Tápláló sampon ginzeng gyökérrel

Tápláló sampon ginzeng gyökérrel

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 20102
1 Raktáron
5840 Ft
Kiszerelés
450 ml

Share:

 

Megújító ápolás a szép és erős hajért!

 

Ahhoz, hogy a fejbőr állapotát helyreállítsuk, feltétlenül szükséges helyreállítani annak hidrolipid-, valamint vízháztartásának egyensúlyát. Egy ilyen probléma esetén tilos agresszív, korpásodás elleni samponokat, cinket tartalmazó szereket használni, vagy olyanokat, amelyek formulájának alapját az enyhén szárító komponensek képezik. Az efféle kezeléstől a fejbőr csak még szárazabbá válik és erősebb irritációnak lesz kitéve. Mély karcolások és apró repedések keletkeznek rajta, amelyek lehetővé teszik, hogy a baktériumok szabadon bejussanak a bőr irharétegének mélyebb rétegeibe. A helytelen ápolás következménye lehet a korpa megjelenése és a hajhullás.

A fejbőr fokozott érzékenységének oka lehet a dehidratálódás, a frizura alakítása során keletkező mechanikus-, vagy hőhatás okozta sérülések, a hajfestés következtében fellépő allergiás vagy kémiai hátterű reakciók, az időjárás szélsőséges változásai, a vitaminhiány, a napsütés hatása és egyéb káros hatású tényezők.

Mi a Szépség és egészség cégénél biztosak vagyunk abban, hogy nincsenek megoldhatatlan feladatok. A társaság szakemberei a legendás ginzeng felhasználásával kifejlesztettek egy sampont, amely rövid idő alatt képes megújítani a száraz, érzékeny fejbőrt, valamint teljes erővel beindítani a haj regenerálódását! A formula kialakításánál a Kelet évszázadok során bevizsgált titkait vették alapul.

A maximálisan lágy formula kíméletesen tisztít, miközben nem szárítja ki még a fokozottan érzékeny, hámlásra hajlamos fejbőrt sem. A fej bőre egészséges kinézetűvé válik, a növekvő hajszálak erősek és strapabírók lesznek.

 

28812-tiande-eco-de-viva-regeneralo-sampon-ginzeng-gyokerrel-01.png

 

A regeneráló sampon ginzenggyökérrel – maximálisan lágy formula, természetes eredetű felületaktív anyagok felhasználásával. Igen kíméletesen (ugyanakkor hatékonyan) tisztít, miközben még a fokozottan érzékeny fejbőrt sem szárítja ki, vagyis alkalmas a gyakori használatra.

Kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően a regeneráló sampon:

– csökkenti az érzékeny fejbőr irritáltságát és viszketését;

– csökkenti a fejbőr nedvességvesztését;

– intenzíven táplálja a hajszálakat;

– elősegíti a hajszálak növekedését és megerősödését;

– teljes hosszukban segít helyreállítani a hajszálak sérült szerkezetét;

– egészséges csillogást ad a hajnak, puhává és könnyen kezelhetővé varázsolva azt;

A szer ideális az erősen sérült, meggyengült és festett haj ápolására.

 

28812-tiande-eco-de-viva-regeneralo-sampon-ginzeng-gyokerrel-02.png

 

A kínai bölcsesség így hangzik: „Az erdei állatok királya – a tigris, a tengeri állatok királya – a sárkány, az erdei növények királya pedig – a ginzeng”.

S valóban, a ginzeng gyökerét Kínában nagyra értékelik, a gyógyászatban pedig a legnépszerűbb aktív összetevőként alkalmazzák. Energiaserkentő, az életerőt megújító és a fiatalságot meghosszabbító képessége miatt Indiában és Kínában a ginzenget az „élet gyökerének” nevezték el.

S mi pontosan ennek az értékes összetevőnek felhasználásával fejlesztettük ki a regeneráló sampont. A sampon összetételében található, a ginzeng gyökeréből készült igen aktív kivonat táplálja a hajszálakat, elősegíti azok növekedését, megerősödését és regenerálódását. Képes helyreállítani a fejbőr és a hajszálak biológiai egyensúlyát, valamint erősíteni a hajhagymákat.

Minden egyes flakonban – egy valódi ginzenggyökér található.

A sampon összetétele a fejbőrt és a hajat kíméletesen ápoló, hatékonyan puhító és nyugtató komponenseket tartalmaz.

 

28812-tiande-eco-de-viva-regeneralo-sampon-ginzeng-gyokerrel-03.png

 

Az eredmény: egészséges és rugalmas hajszálak, erős hajhagymákkal. Naponta használható!

A sampon akkor fejti ki optimális hatását, ha azt a ginzenggyökér-kivonatot tartalmazó hajbalzsammal együtt rendszeresen használjuk.

Alkalmazása: Vigyünk fel egy kis mennyiséget a nedves hajra, egyenletesen oszlassuk el a haj teljes hosszában, masszírozzuk be 2-3 percig, majd meleg vízzel öblítsük le. Szükség esetén ismételjük.

 

Kép2.jpg

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához