Freshclick Szupervékony tisztasági betét ezüsttel
  • Freshclick Szupervékony tisztasági betét ezüsttel
  • Freshclick Szupervékony tisztasági betét ezüsttel
  • Freshclick Szupervékony tisztasági betét ezüsttel
  • Freshclick Szupervékony tisztasági betét ezüsttel

Freshclick Szupervékony tisztasági betét ezüsttel

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 67007
20 Raktáron
2480 Ft
Kiszerelés
20 db

Összetétel
Cellulose, Gossypium Herbaceum, Polyethylene, Paper, Anionic Chip, Cotton/Colloidal Silver, Gum

Share:

FreshClick” Szupervékony tisztasági betét –

a ti magabiztosságotok!

 

67007-tiande-freshclick-szupervekony-tisztasagi-betet-anionnal-es-ezusttel-01.jpg

 

A betétek – a TianDe termékválasztékának legendás termékei! Mint már tudjuk, ezek legfőbb előnye abban rejlik, hogy a nőt védik, nem pedig csupán a fehérneműt. Nem egy pusztán higiéniai célzatú termékről van szó, hanem egy olyan hatékony segédeszközről, amely temérdek hasznos tulajdonsággal rendelkezik.

Szupervékony tisztasági betét ezüsttel – a szupervékony tisztasági betétet ezüsttartalmú betéttel! Az biztonságérzetet ad számotokra bármely szituációban.

A tisztasági betét ezüsttel nem csupán abban segít, hogy komfortosan és magabiztosan érezhessétek magatokat, hanem mindamellett hatékonyan gondoskodik a női egészségről is.

 

 

67007-tiande-freshclick-szupervekony-tisztasagi-betet-anionnal-es-ezusttel-02.jpg

 

 

Az „FreshClick” termékcsaládhoz tartozó tisztasági betét ezüsttel komfort- és biztonságérzetet ad számotokra bármely szituációban! Ideális módon követi a női test hajlékonyságát, és még fokozottan aktív tevékenység során sem zavaró – sportolhattok nap mint nap, élhetitek normális életeteket, találkozhattok ismerősöteikkel, a betét ott marad a helyén. Kompakt mérete folytán bármilyen típusú bugyihoz használható.

A cellulózból – egy természetes, nem szövetalapú anyagból előállított felső rétege elősegíti a bőrlégzést, és nem alakítja ki a dunszthatást. Amit az egész nap folyamán tapasztaltok, az mindössze a puhaság és a komfortérzés.

A frissesség – ez az, amit olykor annyira hiányolunk egy hosszú nap során. Az ezüstionok jótékony hatást fejtenek ki a nemiszervek nyálkahártyájára, ezáltal biztosítva hihetetlen komfortérzetet. Az antibakteriális tulajdonsággal rendelkező betét a kellemetlen szag, a viszketés és a gyulladások megjelenésének okát küszöböli ki.

 

67007-tiande-freshclick-szupervekony-tisztasagi-betet-anionnal-es-ezusttel-03.jpg

 

 

Az ezüst – az egyik legerősebb természetes eredetű antibakteriális hatású anyag. Egy érdekes tény: egy liter vízben kétbillió milligramm ezüst elegendő a kórokozó mikrobák megsemmisítéséhez!

Az Egyesült Államokban elvégeztek egy kísérletet: egy piszkos vízzel teli (4,5 literes), magas kólibaktérium szennyezettséggel (7.000 baktérium egy milliliternyi vízben) rendelkező tartályban három órára ezüst elektródákat helyeztek el. Az összes kólibaktérium elpusztult.

Az „FreshClick” termékcsaládba tartozó tisztasági betétek előállítása során alkalmazott ezüst a gyógyszernek nem minősülő baktericid anyagok kategóriájába tartozik. Az ezüst képes rövid idő alatt megsemmisíteni a baktériumokat, meggátolván azok képességét a szaporodásra. A betétek biztosítják a hosszan tartó antibakteriális hatást, s ily módon megakadályozzák a fertőzések kialakulását.

 

67007-tiande-freshclick-szupervekony-tisztasagi-betet-anionnal-es-ezusttel-04.jpg

 

A szupervékony tisztasági betét ezüsttel nagyszerűen ki fogja egészíteni az „FreshClick” termékcsaládhoz tartozó, már megkedvelt intim ápoló gélt. Együtt alkalmazva e szerek gondoskodni fognak női egészségetekről és biztosítják a mindennapos bikini-komfortérzést.

A lányok sokan úgy vélik, hogy az intim ápoló gél – felesleges pénzkidobás, s boldogulnak a szokványos tusoló gél használatával is. Ne kövessétek el ezt a hibát! Nőgyógyászok állítják, hogy a legérzékenyebb területek ily módon történő elhanyagolása igen könnyen eredményezheti a mikroflórával kapcsolatos problémák kialakulását. Testünk ezen területein különösen fontos a megfelelő pH-érték fenntartása. Amennyiben tisztálkodáshoz szokványos szappant használtok, a sav-bázis egyensúly könnyen elmozdulhat a lúgosabb irányba (holott az alkalmazott szereknek e zónában inkább savasoknak kellene lenniük), a törékeny mikroflóra pedig kiszolgáltatottá válik a baktériumok hatásának.

A „Fresh Click” termékcsaládhoz tartozó Finoman ápoló gél prebiotikummal fenntartja az intim zóna természetes mikroflóráját, elősegíti az irritáció és a szárazság csökkenését. A finoman gyengéd gél krémszerű konzisztenciával és kellemes illattal rendelkezik!

A gél aktív összetevői:

– ápolják a mikroflórát, megsemmisítik a kórokozó mikroorganizmusokat és támogatják a hasznos baktériumok élettevékenységét;

– erősítik a bőr helyi immunitását és helyreállítják a bőr védőgát funkcióját, amely meggátolja a nedvességvesztést és a külső környezetből származó ártalmas anyagok bőrre kerülését, azaz megelőzi az irritáció, a gyulladások, a bőrpír és a dehidratálódás megjelenését;

– gyulladásgátló és sebbegyógyító tulajdonsággal rendelkeznek. Az irritációt, a szárazságot vagy a viszketést kiválthatja a szintetikus anyagokból álló ruhák viselése, az alapvető higiéniai követelmények elhanyagolása, vagy akár a nem megfelelő méretű fehérnemű viselése. A szer összetételéhez tartozó hidratáló és begyógyító komponensnek köszönhetően mindezeket a kellemetlenségeket el lehet felejteni.

 

 

67007-tiande-freshclick-szupervekony-tisztasagi-betet-anionnal-es-ezusttel-05.jpg

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához