Természetes alunit és zsálya testdezodor spray
  • Természetes alunit és zsálya testdezodor spray
  • Természetes alunit és zsálya testdezodor spray
  • Természetes alunit és zsálya testdezodor spray
  • Természetes alunit és zsálya testdezodor spray

Természetes alunit és zsálya testdezodor spray

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 30115
9 Raktáron
5840 Ft
Kiszerelés
100 ml

Összetétel
Aqua, Potassium Alum, Polysorbate 20, Glycerin, Zinc PCA, Parfüm, Allantoin, Disodium EDTA, Citric Acid, Bronopol, Propylene Glycol, Salvia Officinalis Leaf Extract

Share:

„Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray

Védelem az érzékeny bőrnek

 

termdeo.jpg

 

Verejtékkiválasztás

A verejték kiválasztása – az egészséges szervezet természetes élettani folyamata. A verejtékkiválasztás szabályozza a szervezet só- és vízháztartásának anyagcseréjét, megóvja szervezetünket a túlhevüléstől. A kiválasztott verejték nagy része 99 százalékban vízből áll, és normális esetben csaknem szagtalan.

A kellemetlen szag oka – az izzadtság és a baktériumok kölcsönhatása.

A nedvesség és a kellemetlen szag ellen sokan izzadásgátló szerek használatával küzdenek.

Miért veszélyesek az izzadásgátló szerek?

Először is – blokkolják a verejtékmirigyek működését. Az alumíniumsók reakcióba lépnek a verejték összetevőivel, oldhatatlan vegyületeket alkotva velük, amelyek elzárják a verejtékmirigyek csatornáit. A szervezet szenved a túlhevüléstől és képtelen önmaga megtisztulni: minden ártalmas anyag visszamarad benne. Másrészt – az izzadásgátló szerek működését biztosító alumíniumsók növelik a mellrák kialakulásának kockázatát. Az alumíniumsók roncsolják az ösztrogént (a női szervezet legfontosabb nemi hormonját). A következmény – depresszió alakulhat ki, megjelennek a ráncok. A haj és a bőr kezd egészségtelenül kinézni, felborul a szervezet vízháztartása.

Sokan nem tudják abbahagyni az izzadásgátlók használatát, mert a verejtékkiválasztás igen intenzívvé válik. Valójában ez csak időleges jelenség. A szervezet átáll, hosszú ideig gátolták egyik legfontosabb funkciójában és nem tudta teljes mértékben elvezetni a méreganyagokat. Az izzadásgátló szerek használatának abbahagyása után a verejtékkiválasztás általában hét-tíz nap múlva mérséklődik, beáll a normális mértékre.

A kellemetlen szagot az olyan dezodorok segítenek megszüntetni, amelyek legfontosabb funkciója nemcsak a bőr illatosítása, hanem a baktériumok megsemmisítése is. Hiszen a verejtékkel összevegyülve éppen ezek okozzák a szagot, magának a verejtéknek nincs szaga.

Miért veszélyesek az alkoholtartalmú dezodorok?

Sok dezodor összetételében az alkohol felel a baktériumok elpusztításáért. Az alkohol égető érzést, bőrirritációt és viszketést okozhat, különösen rövid idővel a hónalj kiborotválása után. Az érzékeny bőrrel rendelkezők esetében még fokozottabb ez a veszély.

Miben áll előnye a „Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray előnye?

A „Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray a nélkül szagtalanítja a bőrt, hogy megzavarná a verejtékmirigyek működését. Nem tartalmaz alumíniumsókat, alkoholt, parabéneket és színezékanyagokat. Nem ártalmas a szervezetre, miközben nagyon hatékony. A dezodor alapját az alunit – ez a hegyi-vulkanikus eredetű kristály adja, amely megbízható módon elpusztítja a baktériumokat. Az alunit részecskéi nem tömítik el a verejtékmirigyeket, nem szüntetik meg e verejték kiválasztását. Szagtalanítja a bőrt, miközben nem zavarja meg a verejtékmirigyek működését.

Az egészségre és a környezetre ártalmatlan

A spray – ideális megoldás a folyékony dezodor esetében, mivel a porlasztás egy mechanikus szivattyú révén történik, az aeroszoloktól eltérő módon gáz alkalmazása nélkül. Ily módon ártalmatlan az egészségre és a környezetre. Az aeroszolok folyékony vagy összepréselt gáz segítségével porlaszthatók, a magas nyomásnak köszönhetően. A gázrészecskék bekerülnek a szervezetbe, maga a gáz károsítja az ózonréteget.

 

termdeo2.jpg

 

Az alunit természetes antibakteriális hatással rendelkezik. A szagok kialakulásáért felelős baktériumok elpusztítása révén több mint 24 órán át biztosítja a friss érzést. Az alunit nyugtatja a bőrt és remekül megszünteti a viszketést. Hatással van a bőrzsír természetes kiválasztására és csökkenti a verejték kiválasztását. Az alunit hypoallergén tulajdonságú.

A cink elősegíti a sérülések gyorsabb begyógyulását, csökkenti az allergiás reakciók kialakulását, gyógyítja a bőrbetegségeket, a pattanásokat, azaz segíti a bőr regenerálódását, ún. kollagénrostokat hoz létre. Ugyancsak szabályozza a bőr faggyúkiválasztását, éppen ezért adják hozzá a cinket sok kozmetikai készítményhez és gyógyszerhez.

A zsályakivonat megfékezi a bőr gyulladásos folyamatait, a bőrt tonizálja és frissebbé varázsolja. Gombaölő hatású, hosszabb időre biztosítja a tisztaság és a frissesség érzetét.

Az urzolsav – hámlasztja, valamint, antiszeptikus hatásának köszönhetően, alaposan tisztítja a bőrt. Gyulladásgátló és antibakteriális hatásának köszönhetően a zsálya képes begyógyítani a testbőrön keletkező apróbb sérüléseket.

A karnozolsav – gyógyítja a bőrnek az ultraibolya sugárzás által okozott sérüléseket, és védi azt a napon való tartózkodásból származó további sérülésektől. Védi a bőrt az annak öregedését kiváltó szabad gyököktől.

Flavonoidok – polifenol vegyületek, amelyek védik a szervezetet (beleértve a bőrt) az öregedéstől, a ráktól és sok más, a sejtek sérülésével kapcsolatos betegségtől.

 

termdeo3.jpg

 

 

A „Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray nem csupán dezodorként használható.

Az összetételében található alunitnak és egyéb aktív komponenseknek köszönhetően hatásmechanizmusának skálája igen széles. Alkalmazható szőrtelenítés utáni szerként, mivel segít megszüntetni az apróbb sérüléseket, az esetleges vágásokat. Nyugtatja az irritált bőrt és friss érzést biztosít.

Leszárítja a testen jelentkező kiütéseket, megelőzi a bőrirritáció kialakulását. Nyugtatja a testbőrt a rovarcsípések, a napozás okozta leégés után.

Felvihető a talpra és a tenyérre. Megszünteti az izzadékonyságot, friss érzést hagy maga után.

A „Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray – többfunkciós testspray, amely nem tömíti el a pórusokat, nem akadályozza a méreganyagok kiválasztódását a szervezetből. Használata után a bőr komfortos érzetet nyújt. A dezodorspray nem hagy foltokat a ruházaton.

Amellett, hogy a „Természetes alunit és zsálya” remekül szagtalanítja és nyugtatja a bőrt, kellemesen finom illatot is biztosít számára. A finom zöldlevél illatjegy, amelyben a zöld növényszár és a tavaszi levélzet friss árnyalata simán tűnik át a fehér liliom virágos „szívillatába” és a pézsma meleg, enyhe alapillatába.

 

 

termdeo4.jpg

 

 

A TianDe termékválasztékában megtalálható a Natural Veil kristály dezodor, amely 100 százalékban természetes alunitból áll. Most a TianDe termékkínálatában a termék új (folyékony spray) formában is megjelent, amelynek hatásmechanizmusa ugyanolyan széles skálán mozog – a „Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray.

Mindkét dezodor akár 24 órán keresztül tartós frissességet biztosít, várandós és szoptató kismamák is használhatják mindkettőt. Szagtalanítják a bőrt, megszüntetik a viszketést és a bőrirritációt.

 

termdeo5.jpg

 

A „Természetes alunit és zsálya” testdezodor spray több mint egy évet kiszolgál. Átlagosan 800 szórásra tervezték. Két szórás reggel a hónaljakra elegendő a hosszan tartó hatás eléréséhez. 

A természetes dezodor első alkalmazásánál a sprayt nem csupán reggel, hanem szükség szerint alkalmazhatjuk. Már csak azért is, mert az izzadásgátló szerek elhagyása utáni első napokban intenzívebb a verejtékkiválasztás.

 

termdeo6.jpg

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához