City Style Szatén rúzs 08
  • City Style Szatén rúzs 08
  • City Style Szatén rúzs 08
  • City Style Szatén rúzs 08
  • City Style Szatén rúzs 08

City Style Szatén rúzs 08

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 80409/08
Elfogyott
3780 Ft
Kiszerelés
3,8 g

Összetétel
Ceresin, Beeswax, Cyclohexasiloxane, Microcrystalline Wax, Diisostearyl Malate, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Paraffinum Liquidum, Cyclopentasiloxane, Kaolin, Mica, Tocopheryl Acetate, Synthetic Fluorphlogopite, Phenoxyethanol, Parfum, Alumina, Tin Oxide, Coumarin, Benzyl Salicylate, +/– CI 77891, CI 77491, CI77492, CI 15850, CI 77499, CI 45410.

Share:

Az én rúzsom – az én megnyilvánulásom!

 

 

 

csruzs.jpg

 

Amikor megpillantasz egy nőt ragyogóan vörös, tökéletesen kifestett ajkakkal és makulátlan sminkkel, rögtön rájössz – egy bátor és tündöklően szívtipró hölgy áll előtted.

A mélysötét és borvörös színárnyalatok ugyancsak képesek árulkodni azok viselőjéről.

A szürke, khaki, narancsszín tónusok – a kreativitást és a dolgok elintézéséhez való egyedi hozzáállást tükrözik.

A nude típusúak – arra utalnak, mennyire fontos egy hölgy számára a harmónia.

Egyszerűen szólva, manapság az ajakrúzs – az önkifejezés, az imázs gyors megvált

 

csruzs2.jpg

 

Mindkét ajakrúzs, a „Szatén” és a „Csillogás” is egy ápoló formula alapján készült. A termékcsalád kínálatába összesen 14-féle színárnyalat tartozik, egyenként hét mindkét rúzsváltozatra.

 

csruzs3.jpg

 

A csillogó ajakrúzs kínálata hétféle színárnyalatot ölel fel, ezek mindegyike kíméletes ápolást és enyhe csillogást kölcsönöz ajkaidnak.

 

csruzs4.jpg

 

 

A szatén ajakrúzs kínálata ugyancsak hétféle színárnyalatból áll. Nemesen fennkölt, szaténszerű befejezést biztosít.

 

tiande-city-style-ajakruzsok-05.jpg

 

Szkvalán – a szkvalén hidrogénezett formája, amelyben az jobban ellenáll az oxidációnak a levegővel történő érintkezés során. Maga a szkvalén egy antioxidánsokban gazdag emolliens (lágyító). Rendkívül erős regeneráló hatással rendelkezik, megszünteti a kiszáradást és a hámlást. Meggátolja a sejtek nedvességvesztését. A színes pigmenteket tartalmazó kozmetikumokban a pigment tartósságáért felel.

E-vitamin – természetes antioxidáns és a szépség vitaminja, elősegíti a sejtek regenerálódását és megújulását. Felveszi a küzdelmet a szabad gyökök – az öregedés alapvető okai ellen. Megbízható módon védi az ajkak bőrét az ártalmas külső hatásokkal szemben.

Az ajakrúzs összetétele háromféle viaszt tartalmaz.

Cerezin – az ásványi olaj egyik módosulat, az ozokerit (földviasz) feldolgozása eredményeként nyerik ki. Ez az összetevő egy puhító szer, amelyet a kozmetikumok összetételéhez az adott kozmetikumnak a bőrfelületen történő jobb elosztása érdekében adnak hozzá. Egy összetételében emollienseket (lágyító, puhító szereket) tartalmazó termék gyorsabban szívódik fel, valamint a simaság és bársonyosság érzetét kölcsönzi a bőrnek. Amellett az emolliensek védik a bőrt a külső hatásoktól és megőrzik annak nedvességtartalmát. Ugyancsak az emolliensekhez tartozik a méhviasz és a mikrokristályos viasz.

A méhviasz – Az ajkak bőrének táplálásához, az ajakbőr állapotának javításához elengedhetetlenül szükséges A-vitaminban gazdag. Mivel az ajkak bőre gyakorlatilag nem tartalmaz faggyúmirigyeket, a hideg, téli időszakban védtelen. A méhviasz igen lassan szívódik be a bőrbe, felhordása után azon egy rendkívül vékony, a bőr dehidratálódási folyamatát lassító védőhártyát képez, ily módon megelőzi annak öregedését. A kozmetikai szerek összetételében található viasz simává, rugalmassá és zsengévé varázsolja a bőrt.

A mikrokristályos viasz – mint ahogy minden más viasz, ez a viasztípus is sűríti a kozmetikai szerek zsírtartalmát és biztosítja az emulzió stabilitását, meggátolván annak szétesését és zsíros frakciókra. A viaszok megelőzik az ajakceruza vagy stift formában kialakított kozmetikai termékek törékenységét. Egyébként pedig, a viasz a viasz biztosítja a rúzs fizikai értelemben vett tartósságát.

Az ajakrúzs összetételében megtalálható a kaolin – ez egy természetes agyag, amelyet a felfedezési helyének tiszteletére neveznek így. Könnyeddé teszi a textúrát, elősegíti a rúzs könnyű felhordását és síkosságát, tartóssá teszi az ajkak sminkjét.

 

csruzs6.jpg

 

 

A „City Style” termékcsaládhoz tartozó mindkét rúzs könnyen felhordható, nem kenődik el és folyik el az ajkak vonalán túl. Ráadásul könnyen megfogható és nem tolakodóan agresszív illattal rendelkeznek.

A szín nagyszerűen tartós, ugyanakkor a rúzs egy törlőkendővel vagy egy sminklemosó szerrel könnyen eltávolítható.

A divatosan csillogó és mély színárnyalatok révén a dúsabb ajkak hatása alakítható ki. A trendi nude színárnyalatok ugyancsak képesek a dúsabb ajkak látszatát kialakítani.

A „City Style” termékcsaládba tartozó bármely ajakrúzs:

– kinézetednek egyéniséget, sikket és ragyogást kölcsönöz

– korrigálja az ajkak formáját

– látványosan növeli a dús ajkak méretét

– látványosan megemeli a szájszéleket.

 

csruzs7.jpg

 

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához