Pro Visage Szem- és szemöldökceruza, barna

Pro Visage Szem- és szemöldökceruza, barna

5.00 ( 1 szavazat )
Cikkszám : 80919/02
5 Raktáron
3150 Ft
Kiszerelés
1 db

Share:

Vonalvezetés és határozott vonalak – hozd létre a tetszőleges sminket!

 

 

 

szemszemoldok.jpg

 

Az avantgárd, illetve a „grunge” stílusú smink kialakításában egyetlen termék segít – a barna vagy szürke tónusú „PRO VISAGE” szemceruza.

 

szemszemoldok2.jpg

 

 

A ceruza kiválóan alkalmas a füstszerű smink kialakítására, a végén található szivacs applikátornak köszönhetően remekül satírozza el a szert a bőrön. Ugyancsak e sminktípushoz szükséges a puha béllel rendelkező ceruza, pontosan ez biztosítja a könnyed árnyékolást és változtatja füstszerűvé a határozott vonalakat.

Amellett a ceruza segítségével a tekintet látható módon mélyebbé varázsolható. Épp erre alkalmas a nem túlzottan kihegyezett, sötétebb tónusú szemceruza. A szemöldökök kontúrjának megdolgozása érdekében színezzétek be a ceruzával a felső szemhéj szempilláinak tövét, valamint a kötőszövetet!

Még a szemek formája is alakítható. De érdemes számolni azzal is, hogy a különbség nem lesz túlzott. Hogy szemünk kerekebb hatást keltsen, enyhén vastagítsátok meg a felső szemhéjnak a szem közepe felé irányuló kihúzását. Hogy a szem inkább keskenyen széthúzottabb legyen – A vonalat vastagabban kell meghúzni a külső szemzugnál. Ahhoz pedig, hogy a szem úgymond macskaszerű legyen, húzzátok ki a belső és a külső szemzugot, mintegy széthúzván azokat.

A kényelmes, automatikus szemceruzát még a kezdő sminkelők is nagyra értékelik. A bele puha és jól siklik a bőrön, a ceruza nagyszerűen kitolható és rögzíthető. Valamint rendelkezik egy satírozó szivaccsal, amely lehetővé teszi a füstszerű hatás létrehozását, amennyiben éppen arra van szükség.

 

szemszemoldok3.jpg

 

Még ha egyáltalán nem sminkeltük is ki arcunkat, a szemöldökceruza képes tekintetünket kifejezővé és nyílttá varázsolni. Segítségével szemöldökünknek megfelelő és határozott vonalat kölcsönözhetünk, valamint látványosan „kitárhatjuk” a szűk hatású szemeket. A jól megválasztott szemöldökceruza segít választékosan szép ívet kölcsönözni a szemöldöknek, színt kölcsönözni a fakult, a túlságosan világos vagy nem eléggé kifejező szemöldök számára.

A „PRO VISAGE” szemöldök és szemceruza puha béllel rendelkezik, könnyen árnyékolható, a kiszáradást megelőző, kiváló tokkal van ellátva.

A „PRO VISAGE” szemöldök és szemceruza formulájának összetétele kandelillaviaszt tartalmaz, amely segít rögzíteni a rakoncátlan, kemény szőrszálakat. A ceruza összetételében található viasz ugyancsak lehetővé teszi, hogy a kívánatos formátumúra alakítsuk a szemöldököt, biztosítva a szőrszálak egy irányba történő berakását. A kandelillaviasz egy „zöld” termék, amellett antiszeptikus hatású.

A ceruza összetételének formulája ugyancsak tartalmaz E-vitamint (tokoferolt). Ez védi a bőrt, táplálja a szőrszálakat, megelőzi azok kihullását.

A „PRO VISAGE” szemöldök és szemceruza kétféle természetes színárnyalatban hozzáférhető: A többféle szí kombinációja olyan, hogy bárki bármilyen színtípusú bőrrel megválaszthatja a számára megfelelő színárnyalatot.

Nem tartalmaz ásványi olajokat, parabéneket.

 

szemszemoldok4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
5.00
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
5.00
Milyen a termék
5.00

Felhasználói tapasztalatok

5.00

Murányi Gáborné

Kipóbáltam, és nagyon megszerettem, végre nem kell hegyezni! Kitolható puha bele van, amivel könnyen lehet sminkelni a szemét és a szemöldököt akár vékony vagy vastagabb vonallal. Praktikus a másik végén lévő kis árnyékoló szivacs is, amivel satírozni lehet.

Bejelentkezés tapasztalat irásához