Eco De Viva Törlőkendő optikai eszközökre és képernyőkre
  • Eco De Viva Törlőkendő optikai eszközökre és képernyőkre
  • Eco De Viva Törlőkendő optikai eszközökre és képernyőkre
  • Eco De Viva Törlőkendő optikai eszközökre és képernyőkre

Eco De Viva Törlőkendő optikai eszközökre és képernyőkre

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 98898
3 Raktáron
Ár: 1470 Ft 1180 Ft
Kedvezmény: 20 % -os
Kiszerelés
1 db ( 14.4 cm x 17.5 cm)

Összetétel
mikroszálas velúr (poliészter/poliamid).

Share:

Tisztítókendő szemüveghez és kijelzőkhöz

 

Még a legkényesebb felületekről is

azonnal eltüntet minden szennyeződést!

 

ecodeviva-by-tiande-98898-tisztitokendo-szemuveghez-es-kijelzokhoz-01.png

 

Te is szemüveget viselsz (és most bármilyen, akár napszemüvegről is beszélünk)?

Van okostelefonod, tableted vagy bármilyen más érintőkijelzős okoskészüléked?

Gyakran használod a laptopod, számítógéped vagy fényképezőgéped?

Valószínűleg nagyon sokan ezekre a kérdésekre „igennel” válaszolnak. Már egyikünk sem tudja elképzelni napjait a fontos okos „kütyük” nélkül, és biztosan sokaknak ismerősek az ezek tisztántartásával kapcsolatos problémák: az optikán, vagy telefon kijelzőjén maradt ujjlenyomatok, monitorokra lerakodott porréteg és… a nedves kendők után éktelenkedő csíkok.

Az értékes fényképező- és videókészülékek, okos telefonok és tabletek, laptopok és monitorok, szemüvegek – szakszerű és óvatos kezelést igényelnek, mely után nem maradnak sem karcok, sem csíkok vagy bolyhok. Kifejezetten az ilyen „kényes” felületekre az egészséggel és szépséggel foglalkozó vállalatunk létrehozott egy tisztítókendőt szemüvegekhez és kijelzőkhöz.

A tisztítókendő mikroszálas velúrból készült, és 100%-ban elvégzi a feladatát — azonnal eltüntet minden szennyeződést. Az anyag különleges bolyhosodásmentes szövésének köszönhetően, a tisztítókendő rendkívül gyengéden kezeli majd az „érzékeny felületeket”.  

 

ecodeviva-by-tiande-98898-tisztitokendo-szemuveghez-es-kijelzokhoz-02.png

 

A bolygónkon minden harmadik ember szemüveget használ látása javításához. És szinte mindenki hord napszemüveget! A tiszta szemüveglencse nemcsak esztétikai kérdés, hanem egészségünk megóvásának kérdése is, hiszen a por és egyéb szennyeződések, melyeken keresztül szemléljük a külvilágot, majdnem harmadával csökkentik látásunk hatékonyságát. Bármi is történik, rendkívül fontos fenntartani szemüvegünk tisztaságát speciális tisztító eszközök segítségével. A szemüvegtisztító kendő mindig segít „éles szemmel” szemlélni a világot.

Mire használható még ezen kívül a tisztítókendő?

Számítógép, vagy laptop monitorja, tablet és természetesen okostelefon kijelzője – még a legóvatosabb felhasználók is lépten-nyomon küzdenek a felületükön kialakuló szennyeződésekkel. Mint tudjuk, a készülékek ilyen módon történő megbecsülése kihat azok élettartamára. A leggyakrabban előforduló szennyeződések az ujjlenyomatok, por, a telefonok esetében a veriték és smink maradványok. Ezeket a szennyeződéseket mindenki minél hatékonyabban szeretné eltüntetni, de minél kisebb kárt okozva a készüléken. Például egy monitor esetében rendkívül fontos, hogy a tisztítása után ne maradjon a felületén semmilyen szösz.

Ha a szemüvegünk és okos készülékeink kijelzőinek tisztításához különféle anyagokkal átitatott tisztítószereket használnánk, nincs garancia, hogy az nem károsítaná a tisztítandó felületet. Vállalatunk szemüvegekhez és kijelzőkhöz biztosított tisztítókendőjével minden aggodalmunk szertefoszlik! Vegyszerek, szöszök és karcolások nélkül!

 

ecodeviva-by-tiande-98898-tisztitokendo-szemuveghez-es-kijelzokhoz-03.png

 

Mint ahogy már jeleztük, a tisztítókendő alkalmas különféle „igényes” felületek tisztítására. A kényelmes kompakt csomagolásának köszönhetően ez a multifunkciós kellék mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.

 

szemuvegtisztitokendo.jpg

 

A vállalatunk által kínált tisztítókendő előnye a korszerű, hatékony alapanyagban rejlik. Kiváló minőségű mikroszálas velúrból készült.

Az anyag különleges bolyhosodásmentes szövése biztosítja, hogy tisztítás után a felületeken nem marad semmi zavaró nyom. A mikroszálas anyag fonala a világon az egyik legvékonyabb. Ez egy  kétrétegű polimer szál: a belső rétege – poliamidból van, a külső pedig poliészter.

A törlőkendő gyengéden polírozza a tisztítandó felületet anélkül, hogy maga után porszemeket, csíkokat, elkenődéseket és szöszöket hagyna. A kendő még egy fontos tulajdonsága a megbízható és hosszantartó használat lehetősége. Az anyag ellenáll a különböző deformálódásoknak, gyorsan szárad és könnyen tisztítható. Egy ilyen törlőkendő remek találmány, mely segít fenntartani mindannyiunk hétköznapi, de fontos tárgyainak tisztaságát.

 

ecodeviva-by-tiande-98898-tisztitokendo-szemuveghez-es-kijelzokhoz-05.png

 

A TianDe vállalat kínálatában egy külön törlőkendő termékcsalád szerepel a gyors és könnyű tisztításhoz! Minden termék korszerű mikroszálas anyagból készül, mint korábban írtuk, minden kiegészítő vegyszer nélkül tisztítanak!

Tisztítókendő szemüveghez és kijelzőkhöz – különböző szemüvegtípusok, számítógép és laptopmonitorok, okostelefonok és tabletek kijelzőinek, továbbá fényképezőgép optikáinak stb. tisztításához.

Szupergyors hatású törlőkendő üvegtisztításhoz – ablakfelületek, üvegedények, tükrök, ólomüveg és csempe tisztításához.

Profi törlőkendő teljes körű takarításhoz – a törlőkendő alkalmas fényes felületek, műanyag- és üvegfelületek, csempe és laminált padló, bútorfelületek (bőr, nubuk és velúr bútorbőrök) tisztítására, továbbá rozsdamentes acélból készült termékek fényezésére.

 

Kettő az egyben dörzskendő takarításhoz – kétoldalú dörzskendő a makacs szennyeződések eltüntetéséhez és a felületek polírozásához.

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához