmetikai tulajdonságaira először chilei kertészek figyeltek fel, akik rózsabokrokról távolították el a csigákat. A rózsabokor levele – a puhatestűek kedvenc csemegéje. A virágkertészek észrevették, hogy kezükön a tüskék által okozott horzsolások a szokásosnál gyorsabban begyógyulnak. Amellett kézbőrük sokkal tovább megőrzi simaságát és frissességét, ráadásul jóval fiatalabbnak néz ki, mint a velük egykorú férfiaké.

 

csigakrem.jpg

 

 

Kémiai értelemben a mucin molekulái glikoproteinek (fehérjék + szénhidrátok). E molekulák egy mikroszkopikus keféhez hasonlítanak: alapja fehérjékből – aminosavakból és peptidekből áll, sörtéi pedig – szénhidrátokból.

A mucin fehérje összetevői (aminosavak, peptidek) táplálják a bőrt, elősegítik a kötőszövetek szintetizálását, serkentik a sejtek regenerálódását, gátolják a bőr öregedését.

A mucinban található szacharidok remekül hidratálják a bőrt, növelve ez által a turgornyomást, kisimítják az apróbb ráncokat, valamint antioxidáns védelmet nyújtanak.

A mucin mikroszkopikus keféi hasznos hatóanyagok keverékébe merülnek bele, ezek közül:

az allantoin – közkedvelt kozmetikai összetevő anyag, amelynek igen érdekes története van. Eredetileg ezt az anyagot a madarak embrionális szöveteiben mutatták ki („allantoisz” – az embrionális burkok egyikének neve). Később bebizonyították: az allantoin jelenléte a szervezetben nemcsak az embrió megfelelő fejlődéséhez szükséges, hanem általában a szövetek növekedéséhez is. Az allantoin felel a sejtek regenerálódásáért, puhítja a hámréteget, elősegítve az elhalt sejtek eltávolítását.

a bakteriofágok – természetes biológiai akadályai a baktériumok szaporodásának, az immunrendszer fegyverei a patogén mikroorganizmusok elleni küzdelemben. A bakteriofágok nemcsak a csigák által kiválasztott nyálkában vannak jelen, hanem szervezetünk nyálkahártyáin is, hiszen a nyálkahártya – „kapuként” szolgálhat a fertőzések számára, a bakteriofágok pedig ezt a „kaput” őrzik”.

Ily módon, a mucin biztosítja:

  • a REGENERÁLÓDÁST – elősegíti a sejtek regenerálódását, küzdelmet folytatva a bőr felszíni hibáival;
  • a FIATALÍTÁST – kisimítja a már meglévő apróbb ráncokat, fékezi az újabbak megjelenését, növeli a bőrturgort;
  • a BŐR VÉDELMÉT – antioxidánsokat tartalmaz, megakadályozza az elsavasodás által előidézett stressz következményeinek kialakulását, erősíti a baktériumok elleni védekező mechanizmusokat.

Ugyancsak a booster-kézkrém aktív összetevői közé tartoznak a kukorica aminosavai: a lizin, a treonin és a metionin. A lizin aktivizálja a bőr saját kollagén termelését és gátolja annak lebomlását. A treonin hidratálja a bőrt, részt vesz a kollagén szintetizálásában. A metionin a kollagénrostok szilárd összekapcsolása révén biztosítja a bőr rugalmasságát. Kémiai összetételük alapján ezek az aminosavak rokonságot mutatnak a bőr természetes hidratáló faktorának (NMF) összetevőivel. Képesek megkötni és megtartani a nedvességet a bőr hámrétegében, biztosítva ez által a bőr számára:

  • a hidratálást,
  • a saját kollagén termelését
  • a rugalmasságot

 

csigakrem2.jpg

 

 

A krém hidratálja és puhítja a száraz bőrt, gyorsítja a kisebb sérülések begyógyulását, a bőrt puhává és selymessé varázsolja. Serkenti a bőr saját kollagén és az elasztin termelését, javítja textúráját és rugalmasságát. Meggátolja a dehidratálódást és a hámlást.

A krém a kézbőr ápolásához kapcsolódó, általa megoldott feladatok széles köréhez mérten (hidratálás, puhítás, a sérülések begyógyítása, a rugalmasság megőrzése, a ráncok elleni küzdelem, a bőr szárazságának és hámlásának megszüntetése) megfelelően finom konzisztenciájú. Egy szempillantás alatt beszívódik a kézfej mindkét oldalán. Egyáltalán nem igényel további kiegészítő, a beszívódás meggyorsítását célzó műveleteket (bemasszírozást, dörzsölést, paskolgatást). Már a felhordás közben könnyedén és gyorsan behatol a kézbőr felső rétegébe. Egy láthatatlan védőhártyát képez. Nem ragad, hagyja a bőrt szabadon lélegezni. Nem hagy nyomokat táskán, kesztyűn, öltözéken, iratokon. A krém kényelmes, függőleges csomagolással rendelkezik. Ennek köszönhetően annak tartalma az aljánál, azaz a nyitott kupakocskánál gyűlik össze, és a szükséges mennyiség kinyeréséhez tökéletesen elegendő egy könnyű nyomás a rugalmas tubusra. Ez a krém kifogyása során is kapóra jön, mert segít elkerülni azt a gyakori problémát, hogy a tubusban „hozzáférhetetlen anyag” maradjon. A krém nem tolakodó, növényi illatú, ami pedig egyben azt jelenti, hogy mind nők, mind férfiak használhatják.

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához