Vita Derm Regeneráló toner az arcra
  • Vita Derm Regeneráló toner az arcra
  • Vita Derm Regeneráló toner az arcra
  • Vita Derm Regeneráló toner az arcra
  • Vita Derm Regeneráló toner az arcra
  • Vita Derm Regeneráló toner az arcra

Vita Derm Regeneráló toner az arcra

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 16303
1 Raktáron
Ár: 9030 Ft 6770 Ft
Kedvezmény: 25 % -os
Kiszerelés
100 ml

Összetétel
Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Beta-Glucan, Phenoxyethanol, Glyceryl Polymethacrylate, PVM/MA Copolymer, Diazolidinyl Urea, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, PEG-40, Hydrogrnated Castor Oil, Carbomer, Triethanolamine, Octyldodecanol, Echium, Plantagineum Seed Oil, Helianthus Annuus Seed OilUnsaponifiables, Cardiospermum Halicacabum Flower/leaf/vine Extract, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Parfum, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Tocophenol

Share:

Vita Derm: a bőr természetes védőPAJZSA!

 

 

vd.jpg

 

Vita Derm – a természettől érzékeny, illetve a modern nagyváros káros hatásaitól allergiássá vált bőrének valódi természetes védőpajzsa.

Az érzékeny bőrre ideális

(a normál bőrre is alkalmazható)

 

 

 

vd2.jpg

 

Az érzékeny bőr sok-sok kényelmetlenséget tud okozni tulajdonosának: hol kiszárad és hámlani kezd, hol pedig foltok jelennek meg rajta. Emellett a bőr lehet bármilyen típusú: zsíros, száraz, vagy normál bőr.

Miért válik hírtelen érzékennyé a bőr? Ez sok tényező függvénye lehet. A Vita Derm termékcsomagot célzottan azon nagyvárosi hölgyek számára fejlesztettük ki, akiknek a bőre a szó szoros értelmében „fulladozik” a káros környezeti hatásoktól! Mi, azonban, biztosak vagyunk abban, hogy a termékcsaládot hamarosan megkedvelik mindazon hölgyek is, akiknek az arcbőre néha „szeszélyeskedik”.

A Vita Derm termékcsalád – egy teljes értékű, többlépcsős bőrápolást biztosító terméksorozat! Légiesen könnyű textúrájú bőrnyugtató hab mosdáshoz, optimális mértékben hidratáló, regeneráló, arcbőrtonizáló folyadék, nyugtató, arcbőrvédő krém és a szemkörnyéki finom bőr védelmét szolgáló krém.

A Vita Derm termékcsalád megbízható védőpajzs a bőre számára!

 

 

vd3.jpg

 

Hirtelen miért válik a bőr érzékennyé? Először is azonnal le kell szögeznünk: szó sincs semmiféle „hirtelenségről”! Mindennek megvan a saját oka.

Először is, az egyik ok a túlzott napsugárzási aktivitás. Emlékeznek a két ikernővér fényképére, akik az USA egymástól távoli vidékein éltek? Az egyikük a napsütéses Kaliforniában élt, s arca apró ráncokkal és a pigmenfoltokkal volt tele. A másik az ország északi részében élt, és lényegesen fiatalabbnak látszott nővérénél. A következtetés egyértelműnek tűnik: a speciális védekezés nélküli, túlzásba vitt napozás jelentős mértékben öregíti a bőrt. A Vita Derm termékcsalád nyugtató, arcbőrvédő krémje ultraibolya szűrőket tartalmaz, amelyek városi környezetben segítenek megvédeni a bőrhámsejteket az ultraibolya sugarak káros hatásaitól. Emlékeztetőül: a bőrünk védelméről nemcsak nyáron, hanem egész évben gondoskodnunk kell! A napsugarak az év minden szakában aktívan fejtik ki hatásukat!

A nagyvárosi életforma – a másik fontos tényező, amely a bőr túlzott érzékenységéhez vezet. Különböző káros gázokkal teli levegő, a füst, a szmog, a por, a zöld területek hiánya, az állandó stresszhatások és az idegfeszültség – mindezek a tényezők igen károsan befolyásolják bőrünk állapotát. Gondoskodjék bőre fitoPAJZSÁRÓL!

A vitamin- és tápanyaghiány. Ön oda szokott figyelni az étkezésére? Okvetlenül vegye fel a napi étrendjébe a friss zöldségeket és gyümölcsöket, valamint a telítetlen zsírsavakban gazdag ételeket. A telítetlen zsírsavak hiánya nagyon gyakran a szervezetben problémákat okoz. A zsírsavak a szervezet „cementjének” előállítói, és a bőr szabályos működése szempontjából nélkülözhetetlenek. A vitaminokkal belsőleg lássuk el szervezetünket, arcunk bőréről pedig külsőleg, a Vita Derm termékcsalád szereivel gondoskodjunk, - amelyek tartalmazzák mindazokat a szükséges összetevőket, amelyek bőrét egészségessé és sugárzóvá varázsolják!

Bőrproblémák és hormonális változások. Ha szembetűnő és hírtelen bekövetkező változásokat észlel a bőrfelületén, ne sajnálja az idejét, azonnal forduljon bőrgyógyászhoz, mert lehetséges, hogy Önnek valamilyen bőrbetegsége van, amely speciális gyógyítást igényel. A nők szervezetében végbemenő hormonális változások szintén okozhatnak bőrelváltozásokat, - és a klimax kezdetével a bőr egyre szárazabbá válik és elkezdődik a bőr gyors öregedési folyamata.

Bőrünk elhanyagolása, vagy elégtelen ápolása. Bőrünk gondozásában nagyon gyakran a legelemibb bőrápolási szabályokat sem tartjuk be, aztán csodálkozunk azon, hogy miért néz ki ápolatlannak a bőrünk. A helytelen bőrápolásnak köszönhetően bőrünk sejtjei nem tudják tartalékolni a vizet, a „cementkötés résein”keresztül dehidratálódik. Megjelenik a száraz és feszülő bőr kellemetlen érzése. A bőr kiszárad, hámlani kezd, egyre veszít rugalmasságából. Viszkető, vörös foltok jelenhetnek meg a bőrön.

Hiperérzékenység alakulhat ki. A bőr hevesen reagál a napsugarakra, a szélre, az eddig használ kozmetikumokra, többek között a bőrtisztító-arclemosó szerekre is. Nagyon gyakran a korábban oly kedvelt kozmetikumok súlyos kellemetlenségeket okozhatnak És mindennek az oka abban rejlik, hogy megsérült a bőr lipidrétege, amely képes lenne megvédeni a bőrt a káros környezeti hatásoktól. Mi ilyenkor a teendő? Olyan speciális szerek használatához kell folyamodnunk, amelyek segítenek nekünk a problémák leküzdésében.

A Vita Derm termékcsalád kozmetikumai direkt az érzékeny bőrre lettek kifejlesztve. A kozmetikumok a következő aktív komponensekből állnak:

  •  regenerálják a bőr védelmező képességét
  •  hidratálják a bőrt
  •  az arcvédő-bőrnyugtató krém annak köszönhetően, hogy képes kiszűrni a nap ultraibolya sugarait, véd azok káros hatásaitól

 

vd4.jpg

 

A termékcsalád összetevői különös figyelmet érdemelnek, hiszen éppen ezeknek az összetevőknek köszönhetően ápolhatjuk olyan kíméletesen bőrünket. A termékcsalád minden egyes tagja formulájának alapját az alábbi aktívösszetevők alkotják:

Defensil® regeneráló komplex - (a cardiospermum, - a trópusi lián kivonata, a hidegen sajtolt enum magolaj és a napraforgóolaj) a termékcsalád mindegyik termékének legfontosabb csillaga, összetevője! Nyugtatja az irritált , gyulladásos bőrt. Hosszantartóan fejti ki hatását. A cardiospermum egy különleges komponens, amely védi az irritált bőrt, és hatásosan szünteti meg a viszketést, valamint az allergiás gyulladásokat. A sztearinsavat tartalmazó enum-mag olaja védi és erősíti a bőr liposzómáját és „megállítja” a gyulladásos folyamat terjedését.

SymCalmin® nyugtató komplex – a zab kivonatából készült bőrnyugtató komponens. A zab bőrpuhító és bőrirritációt csökkentő képessége már régóta ismert. A zab kivonatának egyik alkotóeleme - az avenantramidok, amelyek nyugtató hatással rendelkeznek. A SymCalmin®-t tartalmazó kozmetikai termékek különösen alkalmasak az érzékeny bőrre, mivel gyulladásgátló hatással rendelkeznek, csökkentik a bőrpírt, a bőrirritációt, a viszketést és az ezzel járó kényelmetlen érzést.

A beta-glükan – ez a természetben megtalálható bioaktív poliszacharid, olyan egyedi vegyület, amely egy meghatározott sorrendben egymáshoz kapcsolódó glükóz molekulákból áll. A beta-glükan antioxidánsként és természetes napvédőszerként fejti ki hatását, amely akadályozza a bőr erős fényhatásokra végbemenő öregedését.

Panthenol – ez egy olyan anyag, amelyből biológiai oxidáció hatására a bőrben B5 vitamin termelődik (panthotenol sav). Ez hatásos hidratáló anyag, amely erős bőrfiatalító hatással rendelkezik. Mindemellett a panthenol hatásos bőrregeneráló, sejtmegújító szerként is közismert.

Hialuronsav – a mai napig az egyik legkiválóbb hidratáló szer. Kitűnően „zárja be” a nedvet a bőr sejtjeibe.

 

 vdtoner.jpg

 

 

A regeneráló arcbőrtoner használata – az érzékeny bőr ápolásának második fázisát képezi. Nem szabad összetéveszteni a sminklemosó , arctisztító folyadékot – a tonikot, - a bőrregeneráló, teljes értékű hídratáló-tonizáló folyadékkal ( a tonerrel). Ez a két szer - két különböző kozmetikum. Lényegében a regeneráló arcbőrtoner használata a bőrhidratálás első fázisát jelenti, és „megágyaz” a sokkal sűrűbb texturájú krémnek. A krém felvitele előtt alkalmazott bőrregeneráló arcbőrtoner felerősíti a krém hatását. És még egy adalék: a sminklemosó, bőrtisztító folyadékot (tonikot) vattakoronggal visszük fel a bőrre, a bőrregeneráló arcbőrtonert pedig az ujjunk hegyével gyengéden masszírozzuk, ütögetjük be a bőrbe.

A Vita Derm regeneráló arcbőrtoner – a bőrtisztítás utáni azonnali használatra szánt, a bőr mélyrétegeinek hidratálására szolgáló kozmetikum. Elősegíti a bőr védő hámrétegének megóvását, nyugtatja és puhítja a bőrt, megelőzi a bőr kivörösödését. Élvezze a „bársonyos hatást” – a regeneráló arcbőrtoner használata után a bőrünk rendkívül puha és selymes lesz!.

A regeneráló arcbőrtoner összetételét pótlólagosan a Hymagic™-4D hidratáló komplex hozzáadásával gazdagították. Ez a komplex a hialuronsav négy különböző formulájából tevődik össze, és a bőr mélyrétegeinek hidratálására és rugalmasságának megőrzésére szolgál, A Hymagic™-4D képes a bőrt folyadékkal feltölteni, hidratálni, s ami a legfontosabb, megakadályozni a bőr dehidratációját. Ily módon a bőr alapos hidratálást kap, és javul a rugalmassága. A szer komponensei, a cementhez hasonlóan, egymáshoz rögzítik a bőr sejtjeit, szabályozzák az anyagcsere folyamatokat, szabályozzák, biztosítják a kollagén szintézist, hidratálják a bőrt, biztosítják rugalmasságát, és egészségessé, sugárzóvá varázsolják a bőrt.

 

ALKALMAZÁS:
Ujjbegyekkel oszlassa el az arcán, használhat vattakorongot is. Nem kell leöblíteni. 
A legjobb eredmény érdekében használja reggel és este.

 

vd5.jpg

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához