Zhui Feng forte gyógynövényes kozmetikai testtapasz

Zhui Feng forte gyógynövényes kozmetikai testtapasz

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 30106
27 Raktáron
1810 Ft
Kiszerelés
4 db

Összetétel
Rubber Latex, Petrolatum, Lanolin, Rosin, Zinc Oxide, Menthol, Borneol, Camphor, Ligusticum Chuanxiong Root Extract, Panax Notoginseng Root Extract, Olibanum, Daemonorops Draco Extract, Carthamus Tinctorius Flower Extract, Methyl Salicylate, Arisaema Amurese Extract, Ocimum Basilicum Oil, Saposhnikovia Divaricata Root Extract, Cibotium Barometz Oil, Acorus Calamus Root Oil, Commiphora Myrrha Oil, Gallstone, Polygonum Bistorta Root Extarct, Strychnos Potatorum Seed Oil, Cimicifuga Dahurica Root Extract, Linalool, Glycerin, Aqua, Angelica Polymorpha, Sinensis Root Extract, Limonene

Share:

A Kelet ezeréves ereje

A hagyományos gyógynövényes tapaszok új, felerősített „forte” formulával:

 

tapasz.jpg

 

A hatóanyagokat kifejezetten a célterületre eljuttató tapaszok Kínában születtek meg. Az ehhez hasonlatos szerek, jóval később, a nyugati országokban is megjelentek. A kínai népi gyógyászatban a gyógyászok a gyógynövényes tapaszok segítségével már az ősidők óta kúrálták a legkülönbözőbb kórságokat, s ennek során hihetetlen eredményeket értek el.

A tudósok megállapították, hogy a bőr felületén keresztül a legkülönbözőbb anyagok képesek áthatolni, köztük azok is, amelyek a szervezetnek segítenek leküzdeni a betegségeket. Pontosan ezt az elvet alkalmazzák azok transzdermális technológiák, amelyek alkalmazásával a TianDe tapaszai készülnek

Az aktív hatóanyagok rendeltetési helyükre történő eljuttatásának e módszere az egyéb eljárásokkal összehasonlítva számos előnnyel rendelkezik. A tapaszok segítségével az aktív összetevők 80 százaléka bejut a szervezetbe! Összehasonlításképpen: a tabletták és a különféle pilulák a hatóanyagoknak nagyjából mindössze 50 százalékát képesek eljuttatni rendeltetési helyükre, a többi a gyomor-bél traktuson történő áthaladás során elveszti hatóerejét. E tekintetben a transzdermális technológiát kizárólag az injekciók előzik meg, amelyek alkalmazása során gyakorlatilag az összes gyógyhatású anyag célba ér. Ugyanakkor, mint ismeretes, az injekciók igen fájdalmasak is lehetnek, a tapaszok pedig tökéletesen észrevétlenül fejtik ki hatásukat – azokat egyszerűen nem is érzékelitek bőrötökön.

A „Yaoschen forte” és a „Zhui Feng forte” gyógynövényes tapaszok – szervezetünk már jól ismert segédeszközei, felerősített hatású változatban. A tapaszok feljavított összetétele és felerősített hatékonysága lehetővé teszi, hogy azok gyorsabban és hatékonyabban fejtsék ki jótékony hatásukat.

 

tapasz1.jpg

 

A „Zhui Feng forte” gyógynövényes tapasz továbbfejlesztett és tökéletesített összetétele erősebb hatással rendelkezik, mint „fiatalabb testvére”. Aktív, természetes eredetű összetevői az izmokban fellépő diszkomfort érzés esetén hivatottak segíteni. A sportolás, a fizikai munka, a zúzódások, a húzódások – mindez kellemetlen következményekkel járhat. Az izmok fájnak, lemerevednek, s ebben az állapotban egyáltalán ne esik jól a mozgás. A „Zhui Feng forte” gyógynövényes tapasz összetételében található természetes anyagok segítenek megszüntetni a feszültséget és a diszkomfort érzést, visszaadni a mozgás könnyedségét.

A mentolt a borsmenta leveléből nyerik ki. Lokális stimuláló és enyhe elterelő hatással rendelkezik. A mentol számos, a sportolóknak az edzések utáni használatra ajánlott kenőcs és krém összetételében megtalálható. Kellemesen hűsítő hatású.

A szecsuáni lestyán kivonatát mind a kínai hivatalos orvostudományban, mind a kínai hagyományos gyógyászatban alkalmazzák. Ez egy Kínából származó évelő, lágyszárú növény. A növény gyökeréből készült párlatokat és főzeteket az izmok és az ízületek környékén jelentkező kellemetlen és diszkomfort érzés esetén használják.

A kínai angyalgyökér kivonata gyulladásgátló és immunmoduláló hatású. Ezen túlmenően elősegítheti az izmokban jelentkező diszkomfort érzés csökkenését. A kínai angyalgyökér kivonata enyhén nyugtató hatású.

Az álginzeng kivonata általános értelemben javítja a szervezet állapotát, erősíti annak immunképességét. Adaptogén hatású, azaz általános értelemben erősíti a szervezet ellenálló képességét a környezet ártalmas, legváltozatosabb formában megnyilvánuló fizikai, vegyi és biológiai jellegű hatásaival szemben.

A sáfrányos szeklice kivonata fájdalomcsillapító hatású lehet. A népi gyógyászatban régóta használatos gyulladásgátló szerként.

A szomáliai tömjénfa gyantája kedvező hatást fejthet ki a váz- és izomrendszerben felmerülő problémák esetén. A tömjénfa gyulladásgátló hatással rendelkezik.

A mirha gyantája rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik: antiszeptikus, sebbegyógyító, gyulladásgátló.

A borneol – a kámfor keleti megfelelője. Dúsan telt illattal rendelkezik, kitűnik antibakteriális képességével. Tonizáló és depresszióellenes hatású, javítja a vér mikrokeringését.

A metil-szalicilát felhordása során érzéstelenítő és lokális serkentő hatást fejt ki. Ellazítja az izmokat és erősíti a véráramlást, lehetővé teszi a tornagyakorlatok huzamosabb ideig történő végzését és javítja a szervezet állóképességét.

A bazsalikom illóolaja nagyszerű segítséget nyújt fáradtság, fizikai és szellemi, valamint idegkimerültség. Helyi fájdalomcsillapító hatást fejt ki.

Az epekő (GALLSTONE) egy kisebb mennyiségű, általában a bikák epehólyagjában vagy epevezetékében képződő koleszterint vagy kalciumsókat tartalmazó, kemény massza. Ez a váz- és izomrendszer állapotára jótékony hatást kifejtő összetevő a hatékony, epealapú komponensek egyfajta alternatívájává vált. A hagyományos kínai gyógyászatban a medveepét, amely az ízületi problémák kezelését illetően kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, évszázadok óta használják gyulladásgátló szerként.

 

tapaszzhui.jpg

 

tapaszzhui2.jpg

 

Az izmainkban és ízületeinkben jelentkező diszkomfort érzés gyakran rajtaütésszerűen csap le ránk, ráadásul ez bármely életkorban megtörténhet. Amennyiben az ehhez hasonló érzések állandó jelleget öltenek, ne habozzon – forduljon haladéktalanul orvoshoz! Könnyen lehet, hogy ez valami komoly betegségre utaló szimptóma, amelyet nem szabad elhanyagolni. A diszkomfort érzés könnyítésére kiegészítésképpen alkalmazható a TianDe „Zhui Feng forte” gyógynövényes tapasza.

A tapasz olyan aktív összetevőkkel telített, amelyek kifejezetten célirányosan fejtik kihatásukat. A tapasz aktív összetevői fájdalomcsillapító, gyulladásgátló és vizenyősödést gátló hatásúak.

A TianDe „Zhui Feng forte” gyógynövényes tapaszát a problémás területre kell felragasztani (az ízületre, a gerinc derék környéki területére, a fájdalmas pontra). Legfeljebb 12 órán keresztül használható! Alkalmazandó naponta, 7-10 napig.

Fontos!

A tapaszok felhasználása előtt alaposan le kell mosni és zsírtalanítani kell a bőrfelületet, amelyre szeretnénk a hatást kifejteni. Ezt az előírást semmiféleképpen sem szabad elhanyagolni! A bőr által védekezés céljából kiválasztott bőrzsír meggátolja az aktív összetevők behatolását, ezért azt egész egyszerűen le kell mosni, majd azt követően – zsírtalanítani kell a bőrt. Ez lehetővé teszi a gyógynövényes tapaszok összetételében található értékes, természetes anyagok számára, hogy hatásukat a lehető legnagyobb aktivitással tudják kifejteni.

A gyógynövényes tapasz használata állapotos nők és gyermekek számára tilos! Ugyancsak ellenjavallt a tapasz használata a bőrön tapasztalható erős gyulladásos jellegű folyamatok, a bőrtakarón tapasztalható sérülések, illetve az összetevőkkel szemben fennálló egyéni érzékenység esetén. Allergiás reakciók fellépése esetén a tapaszt el kell távolítani, az adott bőrfelszínt pedig meleg, szappanos vízzel le kell mosni.

 

tapaszzhui3.jpg

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához