Szemöldökszappan
  • Szemöldökszappan
  • Szemöldökszappan
  • Szemöldökszappan
  • Szemöldökszappan

Szemöldökszappan

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 80142
5 Raktáron
Ár: 3570 Ft 2860 Ft
Kedvezmény: 20 % -os
Kiszerelés
1 db fixáló + kefe

Összetétel
Sucrose, Sorbitol, Aqua, Hydrogenated Coconut Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Stearate, Sodium Hydroxide, Parfum, PPG-26-Buteth-26, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Cinnamyl Alcohol, Limonene, Cl 17200, Cl 19140

Share:

Hosszú távú "formázás" laminálás hatására

 

 szemoldok.jpg

 

Ha azt képzelnétek, hogy a szemöldök számára használatos szappan manapság jelent meg a laza kezű bloggereknek vagy az arculattervező sminkeseknek köszönhetően, hát mélységesen tévedtek! Hiszen a szappan, mint a szemöldök fixálására hivatott eszköz alkalmazásának története jócskán visszanyúlik a közösségi oldalak és a hozzájuk kapcsolódó személyiségek, üdvöskék megjelenése előtti időkre.

A színművészek és a filmszereplők már a XX. sz. elején kitanulták a közönséges glicerinalapú szappan alkalmazásának minden csínját-bínját, hogy simára fésüljék szemöldöküket, majd tömör sminkréteggel fedjék be azt és teljesen új szemöldököt alakítsanak ki – az adott szerepnek megfelelően.

Manapság a szappant nem annyira a szemöldök elfedésére, eltakarására kezdték el használni, hanem annak berakására. A szemöldök szappannal történő berakása nagyon hasonlít annak házi körülmények között végzett laminálási folyamatához. Nyilvánvaló, hogy a szappan összetétele jelentős mértékben különbözik a korabeli glicerinalapú szappan összetételétől, mindazonáltal a felhasználás, az alkalmazás elve ugyanaz, mint korábban.

A napjainkban használatos kézmosó szappannal összehasonlítva a szemöldökre használt szappan mind hasonló, mind eltérő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Maga, a termék elnevezésében szereplő „szappan” szó külső megjelenési formájában és összetételében e kozmetikum hasonlóságát tükrözi az összes, kézmosásra használt szappandarabkára jellemző tulajdonságokkal. Ezeknek alapja azonos –ez pedig a víz, a glicerin és a habképző összetevő.

Ezen túlmenően a mi szemöldökszappanunk összetétele kókuszolajat, szacharózt (nádcukrot) és kondicionálót tartalmaz. E komponensek meggátolják, hogy a megszáradás után fehéres lerakodás maradjon a felületen, valamint biztosítják a szőrszálacskák ápolását (hidratálását és tápanyagellátását).

Egyébként pedig, ellentétben a szokványos szappanokkal, ebben a szerben nem találhatók olyan összetevők, amelyek képesek lennének lemosni a színeket a befestett szőrszálacskákról.

A kézmosószappan lúgos kémhatású, kisebb koncentrációban tartalmaz hidratáló komponenseket. Ha egy ilyen szert túl hosszú időn át fent hagyunk a bőrön, az szárazságot és bőrirritációt válthat ki. Ezért kell speciális, különleges szemöldökszappant használni.

 

szemoldok2.jpg

 

 

Mennyiben jobb a szemöldökszappan a szokványos géleknél és szemkihúzóknál? Itt két teljesen különböző, teljesen más hatást eredményező termékről van szó. A szemöldökszappan megbízhatóbb fixálást biztosít, használata olyan eredménnyel jár, amely inkább hasonlítható a szemöldök laminálásától vagy hosszú ideig tartó pakolásától várható hatáshoz.

A szemöldökszappan valósággal „odaragasztja” a szőrszálacskákat pontosan arra a helyre, ahol tartósan látni szeretnétek azokat. Segítségével a szemöldök bármilyen alakúra, akár a legrafináltabb formájúra is alakítható lesz.

Például, ha figyelemmel követitek a mai trendeket, akkor természetesen tudjátok, hogy manapság a kisfiúsan tömör, felfelé fésült szemöldök a divatos. Meglehetősen könnyű ilyen szemöldököt kialakítani. A szappan segítségével fésüljétek felfelé a szőrszálakat, a homlok vonalára merőleges irányba – úgy, hogy azok felfelé ágaskodjanak, majd hagyjatok egy kis időt a fixálásra!

 

szemolodok3.jpg

 

 

A szépségipar a szemöldöklaminálás számtalan módját képes ajánlani, de minek időt pazarolni „éppen annak” a szépségszalonnak a megkeresésére, amelyik nem árt szemöldökötöknek és nem tesz benneteket a divat áldozatává, ha a lamináló hatás egy egyszerű, otthoni körülmények között elvégezhető eljárással elérhető?

Miként végezhető el a szemöldöklaminálás otthoni körülmények között a szemöldökszappan segítségével?

 

szemoldok4.jpg

 

Ha szemöldökötöket ki akarjátok hangsúlyozni – a szőrszálakat a lehető legnagyobb mértékben fésüljétek felfelé! A szemöldök megfelelően széles lesz és divatos hatás jön létre!

Amennyiben a természetes hatást részesítitek előnyben – csak simítsátok le a szőrszálakat növekedésük irányába! A még jobb fixálás elérése érdekében közvetlenül a szer felhordása után ujjaitokkal pár másodpercig nyomjátok le a szőrszálakat!

Ne feledjétek: amíg a szappan meg nem dermed, módosíthatjátok a formát, a szernek a szőrszálakon történő fixálódását követően nehéz módosítani a formát vagy azon bármit javítani. A szemöldökök „szappanos” sminkje bármely szokványos módon eltávolítható, legyen az akár lemosóhab vagy-gél, micellás víz, hidrofil olaj vagy más egyéb szer.

Kellemes bónusz a szer gazdasásgos felhasználhatósága és az, hogy szemöldökszappanotok hosszú ideig tárolható az eredeti csomagolásban és nem szárad ki.

 

szemolodok4.jpg

 

És természetesen mindazoknak, akik szeretnék követni a divattrendeket és ápolt szemöldököt szeretnének maguknak! Amúgy általában, a szemöldökszappan a rakoncátlan és bozontos szemöldökkel rendelkező lányok számára valóságos főnyeremény. Az ilyen szemöldököt olykor sem a viasz, sem a szemöldökgél, sem a vízálló szemöldökkihúzó nem képes megszelídíteni.

A vékony szemöldökű lányoknak a szappan segít megteremteni a sűrűség hatását. Előzetesen kihúzván és árnyékolva a szükséges területet, egyszerűen fedjétek be a szappannal szemöldökötöket!

Nem javasoljuk a szappan használatát a teljesen kiszedett és tartós sminkkel megrajzolt szemöldökkel rendelkező lányoknak, azoknak, akiknek szemöldöke rendkívül vékony és ritka, valamint a túlságosan érzékeny bőrű emberek számára.

Mindenki másnak javasoljuk, hogy kövesse bátran vágyait és ne féljen kísérletezni sminkjével!

 

szemolodok5.jpg

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához