Szerves moszatok” hidrogél maszk a szemkörnyékre

Szerves moszatok” hidrogél maszk a szemkörnyékre

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 50115
19 Raktáron
Ár: 1680 Ft 1260 Ft
Kedvezmény: 25 % -os
Share:

A szerves moszatokat tartalmazó maszkok segítenek leküzdeni a szemek alatti puffadtságot.... 

A szerves moszatokat tartalmazó maszkok segítenek leküzdeni a szemek alatti puffadtságot, kisimítják a szarkalábakat és visszaadják tekintetek frissességét.

A statisztikák szerint 25 éves koruk után a nők csaknem 80 %-a elégedetlen a külsejével felkelés után..! S az elégedetlenség legfőbb oka – a táskás szemek és a

szemek alatti püffedtség, amelyek automatikusan öregítenek és fáradt kinézetet kölcsönöznek. Szeretnétek, hagy a reggel azon nyomban csodálatosan nézzetek ki és kiváló legyen a hangulatotok? Próbáljátok ki a TianDe újdonságait – a hidrogél maszkokat a szemkörnyéki bőrre!

A hidrogél maszk kegyesít magában egy sor fontos tulajdonságot: a krémek, a maszkok és pakolások által nyújtott lehetőségeket, a lokális alkalmazás képességét, az azonnal kifejtett hatást. A maszkok rendeltetése a szemkörnyéki bőr szupergyors hatékonyságú ápolása és a hidrogél (egyfajta, a hasznos hatóanyagok tömegét tartalmazó „koncentrált zselé”) megformázott darabkáiból állnak, amelyek 15 percre kerülnek felhordásra a szemek alá.

Csak folytassátok megszokott tevékenységeteket, a maszkok abban nem fognak zavarni – megbízhatóan tapadnak és garantálják a gyors eredményt.

– Használjátok közvetlenül a reggeli arctisztítás után – töltsétek fel tekinteteteket az egész napra szóló frissességgel!

– Használjátok bármikor a nap során – a maszkok azonnal megszüntetik a fáradtságérzetet, még a fontos események kezdete előtt..!

 

Szerves moszatokat tartalmazó hidrogél maszk: a tengerek mélyéről származó teljesértékű ápolás!

A szerves moszatokat tartalmazó hidrogél maszk segít kifeszíteni a szemkörnyék zsenge bőrét és azt rugalmasabbá varázsolja. Aktív összetevőinek köszönhetően a maszk néhány perc alatt átalakítja tekinteteteket.

Biztos emlékeztek rá, hogy a szemkörnyéki bőr különleges gondoskodást igényel, s az arcbőrötök hidratálására szolgáló szokványos krémek e bőrfelületre nem alkalmazhatók. A szemkörnyéki bőr igen gondos ápolást igényel. Ha annak nem viseljük gondját megfelelő módon, szemünk körül igen gyorsan megjelennek a ráncok, a püffedtség és az egyéb kellemetlenségek. A kozmetológusok pontosan ezért dolgoznak folyamatosan az adott bőrfelület ápolásáról gondoskodó szerek tökéletesítésén. 

Aktív összetételüknek köszönhetően a maszkok mindjárt több irányba is kifejtik hatásukat:

– csökkentik a szemek alatti püffedtséget. Amikor jelentkezik a duzzadt szemhéj és a fáradt kinézet 

– hidratálnak, feszesítik a szemkörnyéki bőrt. Mélyen behatolva a bőrbe az aktív hatóanyagok feltöltik azt nedvességgel és tápláló anyagokkal;

– elősegítik a mimikai ráncok kisimulását. Minden egyes alkalommal, amikor mosolyogtok, a szemek sarkából a ráncok finom hálója fut szét? A hidrogél maszkok ezeket kevésbé észrevehetővé teszik.

 

 

A maszkok összetételében található „Szerves moszatok”:

Annak érdekében, hogy szemetek mindig fiatalosan ragyogjon és ne árulkodjon életkorotokról, a szemkörnyéki bőr számára kifejlesztett hidrogél maszkok előállítása során a TianDe a leghatékonyabb összetevőket használta fel!

Az ír vörösmoszat (amelyet vörös mohának is neveznek) – valóságos fiatalító elixír! A kozmetológus szakemberek körében az ír moha elnyerte a növényi eredetű „szilikon” megtisztelő reputációját: feszesen rátapad a bőr felszínére és megbízhatóan védi a bőrt a dehidratálódástól és a környezeti hatásoktól.

Miután az ír moszat az óceánban fejlődik ki, képes nagy mennyiségben beépíteni magába a bőrt a legfontosabb elemekkel feltöltő ásványokat és tápanyagokat. Például karragént tartalmaz – amely a kalcium, a magnézium, a nátrium és a jód gazdag forrása. Az ír vörösmoszat ugyancsak gazdag cinkben, foszforban, vasban, valamint B-vitaminokban, különösen a kolinban. A természet e moszatot rendkívül széleskörű hatással ruházta fel:

  • fiatalító, antioxidáns hatású. Alkalmazását követően arginint és citrullint szabadít fel, amelyek a kollagén és egyéb strukturális fehérjék bioszintézise szempontjából nélkülözhetetlen aminosavak;
  • erősíti a bőr energetikai anyagcseréjét, serkenti sejtek növekedését és erősíti a természetes helyi immunitást;
  • gyulladásgátló és a vizenyősödést gátló szerként funkcionál. Nyugtatja a bőrt és javítja a mikrokeringést.
  • ásványosító hatást fejt ki – fenntartja a bőr magas kalciumtartalmát, amely elengedhetetlen az öregedésre utaló jegyek megjelenésének megakadályozásához.

A mozuku barnamoszat – a bőrre igen erős fiatalító hatást kifejtő fukoidán forrása. Elősegíti a bőrsejtek regenerálódását és aktivizálja a bőr természetes regenerálódó képességét.

Az elvégzett számos kísérlet során bizonyítást nyert, hogy a fukoidán hidratáló hatása felülmúlja a hialuronsav – a számos kozmetikai szer összetételében megtalálható, széleskörűen ismert hidratáló komponens ez irányú képességét. Közismert, hogy a fukoidán védi a bőrt a nap ultraibolya sugarainak hatásától, valamint fékezi a napsugárzás hatásának már kitett bőrben a melanin képződését. Ezen túlmenően a fukoidán gyulladásgátló hatással is rendelkezik.

A hidrolizált kollagén serkenti a felhám kollagén rostszálainak regenerálódását, tömörebbé és rugalmasabbá varázsolja a bőrt, erősíti annak turgornyomását, a bőrön egy hártyát képez, amely védi azt a nedvességvesztéstől. A kukoricaglutén által tartalmazott aminosavak – a metionin, a lizin és a treonin. A metionin ként tartalmaz – a keratin elengedhetetlen összetevőjét –, valamint egy pótolhatatlan aminosav, amelyet a szervezet nem képes önmaga előállítani, ily módon abba kizárólag a táplálékkal és a táplálékkiegészítőkkel vihető be. Ez az aminosav – a kollagén építőanyaga. Az allantoint először madarak embrionális szöveteiben mutatták ki („allantoisz” – az embrionális burkok egyikének neve), amelyekben ez az anyag befolyásolja döntő mértékben az embrió kialakulását és a szövetek növekedését. A kozmetikumok összetevőjeként az allantoin regeneráló hatást fejt ki, puhítja és nyugtatja a bőrt, védelmet nyújt számára a külső tényezők ártalmas hatásaival szemben.

 

Te is szeretsz időnként étterembe járni, hogy finomságokkal kényeztesd magad? Bőrünk ugyanúgy igényli a különleges, kiegészítő táplálékot, s ezt a kozmetikai maszkok tudják biztosítani számára.

A maszkok – sajátos étterem a bőr számára, s ennek az étteremnek a látogatása 35 év fölött az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy arcunk szépségét és fiatalságát megőrizhessük. A Collagen Active sorozat étlapján az érett bőr számára tökéletes kollagénes maszkok szerepelnek. Ezeket otthon képtelenség lenne elkészíteni…

Alkalmazás

Helyezzük rá a két szemmaszkot a gondosan letisztított szemkörnyéki bőrre! 15-20 perc múltán távolítsuk el,és töröljük le a bőrfelületet! Használata heti egy-két alkalommal ajánlott.

Minden bőrtípusra használható, 25 év fölött ajánlott.

 

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához