Snail Secret Többfunkciós arckrém csiganyállal
  • Snail Secret Többfunkciós arckrém csiganyállal
  • Snail Secret Többfunkciós arckrém csiganyállal
  • Snail Secret Többfunkciós arckrém csiganyállal
  • Snail Secret Többfunkciós arckrém csiganyállal

Snail Secret Többfunkciós arckrém csiganyállal

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 14601
Elfogyott
12180 Ft
Kiszerelés
50 ml

Összetétel
Aqua, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Snail Secretion Filtrate, Caprylic/CapricTriglyceride, Butyrospermum Parkii Oil, Synthetic Jojoba Oil, Trehalose, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Iodopropynyl Butylcarbamate, Methylisothiazolinone

Share:

NYÚJTSD EL AZ ÉLVEZETET!

A krémek nyúlós textúrája – a magas mucintartalom garanciája

 

snailsecret.jpg

 

 

Némelyik ázsiai szépségszalon egy lélegzetvételnyi szünethez sem jut az ügyfelek rohamától. Ezekben olyan hosszúak a várólisták, hogy hónapokkal későbbre lehet az új, exkluzív szolgáltatásra bejelentkezni, amely a kozmetikai kezelőszerként nem mást ajánl, mint… a csigákat.

A kozmetológusok határozottan állítják, hogy a puhatestűek mirigyei által kiválasztott váladék (a nyálka) elősegíti a regenerálódást, a bőr kisimítását és puhítását, a szárazság és a hámlás kiküszöbölését.

A kozmetikai kezelés során csigák csúsznak-másznak a bőrön, síkos nyomot hagyva maguk után. Öt perc az ehhez hasonló élvezetből nem úszható meg 100 dollár alatt.

A TianDe felkínálja a lehetőséget, hogy a csigák váladékának hatását a szépségszalonokban várakozó sorok elkerülésével tapasztalhassuk meg. A tianDe termékválasztékában megjelent egy új, a „Csigatitok” termékcsalád, amelynek termékei a csigák váladékát tisztított és koncentrált formában – egy szűrlemény, más szóval – a mucin formájában tartalmazzák.

A „Csigatitok” sorozat termékeinek a TianDe katalógusában feltüntetett ára jól észrevehetően eltér a szalonokban végzett csigás kezelések árától: a többfunkciós arckrém csiganyállal, 5 db x 10 ml – 25,50 EUR, a szemkörnyékápoló krém, 5 db x 10 ml – 25,50 EUR, az idom-maszk – 4,20 EUR.

A „Csigatitok” sorozat kozmetikumait kényelmesen használható adagolóval egyedi, 10 ml-es tasakokba csomagolták. A szükséges adagolás csökkentett mennyiségének köszönhetően lehetővé vált a felhasznált tartósítószerek mennyiségének csökkentése: minél kisebb a kozmetikai szer tömege, annál kevesebb tartósítószerre van szükség a termék eltarthatóságához. A légmentesen záró csomagolás és az adagolóeszköz – megbízhatóan gátolja a mikrobák bejutását a szerekbe.

A csiganyál kozmetikai tulajdonságaira kertészek hívták fel a figyelmet, akik rózsabokrokról távolítják el a csigákat, hiszen azok levele – a puhatestűek kedvenc csemegéje. A rózsatermesztők észrevették, hogy a kezükön előforduló horzsolások a szokásosnál gyorsabban begyógyulnak, kézbőrük pedig sokáig megőrzi simaságát és frissességét.

Mindamellett a történelemből tudható, a csigákat még az ókori Görögországban kezdték el kozmetikai célokra használni. Hippokratész a csiga váladékát „fiatalságkivonatnak” nevezte, és őrölt csigákból készített bőrkenőcsöt.

Szerencsére manapság a csiga váladékához „humánus” módszerrel jutnak hozzá, így a csigák sértetlenek maradnak. A csiganyál kinyerése céljából egy körhintaszerű szerkezet alkalmazásával stimulálják a csigák mirigyeit: a puhatestűeket egy speciális, forgó tartályba helyezik. E mutatvány eredménye a váladék fokozott kiválasztása. Ez a csigák természetes reakciója az őket ért stresszre. Hiszen a haslábúak a nyálkát (mucint) nemcsak a helyváltoztatáshoz, hanem sérült páncéljuk és egyéb szerveik helyreállításához is felhasználják.

A csigák regenerálódási képességét annak idején Charles Darwint is megcsodálta, a tudós különösen azon ámult el, hogy e puhatestűek képesek megsérült fejüket is regenerálni

 

snailsecret2.jpg

 

A mucin molekulái kémiai értelemben glikoproteinek (fehérjék + szénhidrátok).
A csigákban található mucin protein összetevői (aminosavak, peptidek) táplálják a bőrt, elősegítik a kötőszövet szintetizálását, aktivizálják a sejtek regenerálódási folyamatait, gátolva ily módon a bőr öregedését.
A mucinban található szacharidok remekül hidratálják a bőrt, növelvén annak a turgornyomását, kisimítják az apróbb ráncokat, valamint antioxidáns védő hatást fejtenek ki.
A mucin mikroszkopikus méretű kefécskéi egy hasznos anyagok keverékébe merülnek bele, amelyek közül:
az allantoin – egy közkedvelt, igen érdekes előélettel rendelkező kozmetikai összetevő. Eredetileg ezt az anyagot a madarak embrionális szöveteiben azonosították (allantois – az embrionális burkok egyikének elnevezése). Később bebizonyították: az allantoin feltalálhatósága a szervezetben nem csupán az embrió megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlenül szükséges, hanem összességében a szövetek növekedéséhez is. Az allantoin felel a sejtek regenerálódásáért, az elhalt sejtek eltávolítása révén puhítja a hámréteget.
a bakteriofágok – a baktériumok elszaporodásának természetes biológiai akadályai, az immunrendszer fegyverként használja fel ezeket a patogén mikroorganizmusokkal szemben. A bakteriofágok nemcsak a csigák nyálkájában vannak jelen, hanem szervezetünk nyálkahártyájában is, hiszen a nyálkahártya – „kapu” a fertőzések számára, amelyet a bakteriofágok „őriznek”.
Ily módon, a mucin biztosítja:
  • A REGENERÁLÓDÁST: elősegíti a sejtek megújulását, küzdelmet folytatva a bőr tökéletlenségeivel
  • A FIATALODÁST: kisimítja az apró ráncokat, meggátolja újak kialakulását, növeli a bőrturgort
  • A BŐR VÉDELMÉT: antioxidánsokat tartalmaz, megelőzi az oxidatív stressz következményeinek megjelenését. erősíti a bőr baktériumokkal szembeni védekező mechanizmusait.

 

 scarckrem.jpg

A csiganyál, a mucin hatása e krémben kiegészül a shea vajjal, az aloe vera kivonattal és a nátrium-hialuronáttal.
A shea vaj bármilyen típusú bőr ideális ápolószere, de jótékony hatása különösen észrevehető az érett és a fáradt bőr esetében. A shea vaj az általa nagy mennyiségben tartalmazott, a bőrrel rokon lipidek révén helyreállítja a felhám „ökoszisztémáját”. Ezek erősítik a lipid védőgátat és a bőr védekezőképességét, visszaadják a sejtek életerejét.
Afrikában a shea vajat szent anyagként tisztelik. A forró kontinens lakóit életük első napjaitól kezdve elkíséri: a csecsemők testét shea vajjal kenik be, hogy megvédjék őket a perzselő naptól.
A shea vaj értékes, és meglehetősen drága kozmetikai komponens. Az afrikai vajfa (vagy karitéfa) 30-50 éves korában fordul termőre. A shea vajat éppen e fa termésének magjából nyerik. Nem nehéz kitalálni, miért nem akar senki karitéfa-ültetvényt létrehozni, a természetben vadon viszont viszonylag kevés található.
Aloe vera kivonat – a bőr éltető vizének forrása. Összetételében olyan biológiailag aktív anyagok (ligninek) találhatók, amelyek a víznél négyszer gyorsabban és mélyebben hatolnak be a bőrbe. Ezen kívül az Aloe vera kivonata tartalmaz vitaminokat, ásványokat, aminosavakat, természetes eredetű antiszeptikumokat (fahéjsavat és szalicilsavat, szaponinokat), amelyek táplálják a bőrt, serkentik az anyagcserét, a regenerálódási folyamatokat és a védekezőképességet.
Az aloé hasznos tulajdonságait a görögök már az i. e. IV. században ismerték. A legenda szerint Arisztotelész azért javasolta Nagy Sándornak, hogy hódítsa meg Szokotra szigetét, hogy az aloéültetvények birtokába kerüljenek. Ezért nevezik gyakran az aloét „a Makedóniai növényének”.
Nátrium-hialuronát – a hialuronsav, a bőr dermális mátrixa természetes komponensének analógiája. A hialuronsav – egy molekuláris „szivacs”, amely egyedülálló mértékben képes megkötni a vizet. Átalakulva géllé a hialuronsav a saját tömegénél ezerszer nagyobb tömegű vizet képes megkötni, ezért is nevezik „az ezer rajongó csillagának”.
Leegyszerűsített hasonlattal élve, a bőr irharétege egy „vízzel töltött rugós matracra” emlékeztet, ahol a „rugók” szerepét a kollagénrostok és az elasztin tölti be, az egész teret e rugós rostok között pedig a hialuronsav által alkotott vizes gél tölti ki.
A hialuronsavnak köszönhetően a bőr telítődik nedvességgel, mikrofelülete kisimul, visszanyeri rugalmasságát.
A hialuronsav nem csupán nedvességgel tölti fel a bőrt, hanem egyben segít is azt hosszú ideig megtartani, meggátolva ily módon a bőr dehidratálódását.
Trehalóz – a hialuronsav növényi megfelelője. A trehalóz sok növényben megtalálható – például a kaktuszokban, valamint a moszatokban és a gombákban. A trehalóznak köszönhetően a növények képesek elviselni a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat és a szárazságot. A trehalóz védi a bőrsejteket a kiszáradástól, megőrzi azok biológiai aktivitását.
A „Többfunkciós arckrém csiganyállal” hatása: a krém aktív hatóanyagai hatékonyan korrigálják a bőrhibákat, egyszersmind megelőzik a bőrsejtek öregedését. A csiganyálka, a mucin sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy az egyszerre fejtse ki hatását a ráncokra, a bőrturgorra és az arc színére, ez által frissességet és ragyogást kölcsönözve a bőrnek. A mélyen ható hidratálás pillanatok alatt növeli a bőr rugalmasságát, a bőr kisimul, és komfortos érzést nyújt – napról-napra intenzíven regenerálódik és megújul, valósággal újjászületik.

 

ALKALMAZÁS:
Gyengéden, körkörös mozdulatokkal vigyen fel kis mennyiségű krémet az arc és a nyak korábban megtisztított bőrére, a szemkörnyék kivételével.

 

snailsecret3.jpg

 

 

Próbáljon ki egy csiganyál tartalmú kozmetikumot: 1. Vigye fel a kozmetikai szert a mutatóujja és középső ujja közötti bőrfelületre! 2. Érintse össze ujjait! Ha az ujjak szétválasztásakor a krém szétnyúlik, vékony fonalat alkotva a két ujj között, akkor valóban jó minőségű, magas csiganyál – mucin – tartalmú termékről van szó.

Jó hír: a magas mucintartalmú kozmetikai szerek a bőrön könnyen szétkenhetők, használatuk rendkívül gazdaságos.

 

 

snailsecret4.jpg

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához