Természetes alunit és zsálya testdezodor spray

Természetes alunit és zsálya testdezodor spray

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 30115
10 Raktáron
5420 Ft
Kiszerelés
100 ml

Share:

„Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray - Védelem az érzékeny bőrnek... 

„Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray - Védelem az érzékeny bőrnek

Nem okoz zavart a verejtékmirigyek működésében.

Aktív formulája segít megakadályozni a bőrirritációt és nyugtatja az érzékeny bőrt.

Alkalmazható szőrtelenítés után, nyugtatja és ápolja a bőrt.

Nem tömíti el a pórusokat, nem akadályozza a méreganyagok kiválasztódását a szervezetből, nem hagy foltokat a ruhákon.

Várandós és szoptató kismamák is használhatják.

Frissességet biztosít akár 24 órán keresztül.

AZ EGÉSZSÉGRE ÁRTALMATLAN

Dezodorálja a bőrt, miközben nem zavarja a verejtékmirigyek működését, eltérően az alumíniumsókat tartalmazó hagyományos dezodoroktól.

NEM TARTALMAZ: 

- alumíniumsókat  -  parabéneket  -  alkoholt  -  színezékanyagokat

A KÖRNYEZETRE ÁRTALMATLAN

A spray mechanikus pumpálással szórható.

Miben áll a „Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray előnye?

A verejtékkiválasztás szabályozza a szervezet só- és vízháztartásának anyagcseréjét, megóvja szervezetünket a túlhevüléstől. A kiválasztott verejték nagy része 99 százalékban vízből áll, és normális esetben csaknem szagtalan.

A kellemetlen szag oka – az izzadtság és a baktériumok kölcsönhatása. Ezt az olyan dezodorok segítenek megszüntetni, amelyek legfontosabb funkciója nemcsak a bőr illatosítása, hanem a baktériumok megsemmisítése is. Hiszen a verejtékkel összevegyülve éppen ezek okozzák a szagot, magának a verejtéknek nincs szaga.

A „Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray anélkül szagtalanítja a bőrt, hogy megzavarná a verejtékmirigyek működését. Nem tartalmaz alumíniumsókat, alkoholt, parabéneket és színezékanyagokat: nem ártalmas a szervezetre.  

A dezodor alapját az alunit – ez a hegyi-vulkanikus eredetű kristály adja, amely megbízható módon elpusztítja a baktériumokat. Az alunit részecskéi nem tömítik el a verejtékmirigyeket, nem szüntetik meg a verejték kiválasztását. Szagtalanítja a bőrt, miközben nem zavarja meg a verejtékmirigyek működését.

A dezodor összetételében aktív növényi-ásványi komplex található:

Alunit: 

– elpusztítja a baktériumokat – a kellemetlen szag forrását;

– megakadályozza a bőrirritáció kialakulását.

Az alunit természetes antibakteriális hatással rendelkezik. A szagok kialakulásáért felelős baktériumok elpusztítása révén több mint 24 órán át biztosítja a friss érzést. Az alunit nyugtatja a bőrt és remekül megszünteti a viszketést. Hatással van a bőrzsír természetes kiválasztására és csökkenti a verejték kiválasztását. Az alunit hypoallergén tulajdonságú.

Szerves cink:

– szabályozza a felhám kiválasztó tevékenységét;

– elősegíti a kellemetlen szagok semlegesítését.

A cink elősegíti a sérülések gyorsabb begyógyulását, csökkenti az allergiás reakciók kialakulását, gyógyítja a bőrbetegségeket, a pattanásokat, azaz segíti a bőr regenerálódását, ún. kollagénrostokat hoz létre. Ugyancsak szabályozza a bőr faggyúkiválasztását, éppen ezért adják hozzá a cinket sok kozmetikai készítményhez és gyógyszerhez.

Zsályakivonat

– gombaölő hatású.

A zsályakivonat megfékezi a bőr gyulladásos folyamatait, a bőrt tonizálja és frissebbé varázsolja. Gombaölő hatású, hosszabb időre biztosítja a tisztaság és a frissesség érzetét.

Az urzolsav – hámlasztja, valamint, antiszeptikus hatásának köszönhetően, alaposan tisztítja a bőrt. Gyulladásgátló és antibakteriális hatásának köszönhetően a zsálya képes begyógyítani a testbőrön keletkező apróbb sérüléseket.

A karnozolsav – gyógyítja a bőrnek az ultraibolya sugárzás által okozott sérüléseket, és védi azt a napon való tartózkodásból származó további sérülésektől. Védi a bőrt az annak öregedését kiváltó szabad gyököktől.

Flavonoidok – polifenol vegyületek, amelyek védik a szervezetet (beleértve a bőrt) az öregedéstől, a ráktól és sok más, a sejtek sérülésével kapcsolatos betegségtől.

A „Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray nem csupán dezodorként használható.

Az összetételében található alunitnak és egyéb aktív komponenseknek köszönhetően hatásmechanizmusának skálája igen széles. Alkalmazható szőrtelenítés utáni szerként, mivel segít megszüntetni az apróbb sérüléseket, az esetleges vágásokat. Nyugtatja az irritált bőrt és friss érzést biztosít.

Leszárítja a testen jelentkező kiütéseket, megelőzi a bőrirritáció kialakulását. Nyugtatja a testbőrt a rovarcsípések, a napozás okozta leégés után.

Felvihető a talpra és a tenyérre. Megszünteti az izzadékonyságot, friss érzést hagy maga után.

A „Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray – többfunkciós testspray, amely nem tömíti el a pórusokat, nem akadályozza a méreganyagok kiválasztódását a szervezetből. Használata után a bőr komfortos érzetet nyújt. A dezodorspray nem hagy foltokat a ruházaton.

Gazdaságosság

A „Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray élettartama mindennapi használat mellett több mint egy évre tervezett (800 szórás).

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához